canım benimd ekırmızılar gelmedi bugun.sadece kasıgımda tek taraflı agrı var.göğüs uçlarım hiç acımıyor.göğsüme bastırınca acıyor.yarın test yapacagım ben.insallah pozitifi görürüm
canıııımmm inş hamişsindir herkesi eklediğin hamiş grubunun en başına eklersin inş kendini....hayırlı haberlerini beklioruz ...kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar benide aranıza alır mısınız? 3,5 aydır korunmuyorum. henüz ne gelen var ne giden. regli günüm 7 ekim. Allah hepimizin yüzüne güler inşallah.
nurcum yeni tarihim 24 ekim
tamam canım birazdan eklerim listemize.edit i kaldırmıslar.insallah bu sefer gelir bebişin güzelim.a.s.
nur canım bende ateş ölçme yöntemine başladım bana yardım edersen sevinirim buraya ne zamandan itibaren yazayım
tabi canım elimden geldiğince yardım ederim.regl bitiminden itibaren hergün ekle.
canimm,. ama her sabahh yataktann kalkar kalkmazz atesii olceceksinn aynii saatlerr olsada daha iyi olurr duzenlii olc koltuk altndann ..ben u yontemle hamile kalmistimmm ama kaybettimmm ..simdi buay ende denicemm allahimm insallahhh isteyen herkese nasip eerr bu duyguyuua.s.bugünden itibaren ölçmeye başlıyorum değil mi? kusura bakma senide çok rahatsız ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?