adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ayrica herkese iyi bayrammlarrr ::::: Allahh nice ayramlarii hayirlisiyla gormeyii nasipp etsinn hepimizeee::::::: Aminnnn

bugünden itibaren ölçmeye başlıyorum değil mi? kusura bakma senide çok rahatsız ettim

ben dil altından ölçüyorum.saat 7.00 le 7.30 arası.adetin ilk gününden baslayarak.dijital termometre ile.ölçmeden önce de fazla kıpırdanmamak gerekiyor.hareket edince yükselir ısı fazla saglıklı olmaz.komidinin üzerine koy dereceyi canım kolay oluyor öyle.a.s.

benim kırmızılar gelmedi hala.karnım ara ara öyle bir şişiyor ki cok rahatsız edıyor.:bbo:göğüslerimin agrısı arttı.normalde regle 1 gün kala gecerdi.sol kasıgımda da sızı var.kırmızıların gelmedıgı her saat daha bır umutlanıyorum.insallah 9 ay boyunca da gelmez.:dance:
eşimi de bugun kandırdım.telle araddım .müjde baba oluyorsun dedim sesi solugu kesıldı .sırnaşık şeysaka saka belli degıl daha dedim kızdı bana.:mymeka:gercekten haber verirsem inanmayacaklülülülülülü

kızlaarr şu ateş ölçme olayı nedir nolur biri bana açıklasın iyice,ne zaman ne yapmam gerekiyo,bekliyorum bende uyguliyim baarii,şimdiden sağolunna.s.

şimdi önce bir dijital termometre edınıyoruz.
sonra her sabah 7 ile 7 bucuk arası yataktan kalkmadan ateşimizi dil altından ölçüyoruz.
ates yumurtlamadan önce biraz düşüyor.yumurtlama gerceklestıkten sonra yani ertesi gün yükseliyor tekrar.yumurtlama gününden önceki 3 gün ve sonraki 3 gün çalışmalarımızı yogun tutuyoruz.döllenme için en kritik zamanlar bu zamanlar.
atesımız adet gününe kadar sabit yada yükselerek devam ederse hamile olma ihtimali var demektir.:CüvCüv:
eger ates adete yakın zamanda yada adet günü düşerse kötü son geliyor demektir.kötükedihüso

hergün yaptıgımız ölçümleri de hazırladıgımız tabloya yazmayı unutmuyoruz.

ates ölçmeyi merak edenler için acıkladım.çok işe yarıyor bu yöntem.

çok sağol canım bende denicem, ben bugün doktora gittim doktorun bana tek tavsiyesi (ben 28 günde bir olurum yani her ay 3 yada en fazla 4gün önce) adetin tam ortasında başlıycaksın dedi yani benim için mesela adetin 14. gününden itibaren dedi, ben gün aşırı mı dedim oda dediki istersen her gün yap dedi hiç bi zararı yok dedi, ama başka bi doktor da diyoki bi internet sitesinde 2 günde bir yapın ki spermler kaliteli olsun diyor. bayram tatiline gidicem annemlere tam 14. gününde eve gelmeme denk geliyor iyi hadi :))

canım spermlerin 5-6 gün yasayabildiklerini duymustum.o yüzden 14.günden öncesi de önemli.11,12,13,14,15,16,17. günler önemli senin için.

2 günde 1 olursa sperm sayısı açısından kaliteli oluyormus ama hergun yapıldıgında sperm hareketi daha iyi oluyormus.hareket daha önemli.eger sperm sayısında bir problem yoksa hergün daha iyi diye duydum.

insallah canım ekim ayı senın ayın olur.

ıyı aksamlar arkadaslar.. herkese çok güzel bir bayram diliyorum. bu bayram bize sürprizlerle gelsın.. bu ayı kırmızı kartla gecıren arkadaslarda insaalah dıger aya bebeklerının müjdesini versin...insaalah ................

kızlarrrrr canlarım birkaç gündür giremiyordum vallahi kurtlandım aklım hep sizdeydi bu arada listeye iki hamiş daha eklenmiş:teytey:cook sevindim kızlar tebrik ediyorum sizleri de. Hepinize iyi bayramlar sizleri seviyorummm bayramınız kutlu olsunna.s.

kızlar iyi byramlar bende bebiş istiyorm ve reglime 3 günvar ve sizlerin söylediği bazı belirtiler var kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır Allahım hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ayyy kizlar adetime 4 gun var valla heycandan olucem insallah hamsimdir:CüvCüv:

bu arada hayirli bayramlar Şeniza.s.

kızlar tam adet gününüzü verin listeye adınızı ekleyeyim

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(30-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
eyhayat......................25 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
nur82..........................28 eylül???
cancer........................28 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???
nisasum.....................30 eylül???

EKİM

kader_emel.................1 ekim
ece22..........................2 ekim
*papatya*....................3 ekim
ates_parcasi................3 ekim
arda............................3 ekim
margot_fonteyn............3 ekim
meltemkilic..................7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
nmb2358......................18 ekim
sıla_84..........................21 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim

ates_parcası canım ekledim ismini.insallah lıste ugurlu gelir.güzel haberini bekliyorum.

Ya cnm diyolarki akinti bulanti bas donmesi goguslerde hassasiyet kasik agrilari olurmus bunlar bende yok sadece 3 gunden beri felaket basim agriyor belim agriyor acaba adetmi olucam senağlama

canım bas agrısı ve bel agrısı da hamlelik belirtisi.her belirti görülecek diye bir sey yok.benim de kafam cok karısık.yumurtlama günümü biliyorum.şu ana kadar adet olmam lazımdı ama gelen giden yok.hava degısımınden kaynaklanan bir gecıkmemi yoksa hamişmiyim ?eger hamişsem bana inanılmaz güzel bir süpriz olur.uzun süredir bekliyorum çünkü.insallah canım hamiş listesine geceriz çok beklemeden.

insallah cnm allah olmayan herkeze nasip etsin bende cok istiyorum ya sende test yapsana hemen ben olsam dayanazdim adetim gecmeden sabirsizlaniyorum yapmak icin simdi yapsam cikarmi yoksa 3 gun beklimmi? nedersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…