bugünden itibaren ölçmeye başlıyorum değil mi? kusura bakma senide çok rahatsız ettim
şimdi önce bir dijital termometre edınıyoruz.
sonra her sabah 7 ile 7 bucuk arası yataktan kalkmadan ateşimizi dil altından ölçüyoruz.
ates yumurtlamadan önce biraz düşüyor.yumurtlama gerceklestıkten sonra yani ertesi gün yükseliyor tekrar.yumurtlama gününden önceki 3 gün ve sonraki 3 gün çalışmalarımızı yogun tutuyoruz.döllenme için en kritik zamanlar bu zamanlar.
atesımız adet gününe kadar sabit yada yükselerek devam ederse hamile olma ihtimali var demektir.:CüvCüv:
eger ates adete yakın zamanda yada adet günü düşerse kötü son geliyor demektir.kötükedihüso
çok sağol canım bende denicem, ben bugün doktora gittim doktorun bana tek tavsiyesi (ben 28 günde bir olurum yani her ay 3 yada en fazla 4gün önce) adetin tam ortasında başlıycaksın dedi yani benim için mesela adetin 14. gününden itibaren dedi, ben gün aşırı mı dedim oda dediki istersen her gün yap dedi hiç bi zararı yok dedi, ama başka bi doktor da diyoki bi internet sitesinde 2 günde bir yapın ki spermler kaliteli olsun diyor. bayram tatiline gidicem annemlere tam 14. gününde eve gelmeme denk geliyor iyi hadi :))
kızlar iyi byramlar bende bebiş istiyorm ve reglime 3 günvar ve sizlerin söylediği bazı belirtiler var kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır Allahım hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ayyy kizlar adetime 4 gun var valla heycandan olucem insallah hamsimdir:CüvCüv:
bu arada hayirli bayramlar Şeniza.s.
Cok Tesekkurler cnm eline saglik a.s.
insallah dedigin gibi olur liste ugurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?