adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım bence bekle adetin geçsin.erken yapınca şüphelerinden kurtulamıyorsun.çıkmayınca erken yaptım da ondan mı cıkmadı,silik çıkınca da test mi hatalı gibi sorular kafanı kurcalamaya devam ediyor.o yuzden en iyisi beklemek ama beklemek de cok zor.ben dün yaptım test.gölge gibi zorla seçilebilen bir çizgi belirdi.ama emin olamadım.o yüzden yarın tekrar yapacagım.çok sabırsızlanıyorum.insallah net belirir 2. çizgi.

ayyyy cnm hamilesin sen ozaman ben duyuyuorum genellikle tam cikmismiyomus silik oluyomus 2.cizki ay hadi insalah yarin iyi haberlerini aliriz bende heycanlandim simdikaydirigubbakcemile5

canım benim ya insallah dediğin gibidir.ama benimki silik ötesiydi.o yüzden emin olamıyorum.umarım hüsrana ugramam.yarın testi yapınca haber veririm burdam

kızlar ben geçen ay anne olmaya karar vermiştim 3 kez denedik ama sanırım muhtemel tarihler tutmadı bi şekilde geçen ay hamile kalamadım geçen gün doktora gittim bilgi almaya 28 günde bir adet olduğum için ban adetin tam ortasında ilişkiye başlayacaksın dedi yani 14. günümde mesela, ama ben bayram tatili dolayısıyla annemleri ziyarete gidicem 14. günümde eşimin yanına geri dönecektim ama bilet bulamadım 15. güne kaldım. bu yuymurtlama sadece 1 günde mi gerçekleşiyor yani ben 1 gün rötarlı yapsam sizce bi olumsuzluk olurmu yani geç kalmış olmam herhalde dimi? mesela ben 14ünde yumurtlasam 15ine kadar o yumurta bende kalıyomuu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim yani ben 15., 17., ve 19. böle böle devam etçek öyle deneme yapmış olucam sizce nasıl bilgisi olan benle paylaşırsa inanın çok sevincem hayırlı bayramlar hepinize kızlar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin meltemkılıç,
bende gruba katılalı çok az zaman oldu ama buradaki dostluklar ve destek bizlere çok pozitif olarak yansıyor,inşallah bu uğurlu grup sanada uğurlu gelir..:teytey:

teşekkür ederim canım inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tuttuğumuz oruçlar ettiğimiz dualar kabul olur da hepimiz hamiş kalırız inşallah. Hepinize iyi bayramlar.

yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum. Bir de doktorlar tabiki daha iyi bilir ama doktorun verdiği tarih bana biraz geç gibi geldi. Geç mi yumurtluyosun? 14. gün yumurtlama günün mü?

yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum. Bir de doktorlar tabiki daha iyi bilir ama doktorun verdiği tarih bana biraz geç gibi geldi. Geç mi yumurtluyosun? 14. gün yumurtlama günün mü?

canım 28 günde bi adet olduğumdan doktor tam adet ortasında dedi, ama bencede daha erken başlamak daha iyi olur ama memlekete gidicem ve 15. gününde gelcem ya ondan sordum acaba geç mi olur diğye tabbi gene nasip kısmet işi inşallah olur anne olmayı çok istiyorum bende, inşallah herkes bigün kavuşur..
cevabın için sağol canım iyi bayramlar.

canım bencede verdiği gün geç 28 günde bir adet olanlar 10-12-14-16-18-20 günler ilişkide bulunurlarsa şansları daha fazla eve doktorun 14.gün demiş doğru fakat bunun öncesinde spermlerin orda bulunmasıda işini kolaylaştırır sperm sayınız düşk değilse 13-14-15 günlerde hergün diğerlerinde gün aşırı ilişki deneyebilirsin 15.gün gelebileceğini söylemişsin yumurtanın ömrü 24 saat ve geç kalmış olabilirsin döndüğünde 1 ay kaybetmektense 2 gün erken gelmen daha iyi olur diye düşünüyorum karar senin canım

kızlarrrr dünden önceki gün test yaptıgımda cok cok silik bir çizgi çıktı demiştim.bu sabah tekrardan test yaptım ve bir kez daha 2.çizgi çıktı.bu kez yine silik ama epey belirgin.sanırım HAMİLEYİMMMMM....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bayramdan sonra kan testi yaptıracagım.dua edin canlarım.:Saruboceq:inanamıyorummm...
bugun yola çıkacagım 2 gün yokum.dönünce ayrıntıları yazarım.hepinizi öpüyorum...:teytey:

Ayyy cnm inanamiyorum ya super tebrik ederim

Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Darisi benim ve butun isteyenlerin basina cnm cok sevindim yaa:1hug:

sagol bitanem.darısı başına.hala inanamıyorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.senağlamasenağlama
hepinize dua edecegim.rabbim herkese bağıslasın.:Saruboceq:

Nur 82 o kadar sevindim ki.Allah tamamına erdirsin.bize de dua et olur mu arkadaşım.iyi bayramlar...

ahhaaaaaa.isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileben sana demistimm .senn bize en guzell bayramm mujdesini verdin suanngamyoncuiremsugamyoncuiremsuallahimm insallahh saglikli hamisliklerr gecittirir sana bebisini hayirlii bir sekilde buyutursunn canimm cokk sevindimm yaaa inanmiyorummm durr seniin adini ben eklicem listeeyeee:teytey:

Nur 82 o kadar sevindim ki.Allah tamamına erdirsin.bize de dua et olur mu arkadaşım.iyi bayramlar...

saggol canım allah sana da nasip etsin.dua etmez olur muyum hiç.ben çok bekledim bilirim beklemek çok zor.sana da iyi bayramlarŞeniz

canımmmm benim allah sana da tez zamanda versin .ben hala inanamıyorum .listeye de eklemişsin canım.hüngür hüngür aglıyorum su anda .cok sagol bitanem çok duygulandımsenağlamasenağlama.aklıma gelmezdi hamiş listesine birgün benim de yazılacagım.dualarımdasın canım.:Saruboceq:

canimm benimm ne demekkkk inana sabirsizlikla ekledimm cokkk sevindimm bende diyomm bu nurr sabah sabahh n isi varr urda uykumu tutmadi kizz,:1shok:heeee insallahh canimm hayirlisi olurr seninn icinn kocana nasill dedinn anlatt bakalimmm:lepi:

canım tekrar tekrar sagol.gece zor uyudum heyecandan zaten.kaydirigubbakcemile3sabahın köründe de gittim hemen test yaptım.hemen çıktı çizgi.:lepi:eşim hala kalkmadı.uyuyor.bu yüzden söylemedim henüz.bugun ailesini ziyarete gıdecegiz.onların yanında söyleyecegım.ama nasıl söylerim bilmiyorum.o kadar heyecanlıyım ki:teytey:

canım yol hazırlıgı yapmam lazım.yarın aksam döneriz.. gelince belirtilerimi,bu ay neler yaptıgımı en ince ayrıntısına kadar anlatırım.sevgiler....Şeniz

canım yol hazırlıgı yapmam lazım.yarın aksam döneriz.. gelince belirtilerimi,bu ay neler yaptıgımı en ince ayrıntısına kadar anlatırım.sevgiler....Şeniz
tamam canimm hayirli yolculuiklarr optumm kendine ve bebise iyi bakk canijmmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…