adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

aaaaaaaaa çok sevındım nurcugum allahs aglıkla kucagına aldırsın insaaaalah...
oh be.. bir hamiş daha cok mutluyum darısı hepimizin basına.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aaaaaaaaa çok sevındım nurcugum allahs aglıkla kucagına aldırsın insaaaalah...
oh be.. bir hamiş daha cok mutluyum darısı hepimizin basına.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canimm sen nasilsinn .benn ates olctumm bu sabahh basladim 35,6 idi bakalimm n zaman yukselecekk atesimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.çok sevindim .darısı bizlerin başına cnm

MERHABA kizlar ben araniza yeni katiliyorum, belcika da yasiyorum 23 yasindayim 2,5 senedir evliyim bende cocuk sahibi olmak istiyorum Allahin izniyle. suan adetim 5 gun gecmis durumda kan aldirdim cevabi bekliyorum bu forum sans getirir umarim.....

kızlar bende aranıza yeni katıldım inannın hamilelikle ilgili araştırmalar yaparken sürekli konuşmalarınızı izledim üyeliğim aktifleşmediği için eylül ayında ki adet günüme geri sayım yapamadım sizle beraber ama iyiki yapmamışım bir gün gecikmeyle aldım kırmızı kartımı oturdum her şeyde bi hayır var bu listede uğurlu zaten galiba ekim ayı için sizleyim kabul ederseniz listeye benide 29 ekim olarak yazar mısınız

bu arada hamile olan arkadaşımı tebrik ediyorum Allah meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına

Benimde adetime 2 gun vardi bugun dayanamadim test yaptim

ve negatif cikti zaten 2 gun vardi olsaydi cikardi diye dusuuyorum

moralim cok bozuldu cok kotuyum suansenağlamasenağlamasenağlama

sevgili arkadaşlarım bayramınız mübarek olsun .inşallah evlatlarımız ile birlikte nice bayramlara eriştirmeyi nasip etsin...aranızda yeni saylırım ve bizde ikinci çocuğumuz için 10 yıldan sonra 5 aydır deniyoruz ama sonuç negatif doktoroda gitmedim acaba bir problem mi var ...29 -30 günde adet oluyorum adetin 11- 12 günleri eylülde eşimle beraber olduk acaba hamile olma ihtimalim var mı yada 13-14 devam mı etmeliyiz? sitedeki arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

doktorum aradi kan testim negatif cikti ama hala adet olmadim??? morelim cok bozukkkk

nur tebrikler cok guzel bi dugu olmaliii tkrar tebrikler

merhaba arkadaşlar bundan 2-3 hafta önce bu sayfayı okurken sizlerle görüşmeyi çok istedim fakat üyeliğim ancak aktifleşti. 18 aydır korunmuyordum ve hiçbir tedavi görmedim. Hatta bu konu ile ilgili doktora bile gitmedim. Evlendiğimden beri yılda 1 defa rutin kontrollere gidiyordum. Olmamasını hiçbir zaman önemsemedim. Hep sağlıklı, akıllı, hayırlı bir çocuk olacaksa olsun dedim. Hiç beklemediğim bir şeydi (olmamasına alışmışım) ve kadir gecesi günü hamile olduğumu öğrendim. Adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 58.08 çıktı. 18 ay boyunca ilk defa test yaptırdım çünkü adetime 7-8 gün varken kahverengi bir lekelenmem oldu. Adetim başladı zannettim çünkü göğüslerim de şişmiş ve ağrıyordu. Benim normalde de adetimden 10 gün önce göğüslerim şişer ve acır, adetimin başlangıcı da kahverengi lekelenmeyle olur onun için erken adet oldum zannettim ama devamı gelmedi ertesi gün bekledim yine bir şey yok sonraki gün adet sancıları çekmeye başladım (benim çok sancılı olur) yine aynı lekelenme oldu devamı gelmedi. Günler geçtikçe baş dönmelerim arttı. hatta düşecek olduğum anlar oldu ama benim normalde de tansiyonum düşüktür ve bazen böyle olurum ama midem çok iyidir ülser olmama rağmen kolay kolay etkilenmez ancak çok fazla ekşime olmaya başladı ve iştahım arttı. Doktorumun bekle demesine rağmen araya bayram girecek diye kan tahlili yaptırdım ve sonuç hamileyim.

Şimdi bir sorun yaşıyorum o da öğrendiğimde sizler gibi havalara uçup sevinç gözyaşları dökeceğimi zannediyordum ama öyle olmadı. Kimseye söylemedim henüz söylemekde istemiyorum sadece eşim biliyor ve bu konuda konuşmayı bile yasakladım. Bu olayı kabullenemedim. Kendimi çok kötü bir şey yapmış, hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum. Sanıyorum hamilelik depresyonu yaşıyorum ve yine sanıyorum buna neden olan şey de sağlıklı olmazsa diye çok korkuyor olmam. Sağlıklıysa onu kaybetmek istemiyorum ama ....anlatması çok zor umarım aynı şeyleri yaşamazsınız. Sanırım psikolojik destek alacam başka türlü işim zor gibi.

arkadaşlar size bi şey danışmak istiyorum benim prolaktinim 42 çıktı doktor bi ilaç falan vermedi
adet düzensizliğim falan yok acaba bu yüzden mi bilgisi olan varsa çok sevinirim

aaa nurcuuummm tebriklerrrrr çok sevindim inan Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

arkadaşlar 1 haftadır hiç bakamadım ya çok yoğundum misafirlerim felan özledim hepinizi konuşmayı dertleşmeyi HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN allahım hepimize hayırlı bebekler nasip etsin benim bu aralar yumurtlama dönemim stres var şu an size bunları izmirden yazıyorum annemlerin yanına geldim bayram için öpüyorum sizleri listeyede eklenmişiz bakalım artık....

nur82 canım hayırlı olsun çok sevindim arkadaşım gözünn
aydın

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bebişinin olmasını isteyen ama henüz o murada erememiş bir anne adayıyım..
normalde de adet dönemlerimin muntazam olduğunu söyleyemem. her adet zmanı geldiğinde gün sayıyorum 10 gün olunca test yapıyorum negatif çıkıyor moralim bozuluyor.
bu sefer 15 gün oldu inatla yapmadım yine üzülmek istemiyordum 17 gün olunca test yaptım yine negatif ama bu forumdan takip ettiğim kadarıyla hamişlerde görülen sık tuvalete gitme göğüs şişkinliği bel ağrısı gibi şikayetlerim var. aslında bi doktora gidip bi işi nihayete erdirmek gerekiyor ama hala hamile olmadığımı kabullenebilmiş değilim biraz psikolojimde bozuldu açıkçası.herzmankinden farklı hissediyordum kendimi.
neyse listeye girelim bari uğuruna inanarak umarım test yanlış gösteriyordur.
içimi döktüm arkadaşlar kusuruma bakmayın artık:) görüşmek üzere...

hoş geldin canım öncelikle kesinlikle stres yapma canım inş. hamişsindir güzel haberler verir ve o güzel listeye eklenirsin...bende hamiş kalmayı çok istiyorum 3 ay oldu bu ay olur inş. ama bu ay takmıcam stres de yapmicam ALLAH yardımcımız olsun...

bende hep öyle söylürum kendime stres yapma bak bu sefer olur filan diye ama o adet tarihi geçtiği anda beni bi stres kaplıyoki sorma gitsin...
umarım o güzel listede adımız olur canım sağol güzel dileklerin için..

bende daha adet olmadım fakat çok kotu soğuk almışım 2 gundur yatıyorum.Sanırım o yüzden gecikti adet

Selam kızlar,
dün akşam regli oldum,zaten göğüslerim tam 10 gün önce şişince anlamıştım olacağımı..
normalde 24 günde bir olurken son 4 aydır 21günde bu ayda 20 günde bir oldum..
sizce bu döngü değişikliği normalmidir yoksa doktora görüneyimmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…