Nur82 tebrik ederim arkadaşım.Sağ salim kucağına al işallah.ben de bekleyişte olanlardanım.bana da dua et olur mu? öpüyorum.
nur hamile olduguna cok sevindim allah anali babali buyumeyi nasip etsin darisi hepimizin basina.gecen ay kirmizi kart yedim bu aya eklermisin benide 20 ekim.simdi yumurtlamam donemlerim insallah tutar benim icin dua edin arkadaslar
nur canım yürekten tenrik ediyorum seni dualarına ihtiyacı olan şimdi bizleriz eksik etme canım Allahım tamamına erdirsin inşallah
Nur diğer forumda yazdım sana okur musun?
nurcum nasilsin cnm hayirli olsun oncelikle cok sevindim :teytey:
sende anne oluyosun a.s.benim bugun adet olmam gerekiyo
dun atesimi olctum 37.6 tam olarak makattan mi
dil altindanmi emin degilim ama bugunde .olctum
36.6 cikiyo sanirim adet olucam:1no2:
hayirlisi ya cok umitlenmistim de bu ay senağlama
sagol canım benimmm
canım ölçümlerini anlamadım.dil altından ölçüyorsan hep aynı sekılde ölç.karısır sonra.37.6 makattan ölçtüğün sanırım .yüksek çıkmıs.
hayırlısı canım dur bakalım adet olmamıssın.ölçme işini de karıstırmıssın anladıgım kadarıyla.o yüzden çıkan sonucu ciddiye alma.insallah gelmez kırmızılar.
makattan dun 37.6 cikmisti bugun olctum 36.8 cikti
ama dil alti baska sonuc veriyo dun dil alti 37,1 bugun 36.7
hayirlisi napim bu ayda olmazsa pes etmek yok
esine nasil soyledin cnm havalara ucmustur eminim:lepi:
nurcummmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhh burayı okumadan ziyaretçi defterine yazmıştım hayatımmm çokk ama çokk sevindimmmmmmm allah bağışlasın ben test yapmadım adetim 5gün geçti tek çizgiyi görmekten korktum..
canım düşümüş ates ama belli de olmaz hani.umutsuz olma.
eşim zaten günümün gectiğini biliyordu.hergün sorup duruyordu geldi mi falan diye..kaydirigubbakcemile3
test yaptıgım gün kalkar kalkmaz yine sordu.ben de bosuna bekleme 9 ay gelmeyecek .baba oluyorsun dedim...hadi canım sende dedi.heyecanlandı gözleri parladı ama belli etmemeye calıstı.ben daha önce kimyasal gebelık yasadım o yuzden çok umutlanmak istemedi.yavas yavas inanıyor.dün geldi sıkı sarıldı.baba mı oluyorum ben şimdi?tesekkürler askım falan dedi:asigim:ama hala kuskuları var.dogurunca inanacak galiba.klava:.daha aileden kimseye söylemedik.kalp atısını duyunca söyleyecegız.yani şimdi eşim ve sizlerden baska kimse bilmiyor.a.s.
canım düşümüş ates ama belli de olmaz hani.umutsuz olma.
eşim zaten günümün gectiğini biliyordu.hergün sorup duruyordu geldi mi falan diye..kaydirigubbakcemile3
test yaptıgım gün kalkar kalkmaz yine sordu.ben de bosuna bekleme 9 ay gelmeyecek .baba oluyorsun dedim...hadi canım sende dedi.heyecanlandı gözleri parladı ama belli etmemeye calıstı.ben daha önce kimyasal gebelık yasadım o yuzden çok umutlanmak istemedi.yavas yavas inanıyor.dün geldi sıkı sarıldı.baba mı oluyorum ben şimdi?tesekkürler askım falan dedi:asigim:ama hala kuskuları var.dogurunca inanacak galiba.klava:.daha aileden kimseye söylemedik.kalp atısını duyunca söyleyecegız.yani şimdi eşim ve sizlerden baska kimse bilmiyor.a.s.
maşallahh cnm benim busefer duyucan kalp atışını bebişinin allahın izniyle...
ayy ya cok guzel bir duygu ama sanirim anneler daha yogun yasiyor herkezden de bunu duyuyorum heralde bebeisi anneler tasifigi icinmi nedir:CüvCüv:hepte
nurcum şimdi senle günlerimiz aynıydı ya ben merak ettim belirtilerin var mıydı bende belirti falan yok geciktim ama acaba başka bişi olmasın allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?