adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

nur hamile olduguna cok sevindim allah anali babali buyumeyi nasip etsin darisi hepimizin basina.gecen ay kirmizi kart yedim bu aya eklermisin benide 20 ekim.simdi yumurtlamam donemlerim insallah tutar benim icin dua edin arkadaslar

Rapunzel arkadaşim bel ağrin,kasik ağrin ve sari ya da kahverengi akintin var mi?

nur canım yürekten tenrik ediyorum seni dualarına ihtiyacı olan şimdi bizleriz eksik etme canım Allahım tamamına erdirsin inşallah

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(02-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
eyhayat......................25 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
cancer........................28 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
kader_emel.................1 ekim???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
arda............................3 ekim???

meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

nur hamile olduguna cok sevindim allah anali babali buyumeyi nasip etsin darisi hepimizin basina.gecen ay kirmizi kart yedim bu aya eklermisin benide 20 ekim.simdi yumurtlamam donemlerim insallah tutar benim icin dua edin arkadaslar

aminnn canım.darısı senın de basına.rabbim tez zamanda sana da yasatsın bu duyguyu

nur canım yürekten tenrik ediyorum seni dualarına ihtiyacı olan şimdi bizleriz eksik etme canım Allahım tamamına erdirsin inşallah

sagol bitanem.her zaman dualarımdasınız.kendime dua ederken herkes için de dua ediyorum her zaman sizler de duanızı benden eksık etmeyın.saglıklı bir sekilde kucagıma alabileyımŞeniz

nurcum nasilsin cnm hayirli olsun oncelikle cok sevindim :teytey:

sende anne oluyosun a.s. benim bugun adet olmam gerekiyo

dun atesimi olctum 37.6 tam olarak makattan mi

dil altindanmi emin degilim ama bugunde .olctum

36.6 cikiyo sanirim adet olucam:1no2:

hayirlisi ya cok umitlenmistim de bu ay senağlama

sagol canım benimmm
canım ölçümlerini anlamadım.dil altından ölçüyorsan hep aynı sekılde ölç.karısır sonra.37.6 makattan ölçtüğün sanırım .yüksek çıkmıs.
hayırlısı canım dur bakalım adet olmamıssın.ölçme işini de karıstırmıssın anladıgım kadarıyla.o yüzden çıkan sonucu ciddiye alma.insallah gelmez kırmızılar.

makattan dun 37.6 cikmisti bugun olctum 36.8 cikti

ama dil alti baska sonuc veriyo dun dil alti 37,1 bugun 36.7

hayirlisi napim bu ayda olmazsa pes etmek yok

esine nasil soyledin cnm havalara ucmustur eminim:lepi:

nurcummmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhh burayı okumadan ziyaretçi defterine yazmıştım hayatımmm çokk ama çokk sevindimmmmmmm allah bağışlasın ben test yapmadım adetim 5gün geçti tek çizgiyi görmekten korktum..

makattan dun 37.6 cikmisti bugun olctum 36.8 cikti

ama dil alti baska sonuc veriyo dun dil alti 37,1 bugun 36.7

hayirlisi napim bu ayda olmazsa pes etmek yok

esine nasil soyledin cnm havalara ucmustur eminim:lepi:

canım düşümüş ates ama belli de olmaz hani.umutsuz olma.
eşim zaten günümün gectiğini biliyordu.hergün sorup duruyordu geldi mi falan diye..kaydirigubbakcemile3
test yaptıgım gün kalkar kalkmaz yine sordu.ben de bosuna bekleme 9 ay gelmeyecek .baba oluyorsun dedim...hadi canım sende dedi.heyecanlandı gözleri parladı ama belli etmemeye calıstı.ben daha önce kimyasal gebelık yasadım o yuzden çok umutlanmak istemedi.yavas yavas inanıyor.dün geldi sıkı sarıldı.baba mı oluyorum ben şimdi?tesekkürler askım falan dedi:asigim:ama hala kuskuları var.dogurunca inanacak galiba.klava:.daha aileden kimseye söylemedik.kalp atısını duyunca söyleyecegız.yani şimdi eşim ve sizlerden baska kimse bilmiyor.a.s.

sagol bitanemmmm....insallah kucagıma da sag salim alırım..:Saruboceq:ayyyy heyecan yaptım valla.seninle günümüz aynıydı.hemen test yap canım.eger hamişsen erteleme sevincini.ates ne alemde.ben ateşten de anlamıstım hamiş oldugumu zaten kaydirigubbakcemile3insallah canım insallah hamişsindir.kutlama yaparız burdahihoyyythihoyyythihoyyyt

maşallahh cnm benim busefer duyucan kalp atışını bebişinin allahın izniyle...

ayy ya cok guzel bir duygu ama sanirim anneler daha yogun yasiyor herkezden de bunu duyuyorum heralde bebeisi anneler tasifigi icinmi nedir:CüvCüv:hepte

ayy ya cok guzel bir duygu ama sanirim anneler daha yogun yasiyor herkezden de bunu duyuyorum heralde bebeisi anneler tasifigi icinmi nedir:CüvCüv:hepte

evet canım ben daha yogun yasıyorum.kac gündür sarhoş gibiyim.kaydirigubbakcemile3
eşim daha yeni yeni idrak ediyor olayı.ikimizde şoktan cıkamadık aslında

nurcum şimdi senle günlerimiz aynıydı ya ben merak ettim belirtilerin var mıydı bende belirti falan yok geciktim ama acaba başka bişi olmasın allah korusun

nurcum şimdi senle günlerimiz aynıydı ya ben merak ettim belirtilerin var mıydı bende belirti falan yok geciktim ama acaba başka bişi olmasın allah korusun

canım belirtilerimi en basından itibaren yazayım.
öncelikle sunu söyleyeyim cok belirgin bir belirti yasamadım baslarda.ben kendimi çok dinlediğim için farkettim yoksa farkedilecek kadar yogun degildi.
yumurtlama gününden itibaren göğüslerin hafif şişti ve sızlamaya basladı.çok fazla da bir sızı yoktu.hep olur bu ama adet gününe 1 gün kala falan sızı geçerdi bu kez geçmedi.hala bastırınca sızlıyor.
sol kasıgımda ara ara sızlamalar kasılmalar oldu adete 10 gün kala falan basladı.bu da o kadar fazla değildi.yani tatlı tatlı sızlıyordu kıvrandıracak kadar degil.bu da hep olurdu.
adet gününde bir kaç gün önce gece uyuyamıyordum cünkü inanılmaz derecede üşürken birden ates basıyordu.bu sabaha kadar devam ediyordu.birkaç gün sürdü.
birde idrara daha sık cıkıyordum.eskiden günde en fazla 4 kez falan cıkan ben günde 10 dan fazla idrara cıktım .bir de birden bastırıyordu.saatlerdir tutmusum gibi zor yetişiyordum.ben üşüttüm diye düşündüm basta.
akıntım vardı sürekli.zaman zaman yogunlasıyordu bazen kesiliyordu.şimdi de aynen devam ediyor.
adet günüm geçtikten sonra sürekli şişlik basladı karnımda gaz var gibi.
birde adete 1-2 gün kala herseye karsı tiksinme hissi vardı bende .o zaman acaba?dedim.
şimdi de kasık agrım önceye göre arttı.genelde sol kasıkta oluyor.
canım aklıma gelenler bunlar.ama herkeste belirti olacak diye birsey yok.sen test yap emin ol.yarın ilk idrarla.heyecanla bekliyorum haberini.dua edicem .insallah hamişsindir aynı dönem oluruz.günlerimizde aynı..:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…