adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hamile olan arkadaşların hepsini canı gönülden tebrik ediyorum vede dua bekliorum tü isteyenler için bu topiçi bugün gördüm vede okudum çok ii insanlarsınız hepiniz temiz kalplisiniz rabbim benide bu listeye girmeye layık görsün inş. beni tarihimi verim 9 ekim gibi bişey hissdemiorum ama inş. olur herkese ii günler

sağolunnn kızlarrr belirtilerim adetime 1hafta kala göğüslerim ağrırdı bu ay hiç ağrımadı karnım ise aynı regl olacak gibiydi ha geldi gelecek diyordum açıkcası ne göğüslerimde ne akıntımda nede karın ağrımda bir değişiklik yoktu karın ağrım aynı regl agrısıydı..

ben ateş takibi yapıyordum 37nin altına düşmedi regl günüm ama genede umudum yoktu çünkü benle aynı zamanda olan arkadaşım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordu bense yaşamadğım için kist oldu herhalde gene dedim.idrar testi bile yapmadm tek çizgi görcem diye busabah işe gelirken hadi kan testi yaptırayım dedim ölesine girdim..

size söyleyeyim kızlar hiç belirti falan yalan ben resmen regl olmayı bekliyordum içime doğmuyordu şuandada belkide ondan hala inanamıyorumm.. bildiğiniz regl ağrısıydıı hiç bir farkı yoktuuuuuuuu..o yüzden hiç umudunuzu kesmeyinn kızlar tavsiyemde allahın izniyle 48 saatte bir çalışmayı vede ilişkiden hemen sonra kalkmayın yerinizden allah nasip etsin yeterkii....

ay bu bende bu heycanı yaşamaya başlıyorum. gerçi daha çok var adetime ama korunmamak bile heycan verici en azından artık umudum var. Allah ne nasip eder bilinmez belki bende aylarca üzülücem çok zor bi sınavdan geçicem ama en azından bi adım attım ve artık korunmuyorum bebeğim için bekliyorum. allah herkese gönlündekini versin.

canım günlerdir haber bekliyoruz senden hamiş olmana çok çok sevindik umarım sağlıklı bi gebelik geçirisinnnn amaaaa bizi de unutma emi arada uğra emiii merak ederiz seni tez zamanda keseyide kalp atışını da görürsün inşallahhhh

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(03-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
eyhayat......................25 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
arda............................3 ekim???

meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

cancer, kader _emel canlarım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin..masallah listemize kızlerrrrr

güzel dileklerini esirgemeyen arkadaslardan allah razı olsun.dualarım hep sizle.rabbim tüm isteyenlere versin

güzel dileklerini esirgemeyen arkadaslardan allah razı olsun.dualarım hep sizle.rabbim tüm isteyenlere versin

bişi diyeyim kızlar bu listeee kesin uğurluuuuuuuu kesinnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5 şuan bak bisürü hamişşşşşş

cansercim tebrim ederim cnm cok sevindim insallah dedigin gibidir banada ugurlu gelir bu liste suan atesim 36.5 dusuk yani zaten belimde agriyor adet olucam
bana dua edin nurcum sende hamilelerin duasi kabul olurmus bende kalim biran once
birdahaki ay tuttururum insallah tekrar hayirli olsun sag saglim bebeisleirni kucaginiza almayi nasip etsin mevlam

kizlar siz de olmasaniz bu son bes gun zor daha da zor gecerdi. gerci ilk kez liste konusuna katilinca heyacan yaptim, umarim listeniz bana da ugurlu gelir. cunku bir yil oldu deneyeli, esimin spermleri normal, ben duzenli yumurtluyorum hem de tavuk gb her ay, hatta yumurtlama agrim oldugu icin gunlerim de belli; gene de olmuyor!!! ekimde tuplere bakilcak artik! ne guzel olurdu bu ay hamile kalsam:)))
biliyorum herkesi bir zamani var, sabirli olmak gerekiyor ama zaman gectikce sabrin yerini umutsuzluk aliyor simdi hamilesin deseler sevinmekten cok bir sey olacak mi diye korkarim gb geliyor yani umut da sabir da tukendi gb bende!!!

cnm benm kaçtı ateşin 36,5a mı düştü

ates_parcası sagol bitanem insallah sende en kısa zamanda hamılelık haberini müjdeleyeceksin.

bu arada kızlar kan verdim bugun .sonucu 7 den sonra alacagım..dua edin degerim ıyı cıksın.az önce idrar testi yaptım.anında kıpkırmızı çizgi cıktı.silik falan degıl bu kez.allah isteyen herkese nasip etsin.

cancer yirim ben senin ugurböcüğünü.takvimin cok seker olmusss

dualarım seninle nurcum allahın izniyle inşallah ii çıkacak bende daha idrar yapmadım ama yapıcam görcem çift çizgiyi içimde kalmasın:))) amin inşallah allah herkese nasip etsin cnm nurcum ..

yanılmıyorsam 16 tane hamişimiz var:CüvCüv:süper yaaaaa:lepi:
bu ay kendimi de hamiş olarak o listede görmek şstiyorum ve isteyen herkesiiiiiiiiii:icecream:
uğurlu listemiz herkese uğurlu gelsin inş....

ısılcım bu liste çok ugurlu buna ben de inanıyorum.çünkü burdaki herkes çok iyi niyetli.herkes birbirinin iyiliğini istiyor.inanıyorum hamiş listemiz uzayıp gidecek.masallah bir ayda 16 hamiş çıktı.

ısılcım bu liste çok ugurlu buna ben de inanıyorum.çünkü burdaki herkes çok iyi niyetli.herkes birbirinin iyiliğini istiyor.inanıyorum hamiş listemiz uzayıp gidecek.masallah bir ayda 16 hamiş çıktı.

canım arkadaşım inan bende dua ederken bile önce sizi sonra kendimi diyorum herkes böle dua edio eminim ve bence Allah ın izniyle hamiş kalmayan kalmıcak aramızda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…