adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

cnm aslına bakarsan sabah kimsenin haberi olmadan kan testi verdim 12de alıcam bakalım hayatım inşallah benimkide belirtisiz gelir dimi :))

cnm aslına bakarsan sabah kimsenin haberi olmadan kan testi verdim 12de alıcam bakalım hayatım inşallah benimkide belirtisiz gelir dimi :))

hadi bakalım hayırlısı.güzel haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:
ates sayfasına da yazdım canım atesınde gayet iyi.

arkadaslar sohbetimiz olmadi ama ben de cok sevindim. siz buraya hamileyim yazdikca benim burda sevincten yuregim hopluyor ve tabiiki hemen MASALLAH, diyorum. nur ve kaderemel; ne kadar sure sonra hamile kaldiginizi sorsam ayip olur mu? kendinize cok dikkat edin, Allah tamamini erdirsin kizlar:))

allah razı olsun arkadaşım benim bu 2 ci ayımdı korunmadan çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda senin olur bebişin arkadaşım.dileklerin içinde çok teşekür ederimyerimseniben

geçmiş ya hadi hayırlısııı inşallah seninledir evde test yapsaydın keşke nasıl dayanıyosun

ARKADAŞLAR BU GÜZEL HABERİ İLK SİZİNLE PAYLAŞTM EŞİMDEN SONRA TABİ HENÜZ AİLEME HABER VERMEDİM EŞİMİN AİLESİNİDE OKADAR HEYCANLIYIMKİ NASIL SÖYLİCEM BİLEMİYORUM SİZ NASIL HABER VERİRİDİNİZ BENİM YERİMDE OLSANIZ

Nurcum,Kader_Emel,
Allah tamanını erdirsin çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz :)
bu arada yeni regli tarihim 22 ekiimm şimdiden teşekkürler..

kızlar test sonucumu aldım hala daha inanamıyorummmmmmmmmm 1668 çıktı bhcg:))))

Hamile olan arkadaşlar tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim için dua etmeyi unutmayın sakın.
Benim de adetime az kaldı. Geçen ay 5'inde lekenmelerim başlamıştı. 7'inde tam anlamıyla gelmişti. Çok korkuyorum hasta olucam diye. Çünkü karnım ağrıyo. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu ay umutluydum ama hayırlısı artık. Sizlerin adına çok sevindim. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

cancerrrr tebrikler bebişim darışı başımıza inşallah belirtiler neydii anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…