adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam arkadaşlar... benide eklermisiniz uğurlu listenize 6 ekim
hiç belitim yok hatta adet belirtim bile yok bu ay
5. denemizdeyiz allahım fazla bekletmez inşallah herkese uğur getiren listeniz banada getiriri umarım

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(03-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
eyhayat......................25 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
arda............................3 ekim???

muzurperi....................6 ekim
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

tbrklr canım sağlıkla dünyaya gelir inş darısı başıma allahım tez zamanda banada nasip etsin beklemek çok zor

kızlar iyi akşamlar bu sitede bu listede yeniyim ama inanın sizin kadar heyecanlandım nur cancer ve diğer hamile olan arkadaşlar tekrar tekrar tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.bu yolda olanlara nasıl umut olduğunuzu bilemezsiniz

kızlar mrb ateşinizi nerden ölçüyorsunuz ayrıca hamişleri tbr ederim allah herkese nasip etsin allah kucağınıza almayı nasip esin

cancer canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çalışmalarını isteğini takip ediyordum ve nihayetinde muradına ermene çok sevindim nur ve sen aynı anda bebişlerinizi dünyaya getireceksiniz hayırlısıyla inşallah dualarınızı esirgemeyin bizden bende sizin gibi bu listenin uğuruna inanan ve başlarda eklenenlerdenim dilerim benimde tüm adaylarında adı sizinkilerin yanına taşınır kısa zamanda Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin kızlar

sagol canım amin.insallah rabbim bu duyguyu herkese yasatır.stres yapmamak gercekten önemliymiş.a.s.

kızlar mrb ateşinizi nerden ölçüyorsunuz ayrıca hamişleri tbr ederim allah herkese nasip etsin allah kucağınıza almayı nasip esin

aminnnn canım.darısı basına.ben ateşi dil altından ölçüyordum.

allah en kısa zamanda sana da nasıp etsın.daha birkac gun önce ben de beklıyordum istiyordum bugun hamişim.rabbim her seyın zamanını biliyor.rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.insallah tez zamanda sen de hamiş listesine tasınırsın.:Saruboceq:

allah razı olsun güzel dileklerin gibi allahta sana güzel hayırlı evlat nasip etsin arkadaşım dualarım bundan sonra sizlerlede devam edecek iiki tanımışım sizleri iiki bu site var:1hug:

evet arkadaşım bende hamile haberleri okuduğumda içim burkulurdu bigün bende hamiş olcam mı diye düşünürdüm allaha çok şükür olsun..allah sizlerede nasip etsinnn :Saruboceq:

selam kızlar naber nasılsınız bu arada geçmiş bayraamınız mübarek olsun nasıl gidiyo durumlar hamiş listesi ne alemde ben çok kötüyüm testyapıyorum negatif çıkıyo adet de görmedim
karnım çok fena kıramplar batışmalar arada lekeli kanamalarda oluyo bacaklar havada yatıyorum pzartesi kesin herşey belli olacak rabbimin izniyle doktora gidecem çok heycenlıyım yaa bebeişim yoksa ya var sa :)

canım tebrikler rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin . güzelim belirtilerin nelerdi.ben çok kötüyüm karnımda şişkinlik gerginlik dik oturamıyorum. batışmalar oluyo adette olmadım ama arda lekeli bişeler geliyo.test yaptım negatif sence bebeğm varmı dersin?

Merhaba kızlar bayram dolayısıyla uzun zamandır bende girememiştim.Ama ben yokken hamişlerimiz epey artmış oh oh çooook sevindim hepinizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur.Dualarımız sizinle sizde bize çok dua edin hamişlerin duaları kabul olurmuş.Ayy bende 14 ekim ama hiç belirti yok çok üzülüyorum.İnşallah bir süpriz olur da şurdan kocaman yazılarla hamileyim diye başlık atarım.

cancer cnm şimdi gördüm hamiş haberini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah isteyen herkese bir an önce hayırlı evlat nasip etsin inşallah.tebrikler cnm

canım tebrikler rabbim tamamına erdirir inşallah böyle oynaşmak nasip olur inşallahgamyoncuiremsu

canım tebrikler rabbim tamamına erdirir inşallah böyle oynaşmak nasip olur inşallahgamyoncuiremsu

amin bitanem.insallah sen de pazartesi güzel haberler verirsin bize.

amın canım sagol.belirti olması sart degıl canım mesela cancerin hiç belirtisi olmamıstı.dualarım sizlerle.insallah herkesin göbişler dolar.:CüvCüv:

slm kızlar hamıslerı tebrı ederım bu arada aranıza yenı katıldım lıstenın uguruna ınanamak geldı ıcımden benm 3. dusugum malesef tahlıller falan derken temız cıktı sımdıde hıtereskopı yapılacak pek ugrasmadık ama hayat mucızelerle dolu ınanmak gerek 9 ekımmmm eklersen sevınırım

biraz önce bebek oluşumu
belgeselini izledim çok heycan verici ve duygasal http://www.belgeselgoruntuleri.com/?p=894

canlarrr nasilsinizzz cokk uzun olduu acmadimm neti ama liste kabarmisss kader-EMEL VE CANCERR CANLARIMM TEBRIKKLERRR ALLAHIM SAGLIKLI HAMISLIK GECIRTSINNN :gulsultanimm sende kendini oylee negatifff dusundurttmee bazzi hamileliklerde idrar testinde gozukmuyooo .allahimm hayirlöisini verir insallahh .enimm cikmmam lazimm cokk uykusuzmmm sizlerrii yine tebrikk ederimmm insallah bi dakii acisimmda netii bi kacckisi daha hamiss olurr . negzell yaa:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…