Doktoru arayıp telefonla öğrendim. 0,1 bu tarz bişey söyledi. Daha vakti var demekki. Çift çizgi umutlandırmıştı bizi özellikle eşim çok üzüldü. Bugün adet oldum deyince idrar testlerine tekrar bakıp çöpe attı. Hala çizgiler duruyordu biliyomusunuz? Bundan sonra bir hafta geçmeden test falan yapmayalım. Geçikme olursa direk kanda baktırırız dedi. Şuan daha iyiyiz. Çalıştığım için şükrediyorum bazen. İnsan stresini atıyor yada daha az kendisiyle ilgili şeyleri düşünüyor. Evde olsam düşünmekten kafayı terdim Herhalde. İnşallah Nurcum. Sen nasılsın?
kızlar bu ay garip bir durum yaşıyorum adetime daha 15 gün var ama benim göğüsleim acımaya başladı bile halbuki bugünler benim yumurtlama zamanlarım ama neden göğüslerim ağrıyor anlamadım acaba erken mi hastalanıcam?? ne olur bu konuda bir fikriniz varsa bana yardımcı olun neden ağrır ki göğüsler şimdiden?:1shok::uhm:
ben de iyi sayılırım canım yavas yavas bulantılar basladı.sürekli de uyuyorum.yeterki bebiş saglıklı olsun..bu cuma ilk kontrölümüze gidecegız.insallah bir sorunla karsılaşmayız.
saol canim.aradinmi doktorunu canim?korkama bu sekilde kedini strese sokuyosun ve eeyer hamileysen zararveriyorsun kendine.isala hayirlisi canim.a.s.Selamlar canım sağol cevabın için. Ben daha test yapmadım. Test yapmaya da korkuyorum açıkçası çünkü böyle bi durum yaşayan hamileler genelde malesef sonu kötüydü diye bitirmiş cümlesini. Eminim böyle bişey yaşamak çok çok zordur. Ben de o yüzden bi an önce hastalansam diye bekliyorum. Doktorumu aradım akşam 7den sonra ara dedi. Akşam tekrar arayıp ne yapmam gerektiğini soracağım bakalım.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah a.s.
ay caim benim ya seni cok iyi anliyorum aynilerini bende yasadim oyuzden uzuldum simdi.benimde iki defa arka arkaya cift cizgi cikmisti teste ve hemen ondan sonra kanamam oldu.isala bidaki ay hayirli haberler verirsin bize canim :1hug:Doktoru arayıp telefonla öğrendim. 0,1 bu tarz bişey söyledi. Daha vakti var demekki. Çift çizgi umutlandırmıştı bizi özellikle eşim çok üzüldü. Bugün adet oldum deyince idrar testlerine tekrar bakıp çöpe attı. Hala çizgiler duruyordu biliyomusunuz? Bundan sonra bir hafta geçmeden test falan yapmayalım. Geçikme olursa direk kanda baktırırız dedi. Şuan daha iyiyiz. Çalıştığım için şükrediyorum bazen. İnsan stresini atıyor yada daha az kendisiyle ilgili şeyleri düşünüyor. Evde olsam düşünmekten kafayı terdim Herhalde. İnşallah Nurcum. Sen nasılsın?
evet yaaa gercekten keske oyle bir ilac olsa biz zaten coumuz alah bilir stres yuzunden yasamiyorumu bu sikintilari :sm_confused:keşke stresle uğraşmak için de bi ilaç üretseler de bizde rahat etsk artık
LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(08-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)
EYLÜL HAMİŞLERİ:
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş
EYLÜL
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???
EKİM
wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
gündogmadan...............8 ekim???
serdi............................8 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
nesecrin.......................11 ekim
mum ağacı....................11 ekim
SELI999........................11 ekim
sarikiz2008...................12 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
zuzumurti.....................15 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim
KASIM:
neltemkilic..................7 kasım
bayanlarrr listeyi takrar yazdirmkk isteyenlerr yazsinn isminii .hadii...coktandirr hamis haberii alamiyoozzza.s liste sizi bekliyoooo calismalarii hizlandirinn lutfernnn:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?