adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

cnm ben sana belirtilerimi yazayım sen ordan anla ne demek istediğimi heray bende hamilelik belirtisi yaşardım .. göğüslerim bi hafta önceden sancırdı bu ay sancımadı ve buay regl olcağımı düşündüm hep çünkü ağrılarım aynı regl ağrısıydı.. ayırt edemedim. hep wcye gittiğimde oldum sanıyordum biranda akıntı geliodu gerçi adet dönemim hep olurdu bu tarz akıntılarım o yüzden ayırt edemedim..

diyeceğim şu ki asla ayırt edilmeyen ağrılar oluyor hamile bile olsan eniyisi kan tahlilini yaptır rahatlahihoyyyt

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(07-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

EYLÜL HAMİŞLERİ:
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
meltemkilic..................7 ekim???
gündogmadan...............8 ekim???
serdi............................8 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???

umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
nesecrin.......................11 ekim
mum ağacı....................11 ekim
SELI999........................11 ekim
sarikiz2008...................12 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
zuzumurti.....................15 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

kızlar ben hala olmadım ama bu ay memlekete gitmiştik bayramda belkii diyorum hava değişimden dolayı geçikir falan ama nasip tabi bu işler hayırlısı inşallah.

canım oncelıkle mevlam gonlune gore versın bence bıraz daha bekle cunku ıdrar testı yapacaksan cıkmaz hayal kırıklıgına ugrama bence bak surda 3 gun kalmıs azıcınk daha sabret hakkımızda hayırlısını va saglıklısını versın Rabbımmmm....

canim testyaptinmi yamerkla seni bekliyoz guzel haberlelrle gel olurmuuuuuu

Arkadaşlar, benim artık adet olmam gerekiyor ama 4 günden beri lekelenme dışında hiçbişey yok. Normalde 36 37 günde bir oluyorum, ama son aylarda baya düzensizleşti. Gecikmeler yaşıyorum. Bugün 42. gün ve bir türlü adet olamadım. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Gebelikten şüphelenmeli miyim? Adet belirtisi dışında bişey de yok. Bugün de regl olmazsam akşam randevu alıp yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Fikri olan var mı?

ben sabah yine test yaptim negatif bu gun gellir benim beklenen regle!! zaten ara ara sinyal veriyor. kisacasi beni listeden silin arkadaslar!!

canım son 3 aydr bende aynı senin gibiyim bence bizim doktora kesin gitmemiz lazım 41 42 günde bir adet görmek normal değil bende bu ay gidicem bakalım 21. günde progestron testimi yaptırıp gidicem bakalım yumutlama olmuşmu diye. tabii eger hastalanmazsam yine çünkü bu ayda 15 gün önceden başladı göğüs arım artık napıcamı şaşırdım bir erken bir geç:çok üzgünüm:

Evet haklısın canım ben de çok sıkıldım artık bu durumdan hastalanamazsam hemen gitmeyi düşünüyorum, hastalanırsam da hastalığım biter bitmez gitmeye karar verdim. Kaç gündür pembe pembe geliyo azıcık bişeyler ama devamı yok. Sinirlerim bozuldu artık. Benim de kasık ağrım öyle erkenden başladı iyice bozuldu demek ki bizim dengemiz.

bende oluyor arada mayis ayinda 10 gün geçikmişti geçen ayda 7 gün geçikmişti ama mayis ayinda geçikme oldugunda doktora gittim hiç bişey dememdi olmadigin zaman bir ilaç verdi bunu kullan olursun dedi yolladi

Benim de gecikme olurdu hep ama böyle lekelenme olduğunda 2 3 günde adetim başlardı. Busefer inatla başlamıyo. Hiç böyle olmamıştım sinirlerim bozuldu

Benim de gecikme olurdu hep ama böyle lekelenme olduğunda 2 3 günde adetim başlardı. Busefer inatla başlamıyo. Hiç böyle olmamıştım sinirlerim bozuldu
mrb canim hic test yaptinmi? bence hamilede olabilirsin cunku benim ilk hamilelimde oyle pembe lekelenmeler oluyordu hatta dorduncu aya kadar devam eti ara sira lekenmeler ama malesef sonu kotuyddu isala hamissindir canim ve hayirlisinan alahim tasimak nasib edsin:teselli:

Selamlar canım sağol cevabın için. Ben daha test yapmadım. Test yapmaya da korkuyorum açıkçası çünkü böyle bi durum yaşayan hamileler genelde malesef sonu kötüydü diye bitirmiş cümlesini. Eminim böyle bişey yaşamak çok çok zordur. Ben de o yüzden bi an önce hastalansam diye bekliyorum. Doktorumu aradım akşam 7den sonra ara dedi. Akşam tekrar arayıp ne yapmam gerektiğini soracağım bakalım.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah a.s.

amin canim saol ama benim birazda erken test yapmak istememin sebebi simdiye kadar 3 tane dusuk yapmam ve bitenede dis gebelik ilk hamileligimde bebeyimin 6ayliken kalp atislarinin durmasi beni zaten yikti ama beterin beteri var deyip avutuyorum kendimi.ve simdi doktorum dedi ki hemen 5gun geciktiginde adetim hastaneye gitmem gerekiyormus.bu arada cift rahimli kizlar varsa aranizda lutfen benimle paylasin sizinde boyle sorunlariniz oluyormu.

teşekkür ederim arkadaşlar öğlen kan testi yaptırdım yarın dörtte alacam sonucu sabahta idrar testi yapacam evde ama çok akıntım var benim adetim yaklaştığında kupkuru olurdu hasta oldum zannediyorum bakıyorum beyaz akıntı acaba bu hamilelik belirtisimi

yeni gelen arkadasölarr hosgeldinizz:teytey:ama digerr kizlarr nerdsiniz yaa hamis olan giti vallahii daha bakasimm bile yokk desemm yeriiy anii sizlerden guc aliyodumm nerdesinizyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::a015: ama boyle olmuyokiiiiii

canım abllam da hamilelikte akıntı artıyor demişti inş. öledir seninde:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar. Kan testi sonucu negatif çıktı. Bugun de kanamam arttı ve şuan adet görüyorum. Adet olmama ve kan testi sonucunun negatif çıkmasına şaşırmadım. Beni asıl şaşırtan idrar testinde 2. çizgiyi görüpte adet olmam. Testler yanıltabiyor demekki. Bundan sonra idrar testi yapıp çift çizgi görsemde inanmam artık. Bir dahaki ay olur inşallah. Yeni adet tarihim 7 kasım. Hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim.

canimmm idaki aya insallahh allahimm dileklerimizii kabull eerr hicc canini uzme biliyosunnn stresss bir numarali dusmannnn:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…