merhaba arkadaşlar benim hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak benim adetim 6 ekimdi günüm hiç aksamaz benim bu ay ilk defa iki gün geçti hatta listeye bile yazılmak istemedim bu ay çünkü her ay ümitleniyorum bişey çıkmıyordu hamile arkadaşların belirtilerini okuyor acaba diye soruyordum kendime ama bu ay hiç ümitlenmedim hala da öyleyim daha önceki aylarda bi hafta kala başlıyordum test yapmaya ama bu ay onuda yapmadım size yaşadıklarımı anlatıyım sizce hamile olabilirmiyim benim yaklaşık bir buçuk hafta önce karnım çok ağrıyordu hasta olacam herhalde erken olacak dedim sabaha kadar uyuyamadığım bile oldu sonra hasta olmama iki gün kala benim hiç ağrım kalmadı ayrıca bu ay çok akıntım oldu hala da devam ediyor hasta oldum geldi galiba diyorum bakıyorum beyaz bi akıntı her ay göğüslerimde ağrırdı bu ay çok şişti ama ağrı yok sadece çok kaşınmıştı sanki göğsüme bişeler oluyor gibiydi biraz midemde bulanıyor ama her adetim yaklaştığında da olurdu bide son olarak inanılmaz iştahım artı sürekli açlık hissim var ne olur yardım edin sizce test yaptırıyım mı yoksa bekleyimmi kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim
canım oncelıkle mevlam gonlune gore versın bence bıraz daha bekle cunku ıdrar testı yapacaksan cıkmaz hayal kırıklıgına ugrama bence bak surda 3 gun kalmıs azıcınk daha sabret hakkımızda hayırlısını va saglıklısını versın Rabbımmmm....kizlar yaaa bu ay butun belirtilerim vardi ama bu aksam biraz adet sancisi gibi yureyim agirdi ve morelim bozuldu.yarin gelmese test yapmayi dusunuyorum adet gunum 11ekim ama dayanamiycam ozamana kadar.isala hamileyimdir ve bu arada benide listenize eklermisiniz
canim testyaptinmi yamerkla seni bekliyoz guzel haberlelrle gel olurmuuuuuumerhaba arkadaşlar benim hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak benim adetim 6 ekimdi günüm hiç aksamaz benim bu ay ilk defa iki gün geçti hatta listeye bile yazılmak istemedim bu ay çünkü her ay ümitleniyorum bişey çıkmıyordu hamile arkadaşların belirtilerini okuyor acaba diye soruyordum kendime ama bu ay hiç ümitlenmedim hala da öyleyim daha önceki aylarda bi hafta kala başlıyordum test yapmaya ama bu ay onuda yapmadım size yaşadıklarımı anlatıyım sizce hamile olabilirmiyim benim yaklaşık bir buçuk hafta önce karnım çok ağrıyordu hasta olacam herhalde erken olacak dedim sabaha kadar uyuyamadığım bile oldu sonra hasta olmama iki gün kala benim hiç ağrım kalmadı ayrıca bu ay çok akıntım oldu hala da devam ediyor hasta oldum geldi galiba diyorum bakıyorum beyaz bi akıntı her ay göğüslerimde ağrırdı bu ay çok şişti ama ağrı yok sadece çok kaşınmıştı sanki göğsüme bişeler oluyor gibiydi biraz midemde bulanıyor ama her adetim yaklaştığında da olurdu bide son olarak inanılmaz iştahım artı sürekli açlık hissim var ne olur yardım edin sizce test yaptırıyım mı yoksa bekleyimmi kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar, benim artık adet olmam gerekiyor ama 4 günden beri lekelenme dışında hiçbişey yok. Normalde 36 37 günde bir oluyorum, ama son aylarda baya düzensizleşti. Gecikmeler yaşıyorum. Bugün 42. gün ve bir türlü adet olamadım. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Gebelikten şüphelenmeli miyim? Adet belirtisi dışında bişey de yok. Bugün de regl olmazsam akşam randevu alıp yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Fikri olan var mı?
Benim de gecikme olurdu hep ama böyle lekelenme olduğunda 2 3 günde adetim başlardı. Busefer inatla başlamıyo. Hiç böyle olmamıştım sinirlerim bozuldu
mrb canim hic test yaptinmi? bence hamilede olabilirsin cunku benim ilk hamilelimde oyle pembe lekelenmeler oluyordu hatta dorduncu aya kadar devam eti ara sira lekenmeler ama malesef sonu kotuyddu isala hamissindir canim ve hayirlisinan alahim tasimak nasib edsin:teselli:Benim de gecikme olurdu hep ama böyle lekelenme olduğunda 2 3 günde adetim başlardı. Busefer inatla başlamıyo. Hiç böyle olmamıştım sinirlerim bozuldu
mrb canim hic test yaptinmi? bence hamilede olabilirsin cunku benim ilk hamilelimde oyle pembe lekelenmeler oluyordu hatta dorduncu aya kadar devam eti ara sira lekenmeler ama malesef sonu kotuyddu isala hamissindir canim ve hayirlisinan alahim tasimak nasib edsin:teselli:
amin canim saol ama benim birazda erken test yapmak istememin sebebi simdiye kadar 3 tane dusuk yapmam ve bitenede dis gebelik ilk hamileligimde bebeyimin 6ayliken kalp atislarinin durmasi beni zaten yikti ama beterin beteri var deyip avutuyorum kendimi.ve simdi doktorum dedi ki hemen 5gun geciktiginde adetim hastaneye gitmem gerekiyormus.bu arada cift rahimli kizlar varsa aranizda lutfen benimle paylasin sizinde boyle sorunlariniz oluyormu.canım oncelıkle mevlam gonlune gore versın bence bıraz daha bekle cunku ıdrar testı yapacaksan cıkmaz hayal kırıklıgına ugrama bence bak surda 3 gun kalmıs azıcınk daha sabret hakkımızda hayırlısını va saglıklısını versın Rabbımmmm....
teşekkür ederim arkadaşlar öğlen kan testi yaptırdım yarın dörtte alacam sonucu sabahta idrar testi yapacam evde ama çok akıntım var benim adetim yaklaştığında kupkuru olurdu hasta oldum zannediyorum bakıyorum beyaz akıntı acaba bu hamilelik belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?