adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

meltemcim bence de hamilesin gibi geliyor
benimde öle olmuştu
ilk gebeliğimde
hastalanıyorum sanmıştım ama gerisi gelmedi
5 gün gecti test yaptırmıştım pozitif cıkmıştı inşallah senin de öyle olur ama sonu benimkine benzemez inşallah canım dualarım sizinle

kizlar yaaa bu ay butun belirtilerim vardi ama bu aksam biraz adet sancisi gibi yureyim agirdi ve morelim bozuldu.yarin gelmese test yapmayi dusunuyorum adet gunum 11ekim ama dayanamiycam ozamana kadar.isala hamileyimdir ve bu arada benide listenize eklermisiniz

bence hamilesin.silik olan çizgi durup dururken çikmaz......kan testi yaptirmani tavsiye ederim

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Dün akşam ilk testte çizgi ançak ışığa tutunca belli oluyordu. Sabah yaptığımda açık pembe bi çizgi belirdi. Çok rahat görülüyordu. Okadar sevindimki.Öğlende kahverengi lekelenmem oldu sonra bikaç damla kan geldi. Kanı görünce hemen doktora gittim düşük yapıyorum sandım. Doktor karnımdan ultrasonla baktı hiç bişey göremedi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Kan testi yazdı. Kan verdim ama sonuç yarın çıkıcak. Az az kanamam var şuan ama ağrı falan yok. Ben az azda olsa kanama devam ettiği için ümidi kestim. Kanama devam ederken hamile olabilirmiyimki?

canim bencede hamilesin cunku hamilelik olmayinca oikinci cizgi kesinlikle cikmiyor bendede olmustu iki defa.doktora gitmeni oneririm.:1hug:

kizlar ben bugun kan aldirdim yine negatif cikti ilk defa bole oluor adet olmayali tam 13 gun oldu??? yorumlarinizi bekliyorummmmmm

kan gibi kırmızımı meltem?
yani kanaman bi pedi dolduracak kadar deilse ümit etmeye devam canım

evet kırmızı akıntı şeklinde geliyo. Damla damla değilde Şeffaf akıntı olr ya onun kırmızısı. Normal orkid koymayı gerektirecek kadar değil. Yaprak orkid koydum.öğlenden bu yana 3-4 kere değiştirdim. Tam dolmuyo da ben akıntı miktarını görmek için değiştiriyom.Doktorda normal adet kanaman yoksa korkma dedi ama insan korkuyo. 2. çizgiyi görmek için bekliyosun görüyosun sonra kanama falan oluyo zor ya.

canım bence hemen ümidini kesme bencede hamile olma ihtimalin cok yüksek. Büyük bir ihtimalle yerleşme kanamasını yaşadın bakalım hayatım yarın sonuç çıkınca hemen bize haber ver hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :teytey::dance:

İnşallah yarın sabah ikl işim doktoru aramak. İdrar testinde çizgi belirdikten sonra yani hamile olunduğu öğrenildikten sonra yerleşme kanaması olabilirmi? Yerleşme kanaması döllenmeden hemen sonra olmuyormu? Ben bu ihtimali hiç düşünmedim.

hayatım zaten yerleşme adetinle hemen hemen aynı günlere denk geliyormuş o yüzden insanlar arasındaki farkı birtek miktarından farkediyorlarmış

yerleşme kanaması 8 10 gün sonra oluyor hayatım stres yapma rahat olsun için hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah yerleşme kanamasıdır yada üstüne görüyorumdur. Ben bir an önce yatıp uyuyayımda sabah olsun. Olumlu yada olumsuz sonucu bildiririm. İyi geceler canım.

dileğim sen de bebek mi bekliosun canım

hayır canım maalesef ama inşallah allah söyletmiştir. benim adetlerim düzensiz oluyor ama bu ay değişik birşey yaşıyorum daha adet olmama 15 gün var ama göğüslerim acaip ağrıyor normalde adet olmamam lazım çünkü hep 33 günde bir olup birde üstüne gecikirdi ama bu ağrı neyin nesi anlamadım Acaba bu ay cok erken yumutlamış olabilir ve hamile kalmış olabilirmiyimm??:uhm:

düzensiz se eğer bence şüphelenmekte haklısın ama
adetin gününü geçirinceye kadar bekle ha bu arada dikkatli olmanda fayda var ağır işler yapma ne olur ne olmaz allah hakkımızda hayırlısını versin canım tüm dualarım bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarım için zaten

cok sağol canım inşallah burda hayırlı haberler veririz.Ben cıktım canım uykum geldi yoksa hamilemiyiiimmm:))
iyigecelerr artık normal olan hersey bize belirti gibi gelmeye başlıyor ya asıl ızdırap bu işte o yüzden zaman geçmek bilmiyorrr:1rolleyes:
iiyiigecelerrrrmirmirmirmir

merhaba arkadaşlar benim hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak benim adetim 6 ekimdi günüm hiç aksamaz benim bu ay ilk defa iki gün geçti hatta listeye bile yazılmak istemedim bu ay çünkü her ay ümitleniyorum bişey çıkmıyordu hamile arkadaşların belirtilerini okuyor acaba diye soruyordum kendime ama bu ay hiç ümitlenmedim hala da öyleyim daha önceki aylarda bi hafta kala başlıyordum test yapmaya ama bu ay onuda yapmadım size yaşadıklarımı anlatıyım sizce hamile olabilirmiyim benim yaklaşık bir buçuk hafta önce karnım çok ağrıyordu hasta olacam herhalde erken olacak dedim sabaha kadar uyuyamadığım bile oldu sonra hasta olmama iki gün kala benim hiç ağrım kalmadı ayrıca bu ay çok akıntım oldu hala da devam ediyor hasta oldum geldi galiba diyorum bakıyorum beyaz bi akıntı her ay göğüslerimde ağrırdı bu ay çok şişti ama ağrı yok sadece çok kaşınmıştı sanki göğsüme bişeler oluyor gibiydi biraz midemde bulanıyor ama her adetim yaklaştığında da olurdu bide son olarak inanılmaz iştahım artı sürekli açlık hissim var ne olur yardım edin sizce test yaptırıyım mı yoksa bekleyimmi kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim

canımm bence hemen bir test yaptır ve müjdeli haberi verr:) çünkü hiç gecikmezdi hastaığım diyorsun eğer 2 gün gectiyse şüphelenmekte fayda var,ona göre hareketlerinede dikkat edersin doktoruna gidersin. Belirtilerine gelince ben hamiş deilim ama buradaki hamiş arkadaşların hemen hemen hepsi bu tür belirtiler yaşamış eminim sende okumuşsundur. O yüzden bence test yaptır öğrenelim derim ben inşallah bebişin vardır canım bu ay kafandan silmiş olman ve umutlanmamaın bir karşılığıdır belki bu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bencede test yap cnm benım bildıgım kadarıyla regl donemınde kadının akıntısı olmaz olursada az olur bence test yap sonuçtanda bizi haberdar ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…