hayatım bende bu ay doktora gidicem bakalım inşallah seninde benimde bir sorunumuz cıkmaz ama haklısın tek diyebileceğimiz şey sağlık olsun insan üzülüyor ama 2 gün sonra yine umutlanmaya başlıyor cok garip di mi:1hug:a.s.
canım yaa hakkında hayırlısı canım gerci ikiz bebekler zordur ama olsunn bizim için farketmez demii:)
Buarada insanın hemen paylaşması gereken şeylerden biri de hamişliktir ailene niye söylemiyorsun ki onlar senin ailen belki çevrene söylememekte iyi ediyorsun ama ailene niye söylemedin?
arkadaşlar bende hamişim kan tahlilinde 4 haftalık çıktı çok mutluyum darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına ...
arkadaşlar bende hamişim kan tahlilinde 4 haftalık çıktı çok mutluyum darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına ...
Sevincimi paylaşmaktan değilde üzücü bişey olduğunda onları da üzmekten korkuyorum. Kimse bilmediğinde bi sorun olursa eşim ve ben acımızı kendimiz yaşarız.
Geçen sefer bebeğim karnımda öldüğünde herkesin "neden" sorusunu cevaplamak o kadar yormuştuki beni, ya da bu konudaki hikayelerini dinlemek anlatamam.
kalp atışlarını duyayım ailemle ve sonrada şöyle üç-dört aylık olunca herkesle paylaşırım inşallah..
Canımsın yaa haklısın hayatım tamam ben bu tarafını düşünmemiştim pardon yaa. Senin böyle birşey yaşadığını da bilmiyordum geçmiş olsun ama bak ne güzel allahın izniyle bu bebğini sağlıkla kucağına alıp okşayacaksın öpeceksin. NE GÜZELL KIZZ BEBİŞİN OLACAKK ay BENDE İSTİYORUM YAA inşallah allah banada en kısa zamanda verir hayırlısıyla da bende bu mutluluğu yaşarımm:teytey:
Günaydın kızlar bugün benim için büyük gün adet günüm bakalım şimdilik gelen yok umarım hiçde gelmez.Sabah karnım ağrıdı yumurtalıklarım aynı adet olacakmışım gibi oldu hatta geldiğini hissettim tuvalete koştum beyaz az bi akıntı artık iyi haber mi kötü mü bilmem.Dua edin kızlar:Saruboceq:Bu arada ekim ayı iki yeni hamişle başlamış hepsini öpüyorum inşallah sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldıklarınıda duyarız üçüncü hamişde ben oklurum belki dimi kızlarsırnaşık şey
İNŞALLAH CANIMM hadi senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bizlerde burdan bağıra bağıra yazarız hamişliklerimizi :sm_cool:
CADIARZU
herkese merhaba,
siteye yeni katıldım
kendimide listeye ekledim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?