adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

maşallah listeye bak yaa
tüüü tüü tüüü maşallah rabbim sen hayırlı güsel haberlerden yoksunn koyma bizleri amin

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???
61esra.........................10 ekim???
papatyaaaa..................10 ekim???
mum ağacı....................11 ekim???
sarikiz2008...................12 ekim???
TUANAY.......................12 ekim???
Nida..............................13 ekim???
kalimerom....................14 ekim???
zuzumurti.....................15 ekim???
binbirgece....................15 ekim???

cansucLK.....................16 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
dicoo............................20 ekim
NEHİR..........................20 ekim
vermidon.......................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

KASIM::Saruboceq:

meltemkilic..................7 kasım
serdi..........................8 kasım

kalimerom hadi bakalım senin iyi haberlerini bekliyoruz şimdi.:Saruboceq:

merhaba arkadaslar!Hamisssslerimizi tebrik ediyorum.Allahim insallah sagsalim bebeklerinizi dogurmayi nasip eder.Akadaslar bana bir akil verin simdi;adetimin üzerinden bugün tam dokuz gün gecti ve cok siddetli olmasada bulantilarim var.Karnim deseniz davul gibi sisti.Dün idrar testi yaptim negatif cikti.bundan bir ay önce hormon spiralini cikarmistim.Ama ondan sonra gayet normal adet oldum.Sizce neden böyle?Hamile olabilirmiyim???? CADIARZUCADIARZU

:teselli: merhaba canim isala hamilesindir baska aylarda gecikme olurmuydu adetinde ve bence bidaha yap test yada daha emin olmak icin kan testi yaptir canim.isala hamilesindir.a.s

diger aylarda hic olmazdi.adettimin gelmesi gerekenden bir gün önce kan testi yaptirdim negatif.Ama bu ilk hamileligim olmayacak ve ben ilkindeki gibi belirtiler yasiyorum ve cok huzursuzum.

arkadaşlar ne güzel ekim hamişlerimiz artmış hepsine hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler dilerim
darısı isteyyen herkesin ve tabii benimde başıma :)

nasılsınız arkadaşlar???
benim adetime 1 hafta var...
ama zaman geçmiorr çok zor beklemek aslında bu ay fazla takmadım kafaya kendimi de hiç dinlemedim ama buün bel ağrım başladı kesin regl gelior:çok üzgünüm:
offf 4. aya giricez olmazsa bu ayyy...ama artık bence doktora gitme vakti geldi...
sizce de eşimle bi gitsek mi bu ay kızlarrr???

kızlar benimde adetim 10 gün geçti test yapıyorum kaç gündür çok çok silik bir çizgi çıkıyor eşimle kararsız kaldık ben hamile olmadığımı düşünüyorum ama yinede ümitleniyorum
ben laborantım pazar günü hastanede nöbetçiydim idrarla yaptığımız testi kan serumuyla yaptım pozitif çıktı bilmiyorum ne kadar doğru
artık haftasonunu bekliycem adet olmazsam doktora gidicem
ne dersiniz hamile olabilirmiyim?

[QUOTE=ravzanur;4066230]sirinecimm benii hatirladinmii. turkiye macindaa almanya ile oynuyodu tv.. donmustuu sen ana turkiyedenn haerr veriyodunn gol attikk diyeee.. hatirladinmi canimm..ayricaa ne guzell demekk hergunn burdasinnn .. bende 1 hafta suanlik rapor aldiimm arii sokttuu ayagimmii dr. tetonoz yaptii antibiyotikk verdii. bakalimm bende senin gibii hamis olmakk istiyorumm .[/QUOTE]

aaaaa hatırladım:)
ne mactı dimi... buarada herkese gunaydın alıskanlık işde sabahın köründe uyanıorum ...gecmişler olsun canım...dua edicem sana inş. en kısa zamanda hamile kalırsın bende 1 sene istemiştim bebek olmadı hiç beklemedim anda geldi ...stres yapma allah büyük:Saruboceq:

canimm ben sana daha oncede yazmidtim.. sen hamissinn guzelimm listemize birkisi daha eklenecek:teytey:

Kızlar benim geri sayımım SOOOOON finish yanii bu gün yarın gelmesi gerekiyor !!

Ama ne lekelenme nede ufak bi belirti yook,ateşim normal hatta üşüyorum biraz...

Rabbim verdimi acaba bu ay he ne dersiniz ??? ama sık sık tuvalete gidiyorum bi yerimde oturdğum yok şakkıdı

canimm gunaydin atesinn yuksekse hamisisn demekk :1hug:

canim bence kesinlikle hamilesin isala hayirlisiyala . herhalde gec dolenme olduki oyuzden silik cikiyor test.yinede git bi doktora emin olmak icin.Senin adina cok sevindim kaydirigubbakcemile5

canimm gunaydin atesinn yuksekse hamisisn demekk :1hug:

inşallah ya inşallah ben birazdan kan testi yaptırmaa gidiyorum beklemek zor ne olursa öğreneyim bari rahat edeyim!!

Bu arada idrar tetsti yaptım az önce negatif çıktı tek çizgi yani..

Kanda ne çıkıck merak ediyorm zaten dua edin bana lütfen tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…