nazimm berin cimm tebriklerr ohh ne guzell. hamis listemizz kabarmaya basladii:sm_cool::hooray:
merhaba canim isala hamilesindir baska aylarda gecikme olurmuydu adetinde ve bence bidaha yap test yada daha emin olmak icin kan testi yaptir canim.isala hamilesindir.a.smerhaba arkadaslar!Hamisssslerimizi tebrik ediyorum.Allahim insallah sagsalim bebeklerinizi dogurmayi nasip eder.Akadaslar bana bir akil verin simdi;adetimin üzerinden bugün tam dokuz gün gecti ve cok siddetli olmasada bulantilarim var.Karnim deseniz davul gibi sisti.Dün idrar testi yaptim negatif cikti.bundan bir ay önce hormon spiralini cikarmistim.Ama ondan sonra gayet normal adet oldum.Sizce neden böyle?Hamile olabilirmiyim???? CADIARZUCADIARZU
hoş geldin canıma. a.s.
iremissss hosgeldinn canimm umarimm ugurluu gelirr listemizzz sanadaaa :teytey::teytey::teytey:
canimm ben sana daha oncede yazmidtim.. sen hamissinn guzelimm listemize birkisi daha eklenecek:teytey:kızlar benimde adetim 10 gün geçti test yapıyorum kaç gündür çok çok silik bir çizgi çıkıyor eşimle kararsız kaldık ben hamile olmadığımı düşünüyorum ama yinede ümitleniyorum
ben laborantım pazar günü hastanede nöbetçiydim idrarla yaptığımız testi kan serumuyla yaptım pozitif çıktı bilmiyorum ne kadar doğru
artık haftasonunu bekliycem adet olmazsam doktora gidicem
ne dersiniz hamile olabilirmiyim?
canimm gunaydin atesinn yuksekse hamisisn demekk :1hug:Kızlar benim geri sayımım SOOOOON finish yanii bu gün yarın gelmesi gerekiyor !!
Ama ne lekelenme nede ufak bi belirti yook,ateşim normal hatta üşüyorum biraz...
Rabbim verdimi acaba bu ay he ne dersiniz ??? ama sık sık tuvalete gidiyorumbi yerimde oturdğum yok şakkıdı
canim bence kesinlikle hamilesin isala hayirlisiyala . herhalde gec dolenme olduki oyuzden silik cikiyor test.yinede git bi doktora emin olmak icin.Senin adina cok sevindim kaydirigubbakcemile5kızlar benimde adetim 10 gün geçti test yapıyorum kaç gündür çok çok silik bir çizgi çıkıyor eşimle kararsız kaldık ben hamile olmadığımı düşünüyorum ama yinede ümitleniyorum
ben laborantım pazar günü hastanede nöbetçiydim idrarla yaptığımız testi kan serumuyla yaptım pozitif çıktı bilmiyorum ne kadar doğru
artık haftasonunu bekliycem adet olmazsam doktora gidicem
ne dersiniz hamile olabilirmiyim?
canimm gunaydin atesinn yuksekse hamisisn demekk :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?