inşallah ya inşallah ben birazdan kan testi yaptırmaa gidiyorum beklemek zor ne olursa öğreneyim bari rahat edeyim!!
Bu arada idrar tetsti yaptım az önce negatif çıktı tek çizgi yani..
Kanda ne çıkıck merak ediyorm zaten dua edin bana lütfen tamammı
kızlar ya bişey sorucam.bu yapışkan bi akıntı geliyo ya yumurtlama döneminde ozaman mı ilişkiye girmek gerekiyo?yani o geldiğinde yumurta oluşmuşmu oluyo çatlamışmı?tam ogünmü yapmak gerekiyo yoksa onu takip eden bikaç gündemi?bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlar benimde adetim 10 gün geçti test yapıyorum kaç gündür çok çok silik bir çizgi çıkıyor eşimle kararsız kaldık ben hamile olmadığımı düşünüyorum ama yinede ümitleniyorum
ben laborantım pazar günü hastanede nöbetçiydim idrarla yaptığımız testi kan serumuyla yaptım pozitif çıktı bilmiyorum ne kadar doğru
artık haftasonunu bekliycem adet olmazsam doktora gidicem
ne dersiniz hamile olabilirmiyim?
kızlar bu ateş ölçme işleminde adet yaklaşırken ateş çıkarsa mı hamileyiz benim 1 hafta var edet gnüme ve 1 haftadır ölçüyorum ateşim 36 larda seyredi...yani adet zamanına kadar düşmezse mi hamile oluorum yoksa çıkması mı lazım????off çok karıştı kusura bakmayııııııııııınnn...:S
teşekkürler arkadaşım yarın kan testi yaptıracam bulantılar artık dayanılmaz olduvermidon arkadaşım bence ilaç kullanma idrarda gebelik hemen çıkmayabiliyor ama kanda ögrenebilirsin bende beay çok kötü grip oldum ilaç kullanmak için dr aradım içmememi söyledi hemde idrarda negatif çıkmıştı bence bekle canım allah korusun belki bebiş vardır sen imkanın varsa baktır kanda emin ol
Arkadaşlar ben malesef adet oldum haber vereyim dedim listeden şimdilik kasım 15 e kaldım böyle gittikçe umutlarım tükeniyor bu sefer bi gün gecimişti ister istemez o bi güne ne hayaller sığdırdım ama bir gün sürdü mutluluğum sizlere de yazmıştım gelmedi diye gerçi kimsenin dikkatini çekmedi ama zaten dikkate değecek bir durumumda yokmuş aman neyse inşallah sizlerin sevinciyle avunurz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?