adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım dualarımız seninle :Saruboceq:hadi hayırlı haberlerini beklıoruz olmassada üzülme :1hug:

sarmaşık, *papatya*, cansucLK hadi bakalım yerinizi listede ayırdım.inşallah bu liste size de uğur getiricek.

arkadaşlar bulantılara dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı:çok üzgünüm:
daha erkenmi acaba,5 gün kaldı, biçok kişinin adetten önce silik çıkmış,kanda baktırmak içinde erkenmi acaba,bulantılar için ilaç alacam korkuyorum bebek varsa diye....:1no2:

kızlar ya bişey sorucam.bu yapışkan bi akıntı geliyo ya yumurtlama döneminde ozaman mı ilişkiye girmek gerekiyo?yani o geldiğinde yumurta oluşmuşmu oluyo çatlamışmı?tam ogünmü yapmak gerekiyo yoksa onu takip eden bikaç gündemi?bilgilendirirseniz sevinirim.

canım zannedersem yumurtlama dönemindesin bu günleri iyi degerlendir.
genelde adetin 13 veya 14 günlerinde yumurtalar büyümüş oluyor ve gün aşırı ilişki öneriyor dr.umarım buay hamiş olursun kaydirigubbakcemile3

vermidon arkadaşım bence ilaç kullanma idrarda gebelik hemen çıkmayabiliyor ama kanda ögrenebilirsin bende beay çok kötü grip oldum ilaç kullanmak için dr aradım içmememi söyledi hemde idrarda negatif çıkmıştı bence bekle canım allah korusun belki bebiş vardır sen imkanın varsa baktır kanda emin ol

benim bugün daha 11.gün ama o yapışkan şey geldi sabah.bi yerde o geldiği zaman ilişkiye girin diye bişey okumuştum doğrumu acaba.Acaba çatladıda o yüzdenmi geldi?yoksa yumurtalar büyüdüde o yüzdenmi?

nazım pıtırcığım senle evlilik tarihlerimiz aynı görünüyo 3 gün fark var demiştik ama öyle değilmiydi.istermisin bende bu ay hamiş kalayım..kırklar girsin birbirine :)))

slm kızlar nasılsınız bugün? benim adetimede 7 gün kaldı ama hiç bir belirti yok.ne adet olucam nede hamiş gibi beklicez bakalım 7 gün daha.bende grip olmak üzereyim hapşırıp duruyorum bir kırgınlık var bugün üstümde ama ilaç almak istemiyorum ne olur ne olmaz.

canım bazı insanlar adetten hemen sonra yumurtlama dönemine girebilir. Bende erken yumurtluyorum. doktora gittiğimde tesadüfen öğrendim bunu. adetimin 7. günü doktora gitmiştim( 6 gün sürüyo adetim) yumurtlama dönemine girmişsin demişti. o yapışkan akıntı geldikten birkaç gün sonra yumurta çatlıyo diye biliyorum.Benimde adetimin 9. günü 2 gündür akıntım var. başladık bizde bakalım bu ay tutacak mı? Sende gün aşırı ilişkiye devam et.

kızlar bu ateş ölçme işleminde adet yaklaşırken ateş çıkarsa mı hamileyiz benim 1 hafta var edet gnüme ve 1 haftadır ölçüyorum ateşim 36 larda seyredi...yani adet zamanına kadar düşmezse mi hamile oluorum yoksa çıkması mı lazım????off çok karıştı kusura bakmayııııııııııınnn...:S

canım hayırlı olsun kesın hamıssın daha nasıl olsun bendede sılık cıkmıstı hadı guzel haberlerını beklıyoruzzzzcanım:teytey::hooray:gamyoncuiremsu

atesin onumuzdeki alti gun hemen hemen ayni cikacaktir ama sabah yataktan kalkmadan yapmalisin ya da kalktin diyelim yarim saat icinde falan yapmalisin. ama ne olursa olsun hep ayni yap ben yataktan kalkinca unuttugum icin yarim saat sonra yaparim hep. neyse yedinci gun(cunku yedi gun kaldi diyorsun diye) dusmus olur o gun reglen gelecektir bazen bir gun oncesinden dusmeye baslayabilir, kisiye gore degisiyor. baktin yedinci gun de dusmemis eger reglelerin sasmiyorsa bence cidden umutlan.ates olcme yonteminde en onemlisi ayni saatte yapmaktir, bir de bence digitalle afedersin makattan yapinca yoksa agiz ve koltuk alti her seferinde farkli cikar.
YEDINCI GUNDE ATESININ DUSMEMESI VE HAMILE OLMAN DILEGIYLE:Saruboceq:

sevgili arkadaşlarım umarım hepinizin sağlığı yerindedir.bende 17 ekimi bekiyorum.allah nasip etmiş ise hamile kalırım.ancak ben sizle bugün iki gün önce yaşadığım rahatsızlığı paylaşmak istiyorum.yaklaşık bir haftadır sağ böbreğimde agrı vardı. herhalde üşütüm diye düşündüm.ancak iki gün önce gece saatlerinde mesane ve böbreğimde öğle sancım ve ızdırabım vardıki sanki kemiklerim kırılıyor gibiydi.tarifi mümkün olmayan ızdırapla eşimi uyandırdım oda çaresiz zavallı ne yapacağını şaşırdı.hastaneye gidelim dedi ancak ben hastaneye gittiğimde mutlaka röntgen istiyeceklerini bildiğim için ya hamileysem düşüncesi o ızdırapta bile aklımdan bu düşünce geçtiği için doktora gitmedim belki cahillik ama senağlama..............o gece böbrek hastalıklarına iyi gelen agrı kesici içtim ama nafileydi sabaha kadar uyumadık.tuvalete gittiğimde 5 tane taş düşürdüğümü gördük.sabaha doğru biraz rahatladım ama taşın geçtiği yerler bıçak yarası gibi acıdığı halde o gece içtiğim ağrı kesiciden başka ilaç almadım ya hamileysem diye inanın şu an bile agrı ve sızılarım ama 17 ekimi görmeden ilaç almayı düşünmüyorum annelik duygusu böyle oluyor işte...sevgili arkadaşlarım o ağrıları ve acıları çekerken inanın ki sağlığın ne kadar değerli ve kıymetli olduğınu çok daha iyi anladım.kendinize lütfen çok dikkat edin sağlığınızı ihmal etmeyin. şu an za da olsa ağrım olmasına rağmen rabbime binlerce kez şükür ediyorum verdiği şifa için.bu durumumu sizleri yakın ve benim gibi gördüğüm için paylaşmak istedim umarım sizlere sıkıntı vermemişimdir..yüce allahım herkese önce sağlık sonra gönüllerindeki bütün muradlarını nasip etsin.:1hug::1hug:

teşekkürler arkadaşım yarın kan testi yaptıracam bulantılar artık dayanılmaz oldu

ravzanur,seli999,umut_sevgim yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz beni sanki hamileymişim gibi heyecanlandım ama benim pek umudum yok zaten hiçbir belirtim yok
10 gün gecikmede çok net çıkması gerekiyordu benim çizgiler hemen çıkmıyor bi yarım saat sonra çıkıyor ve belli belirsiz çok silik yani.ama baktığım bütün testlerde böyle çıkması düşündürüyor işte beni.hergün test yapıyorum ama eşime söz verdim haftasonuna kadar test yapmak yok biraz zor ama bekliycem artık nediyim herkesin hakkında hayırlısı olsun
hepinize iyi gecelera.s.a.s.

Arkadaşlar ben malesef adet oldum haber vereyim dedim listeden şimdilik kasım 15 e kaldım böyle gittikçe umutlarım tükeniyor bu sefer bi gün gecimişti ister istemez o bi güne ne hayaller sığdırdım ama bir gün sürdü mutluluğum sizlere de yazmıştım gelmedi diye gerçi kimsenin dikkatini çekmedi ama zaten dikkate değecek bir durumumda yokmuş aman neyse inşallah sizlerin sevinciyle avunurz inşallah

canım ne olur üzülme, eminim üzülme demesi size kolay diye geçiriyosun içinden ama üzülürsen bi sonraki ayıda etkiler...elinden geleni yapıyosun sen, gerisi senin dışında unutma ve bu konuyu çok kafana takma bence:teselli:

kizlarr herkese bisey yazdim ama bilgisayara bisey oldu silindi 4 kere ayni seylerii yazdim gicik oldum resmen ya. kalamerom uzulme guzelimm yaaa.insan ilk iki gun uzuluyoo sonra bir umut ekliyo iste n yapalimm hayirlisi .. papatyamm ben sana yine yaziyommm HAMISSINN guzelimm allahimm kismett edersee gorursun.. arkadasölar nerdesiniz yaa konu taaa nerlere gitmistii hanii listemizz hicirsey yokk hemen pessmi ettik yoksaa hadii bir sirkelenin bakimmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…