adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşaallah bu öyle güzel bi duygu ki anlatmak imkansız allah dualarınızı kabul etsin

oozlem arkadasim inan buyuk hata yapiyorsun, gidip kan testini yaptirsaydin, ona gore sonucunla hemen doktora gitseydin, hamileysen ya da en gec hamile kaldiginda bebegin annesinin saglikli olmasina ihtiyac duyacak. aslinda cok iyi anliyorum seni ama bak benden sana bir ornek, disimde apse oldguna cok emindim gitmeden doktora ilac ictim antibiyotik, megerse virusmus ve ictigim ilacin hicbir faydasi yokmus. iki gundur nasil hastayim ve yarin rahim filmim cekilcek, vaktinde doktora gitseydim simdi yarina daha guclu ve daha motive olacaktim tatlim. Insallah her sey gonlunce olur.

Merhaba Kizlar....Bugün doktordaydim...Ulrtasonla bakti ve hamileligimi gördü....Yani hamileyim ama!!!!
Bu sabah hafif bir kahverengi akinti geldi cok önemsemedim olagan birsey oldugunu düsündüm, fakat dotorum panik yapti ve hemen sevinmememiz gerektigini söyledi,bu kanama düsük olabilir dedi.Ama o kadar azdi ki ....Neyse , ultrasondan sonra kan verdim.Pazartesi yine gidecegim doktoruma ve tekrar kan verecegim.Tekrar kan verecek olmamin sebebi ise. eger pazartesi günkü kan degerleri bugünkünden düsük cikarsa. Bebegi kaybetme durumum varmis. Birde gögüslerimin bugün az aciyor olmasinda onu süphelendirdi. Cok moralim bozuldu..Pazartesi gittigimde de sonucu alamiycam, laboratuardan kim bilir ne zaman gelir sonuclari? Offf moralim bozuk...

Merhaba Kizlar....Bugün doktordaydim...Ulrtasonla bakti ve hamileligimi gördü....Yani hamileyim ama!!!!
Bu sabah hafif bir kahverengi akinti geldi cok önemsemedim olagan birsey oldugunu düsündüm, fakat dotorum panik yapti ve hemen sevinmememiz gerektigini söyledi,bu kanama düsük olabilir dedi.Ama o kadar azdi ki ....Neyse , ultrasondan sonra kan verdim.Pazartesi yine gidecegim doktoruma ve tekrar kan verecegim.Tekrar kan verecek olmamin sebebi ise. eger pazartesi günkü kan degerleri bugünkünden düsük cikarsa. Bebegi kaybetme durumum varmis. Birde gögüslerimin bugün az aciyor olmasinda onu süphelendirdi. Cok moralim bozuldu..Pazartesi gittigimde de sonucu alamiycam, laboratuardan kim bilir ne zaman gelir sonuclari? Offf moralim bozuk...benneyaptımki

Merhaba arkadaslar, benim de 13 ekimde gelmesi gereken adetim gecikti ve test yaptim evde! Test pozitif cikti hamileyim! Bu benim ikinci hamileligim!! Tam olarak 4 haftalik hamileyim iki hafta sonraya ancak randevu alabildim doktordan!! Umarim bir problem cikmaz!! Nidacim insallah senin de test sonuclarin olumlu cikar!! Allaha dua ett!! Arada yazmaya calisacagimm..

Felinnur cok tesekkür ederim canim .Dua etmez olur muyum? Allah hayirlisini versin hepimiz icin.Senin adina sevindim umarim sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirirsin..Sevgiler

hanimalr adet oldum listeden silebilirsiniz gelecek aykı adet tarıhımı bilmıyorum kasım 18 olurum heralde HAMİŞ HABERLERI VEREN HERKEZİ KUTLUYORUM SAKLASIN ALLAHIM BİZEDE DUANIZI UNUTMAYI ANNECİKLER TAMAMMİ 10 AYDIR BU AY OLMADI GELECEK AY OLUR UMUDUYLA YAŞIYOM HAYIRLISI OLSUN YİNEDE HEPINIZDEN SEVİÇLİ HABERLER DUYMA DİLEDIYLE CANLARIM

arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Daha öncede anlattigim gibi adetgünümden birgün önce kan ve idrar testi yaptirmistim negatif cikmisti.Ama bugün 11.gün ve hala adetim gelmedigi icin yine doktordaydim.Doktor bana evde test yaptin mi diye sordu bende iki gün önce yaptim negatifti dedim.Sonrada bana hamile olsaydin teste cikardi dedi ve ne bir kan testi ne de bir ultrason yapti.Sizce doktor haklimi??Gercekten hamile olamazmiyim??? YARDIM LÜTFEN!!! :1no2:

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???
papatyaaaa..................10 ekim???
mum ağacı....................11 ekim???
sarikiz2008...................12 ekim???
TUANAY.......................12 ekim???
zuzumurti.....................15 ekim???
binbirgece....................15 ekim???
cansucLK.....................16 ekim???
oozlem.........................17 ekim???
naren05.........................17 ekim???

nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
dicoo............................20 ekim
NEHİR..........................20 ekim
vermidon.......................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

KASIM::Saruboceq:

meltemkilic..................7 kasım
serdi..........................8 kasım
61esra.......................18 kasım

yeni hamişlerimiz Nida ve Felinnur Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.:sm_cool:

kizlar neden bana bir fikir vermiyorsunuz?Sizin yardimlariniza ihtiyacim var!

Canım vallahi bence olabilirsin gibime geliyor tabiki doktor daha iyisini bilir ama bazı geç döllenme yaşayanlarda hemen idrar testinde cıkmayabiliyor ama kanda görünüyor. O yüzden bence kan testi yaptırmanda fayda varCADIARZU

arkadaşlar beni kırmızı yapmışsınız ama su an için bişey yok ama olacakmışım gibi gelio göğüslerim felaket sızlıyor kasıklarımda ara ara ağrı var yani bunlar adet belirtisi de olabilir olmayabilirde ilk defa gecen ay 7 gün gecmişti bu aya da böle olabilir die pek ümitli değilim açıkçası umarım hakkımızda hayırlısı olur

hamiş arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin kızlar darısı bizlere inşalklah dua edin hamişler unutmayın bizleri

Doktor sacmalamis bence..Olur mu öyle sey..Hamile olsaydin testte cikardi vs..Sacma sapan yani..Bence doktorunu degistir ve ne istiyorsan yapmak zorundalar zaten, istediklerini de söyle canim...Öyle boyun egmek olmaz ki ! Haberlerini bekliyorum..Sevgiler...

şu listenin güzelliğine bakın nesecrin uğurlu geldin listenin başına bu ay çok bereketli geçeceğe benziyo demiştim şükür rabbime öle oluyo Nida ve Felinnur rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel mutlju haberlerinizi alırız hayırlısıyla çok mutlu oldum yaa sabah sabah bir anda bukadar yeğenlerden haber almak çok güzel mevlam nazarlardan korusun anne adylarını

slm Nidacım maalesef öle tuhaf doktorlar var ben en son ağustosun 16 regl oldum ve halen olamadım doktor dedi test yapdınmı bende kendim yaptım negatif çıktı dedim ve aynı cevabı aldım hamile olsaydın çıkardın dedi idrar tahlili istedi tekrar negatif çıkarsa ilaçverdi onu kullan dedi bende özel hastaneye gittim kan ve rdim ultrasona girdim bebiş yok ilaç kullandım ama hala reglim gelmedi yumurtalıklar tembelleşiyomuş o yüzden adet kanamasıda geçikiyomuş pazartesinden sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım beni çok fena yapıyo göğüslerim şişti acı derse felaket bel ağrısı bacaklarımdsa halsizlik o biçim bide 3 ay oldu evleneli hava değişimi oldu diye düşünüyorum

nidacimm tebrikler canimm:hooray:alllahin izniyle sen yavrunu sglikla kucagina alacaksin en oyle lekelenmelii hamislikler cokk duydum arkadaslardan o normall burdaki doktorlarr normall diyoo ve alttan fitill veriyoo sen canini uzmee hepp iyi seylerr dusunn kendine iyi bakk canimm:içelim:

Canım Allah bebişini sana bağışlasın, dikkat et kendine, pazartesiye kadar dinlen ters bi hareket falan yapma.. Dualarımız seninle:Saruboceq:
Felinnurcun seni de tebrik ederim, henüz ayın ortası ve bu ay şimdilik 5 hamiş olduk:sm_cool: ALLAH ARTTIRSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…