adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam arkadaşlar ben uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum sonunda bende kayıt oldum.Herkese tekrar tekrar merhaba

Kızlar bakıyorum beni listeden çıkarmışsınız 15 kasıma kaldım diye yazmıştım ama görmediniz galiba.Neyse zaten bu gidişle kasımda da bişey olacağı yok:a015:Benim umutlarım tükeniyor kaç ay oldu ilk bebeğimin haberini 10 aydan sonra alabilmiştim onuda hemen kaybettim şimdi 6 ay oldu bişey yok olsada düşecek mi korkusu of ya sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın ama kimseyle dertleşemiyorum bu konuyu kocamla bile onuda sitrese sokmayayayım diye.Allahım bize yardım etsin ilk defa bu kadar çaresiz ve umutsuz hislere kapılıyorum bu sefer.

Merhaba bence bu kadar çok düşünmenin negatif etkisi oluyordur.Stres yapma tabi insan elinde olmadan umutsuzluğa düşüyor ama bence herşeyde bir hayır vardır en iyi zamanı Allah bizden daha iyi bilir böyle düşünmek lazım

bakalım biz ne zaman olisteye pemebe olarak yazılacagız çokk istiyorum artık 10 ay olacak kasımdada olmazsa Allahım yardımcımız olsun inş gelecek ay o listeye pemebe hamişşşş diye yazılırımbenneyaptımki benneyaptımki:1no2: :1no2: :1no2:

burda hiç kimse benımle konuşmuyor çok üzülüyorumfisfisfis fisfisfis fisfisfis :tomato: :tomato:

yeni hamişleri tebrik ederim.sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi dilerim.allah herkese nasip etsin insallah.ekim ayı da bereketli gececege benziyor

olmadı kızlar bu ayda olmadı nasip değilmiş.hamile değilmişim bana destek olan herkeze teşekkür ediyorum dün moralim çok bozuktu bugün daha iyiyim.
yarın doktora gidiyorum bakalım bişey çıkacakmı.enson 3 eylülde olmuştum 42 gün sonra oldum şimdi acaba yumurtlamayla ilgili bi problem olabilirmi?
hamile olanlara hayırlı hamilelikler diliyorum
henüz olmayanlara sabır diliyorum bigün hepimiz muradımıza kavuşucaz inşallah...

kızlar bende 3 kasımda adet olucam aranıza yeni katıldım.Bu arada şu yapışkan akıntıyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

burda hiç kimse benımle konuşmuyor çok üzülüyorumfisfisfis fisfisfis fisfisfis :tomato: :tomato:

inşallah canım bir çoğumuz bende hamileyim diye haykırmak için gün sayıyoruz ama kimilerinin gerçekleşiyo kimilerinin her adetle birlikte erteleniyo. vakti zamanı gelince bizimde olur inşallah.

inşallah canım. Umarım önemli bir sorun yoktur. bizi haberdar etmeyi unutma.

yani o geldikten sonra günaşırı ilişkiye girmek gerekiyo öylemi?yumurta çatlamış olmuyo yani mutlaka o gün birlikte olmak gerekmiyo herhalde?

evet canım o akıntı başladıktan sonra gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyo. Yumurta çatlaması bir hafta içerisinde gerçekleşiyo ama ben sadece o dönemde denemiyorum. adet bittikten sonra başlıyoruz. (benim yumurtam erken çatlıyo) adetime 3-4 gün kala bırakıyoruz.

adetten önce de akıntı geliyo zaten. adet öncesi akıntısı da olabilir yada geç yumurtlama olabilir. her zaman mı böyle oluyor?

valla bu ay farkettim canım ya genelde beyaz oluyor ama yapışkan mı elime alıp bakmadım bile burda bi topikte okudum yapışkansa yumurtlama dönemi diye
su sıralar böle oldugunu farkettim ve son adet tarihim 17 eylüldü

henüz adet olmadın sanırım. Eeee o zaman ne diyeyim inşallah hamilelik belirtisidir. Sen şimdi sürekli lavaboya gidip kontrol ediyosundur. Geçikme seni umutlandurıyodur bir yandan da ya adet olursam korkusunu yaşıyosundur. Allah sabır versin canım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…