adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar nasılsınız benim 2 günüm kaldı karnım çok ağrıyor ama baş dönmem var akıntımda var umutlanmakda istemiyorum yok diye alıştırıyorum kendimi çünkü karın ağrım o yönde

wintersun....................???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???
papatyaaaa..................10 ekim???
mum ağacı....................11 ekim???
sarikiz2008...................12 ekim???
TUANAY.......................12 ekim???
zuzumurti.....................15 ekim???
binbirgece....................15 ekim???
cansucLK.....................16 ekim???
oozlem.........................17 ekim???
naren05.........................17 ekim???
nmb2358......................18 ekim???
baharrr.........................20 ekim???
dicoo............................20 ekim???
NEHİR..........................20 ekim???
vermidon.......................20 ekim???
iremisss........................20 ekim???
sıla_84..........................21 ekim???
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
nergis55.......................26 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim
teacher_rose................30 ekim

KASIM:

patricia........................1 kasım :) hadi kızlar insallah hepimizin tutar bu ay :)
biozard........................3 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi..........................8 kasım
kalimerom...................15 kasım
61esra.......................18 kasım

kızlar ben kırmızıları gördüm adetim bu ay 5 gün geç geldi o yüzden bende tarih veremiyorum..

yanii 33 gün sonra oldum sapıttlar yine bakalım hayırlısı ama zaten tarih vermiycektim..Ben istemiyorum artık bebek falan..Bu ay maffoldum üzüntüden..Tamam artık istemiyorum..Ama ben yine burdayım sizlerin haberlerini okumaya devam ediyorum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ne zamandır açamıyordum siteyiiiiiiii.....dün test yaptım ve iki çizgi çıktı ama biri ddiğerine göre daha pembe yani diğeri kadar koyu değil...yarın tekrar yapıcam kızlar inş. hamişimdirrr...dua edin bana ne olurrrrr...

kizlarrrrhihoyyythihoyyytsukur kavusturanaamirmirmirmirvallahii evde bir patladimkii sormayinn bu k.k bizi bagimlii yaptii ianainn siteye girilmiyo dninince cokk kotu oldummsenağlama. benimm gunume 3 gun kaldii bakalimm hersey hayirlisi ,.. gercektenn bu sirasii gelenlerr hamis oldumuu olmadimii merak ediyoruzz vallahhii :uhm:

canimm tebrikklerrr:lepi::teytey::teytey: sen hamissinn guzelimm allhimmm tamamini erdirsinnn ,bakk hamis oldukktan sonrra bizi birakmaa okkkaydirigubbakcemile

papatya arkadaşım daha önce görmemiş olabilirim site uzun zamandır bloke olmuştu zaten .ama sizde biraz sabırlı olun dakka da listeyi değiştiremem ki bugün olmasa da yarın mutlaka bi aksilik olmazsa tabiki listeye memnuniyetle eklerim.[/quote]
canimm ellerine saglikk vallahii hakkini nasill odeyecegizz bilmiyommŞeniz.ardacimm ates olcme yontemi ile ir bilgin varmi canimm:uhm:

Kizlar ben artik rüyalarimda hep kendimi hamile göryorum kafayi emek üzereyim yaaaa kasim ayi bi gelseydi bende rahatlasaydim
canimm bende hepp oyleyimm ama u bize avantajj kazandirmiyoo aksine hortmonlarimizii mafediyoo ooyuzdenn sakinn fazlöa dusunmmee bende bekliyorumm akalimm:1hug:

hayır canım ya pek bi bilgim yok.siteden takip edebildiğim kadarıyla bende bişeyler denedim ama uzun süre devam edemedim bi de her sabah ölçmek gerçekten bende stres yapmıştı.malum gebeliği etkileyen en önemli şey stres faktörü.sırf bu yüzden bıraktım ateş ölçmeyi.hatta herşeyi bıraktım sayılır.10 aydır bi sonuç alamadım.artık olursa süpriz olsun diyorum ama yine de bugün kanda baktırdım negatif çıktı.gerçi daha bir hafta var ama 10 gün kala bile netice alanlar var diye biliyorum.Allahım hayırlısını herkese nasip etsin ..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hickimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar bende 3 kasımda adet olucam ama benim göğüslerim şişti dün.bide dün kasıklarımda bi ağrı vardı sanki bıçak saplanıyomuş gibi damar çekilmesi gibi.nedendir acaba?

kızlar bende 3 kasımda adet olucam ama benim göğüslerim şişti dün.bide dün kasıklarımda bi ağrı vardı sanki bıçak saplanıyomuş gibi damar çekilmesi gibi.nedendir acaba?
ahh canimmm bilsemm sana yazcamm ama bilmiyomm bende deminden erii soruyomm cevap yokk kimsedena.s.

sendede mi erkenden bu gibi şeyler oldu?kaç gün var adet olmana?benim daha 13 gün kala şişti ve acıyo.bide kasıklarıma iğneler batıyo bazen.

benimde adetime daha bir hafta var ve geçen hafta aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.özellikle sol kasığıma 3 gün sürekli deli edercesine batmalar yaşadım.sonra geçti şimdi bişey yok ama hiç adet olucakmışım gibi de değil.ilk defa bu ay psikolojikmidir bilmem ama çok halsiz hissediyorum sadece biraz göğüslerim şiş her adet öncesi olduğu gibi bi de sivilcelerim şimdiden çıktı.yakında göğüs uçlarımda kaşınırsa adetim geliyo demektir.

lısteye yeni arladaslar gelmiş.hoşgelmişben taşındıgım için gıremedım uzun zamandr.zaten son bırkacgund esıteye gırılmıyor.bu ay kesınlıkle test almama konusunda kararlıyım.bıktım heray test almaktan ... zaten bu ayda olmayacagına emınım çünkü hiçbir belirti yok benneyaptımki...gecen aylarad belırtı olurdu..bu ay ev tasıma telasından yogunlasmadım onun için psıkoljik belırtı yasamıyorumnaniknanik... allahım insallah listede hamişlerimiz artar... herkese uğur getırsın bu site. :Saruboceq: ravzanurcugum ateş ölçme yöntemın nasıl gıdiyor... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…