adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

inş hamilesindir canım benim test yaptın mı aynı belirtiler bendede var ama sancım adet sancısı gibi olunca umudum yok bide gördüğüm yiyecekten canım istyor ağzım sulanıyor :1shok:

evet adet sancısı gibi ama eğer öyle olsa adet olmamız lazımdı,

bide hamile kalanlar hep tek birşey sötlüyor adet sancısıyla farkı yokmuş

benimde acayip midem kazınıyor ya acıkıyorum hep,

inş. hamileyizdir nurcum yaaa

inşallah canım ya sen kaç aydır istiyorsun

bu 4.ayım olacak ,

allah senelerce bekleyenlere sabır versin hatta kimseye okadar bekletmesinya

çok zormuş

bide benim gibi sabırsız bi insan için dahada zor

peki sen nekadardır istiyorsun nur ve günün geçtimi

canım benim 7. ayım sırf korunmayı bırakınca hemen olsun diye ilaçla korunmamıştım ama nasip böyleymiş benim 2 günü var adetime canım

allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah,

insan yaşamadan bilemiyor meğer ne zormuş bir evladın gelmesini beklemek,

aynen bende ilaçla korunmadım olsun die ama kısmet bebeklerimizin ana rahmine ne zaman düşeceği zaten belli ama işte beklemek yokmu çok zor hele o kırmızıları gömek ölüm gibi yaa

evet canım istediğin ilk iki ay kafan rahat oluyor ama sonraki aylarda çok strese giriyoruz bu yüzdende olması gecikiyor ben bu ay rahat gibiydim eşim çok üzülüyor diye ama içimdenhep yine olmayacak korkusu vardı buda beni çok kötü yapıyor umudumu tamamen götürüyor

ya ben kendimden okadar şüphelenmeme rağmen eşime adet olamıyorum sökemiyorum ondan oluyor bunlar yokya kesinlikle hamile değilim diyorum,

çünkü oda umutlansın üzülsün istemiyorum ,oysa o kadar merak ediyorumki test yapmaya korkuyorum

inş hamileyizdir canım benim eşimde yurt dışına gitti. Annemlerin yanına geldim. Günümü bilince her gün soruyor olmadın değil mi diye bende karnım ağrıyor bugün yarın diye geçiştiriyorum. İnş bu ay olmuştur gücüm bitiyor gibi geliyor artık. Allahım bekleyen herkese versin bizleri aratmasın inş çok zor Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Nur canim olmadin mi sende dah a hadi bakalim gerçi
simdi baktimda ayni seninel gunum z inş hamişizdirr

bizi bizden başka anlayan yok inan ,

çok zorya insanlar bana olmuyormu olmuyormu diye sormasınlar diye daha düşünmüyoruz diyorum bide onlarla uğraşamam bu kafayla

Inş canim en yakin zmanda kavuşursun melegine ama unutma daha çok erken sanrimilk evlilik yildonumuz dimi

bizi bizden başka anlayan yok inan ,

çok zorya insanlar bana olmuyormu olmuyormu diye sormasınlar diye daha düşünmüyoruz diyorum bide onlarla uğraşamam bu kafayla

evet canım ben annemleri ziyarete memlekete geldim ee artık olsun diyorlar bende daha çok yeniyiz tadını çıkaralım diyorum. yengemin kardeşi ikinciye hamile annem bile bak senden önce ikinciyi bile doğuracak diip duruyor zor bi durum Allahım bizlerede nasip etsin biran önce :Saruboceq::Saruboceq:

him canim anladim seni dedğin gibi bizi birbirmizdne daha iyi anlayanyok bizmde 4.yilimiza girik bizde.

kızlar ya benim akıntım var ve süt kesiği gibi adet olacam değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…