kızlar test yaptım hamişim listeye alabilir siniz:)
canım tebrık ederıms aglıkla bebegını kucagına al insaalahçok saol bitanem allah razaı olsun güzel dileklerin için
çok saol bitanem allah razaı olsun güzel dileklerin için
kizz ne oylee kizlarr ben hamisimm demisinn.. canimm tebrikllerrr birazz canlannhihoyyythihoyyytkizlarr listeyee bir hamis daha varrhihoyyythihoyyytkızlar test yaptım hamişim listeye alabilir siniz:)
kizz ne oylee kizlarr ben hamisimm demisinn.. canimm tebrikllerrr birazz canlannhihoyyythihoyyytkizlarr listeyee bir hamis daha varrhihoyyythihoyyyt
ee belirtilerr nasildii hepsini anlatirmisinn a.s.
canimm enimde 2 gun varr bende bekliyomm akalimm beklemekten istahimmda acildii valla a.s.çok sevindim naren05 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. kızlar benim adetime iki gün var fakat 2 gündür karnım ağrıyor ilk defa göğüsleim bu kadar acıyor dokunamıyorum bide baş dönmem var ama hiç umudum yok çünkü karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor
çok sevindim naren05 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. kızlar benim adetime iki gün var fakat 2 gündür karnım ağrıyor ilk defa göğüsleim bu kadar acıyor dokunamıyorum bide baş dönmem var ama hiç umudum yok çünkü karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor
canimm enimde 2 gun varr bende bekliyomm akalimm beklemekten istahimmda acildii valla a.s.
kız neden olmasın hiç beklemiodum ben de zaten
ummadıgın zamanda oluyosun
canım adet belirtilerinden farkı yokki zaten
goguslerin kasiniyomuuben yiyemiyorumda canım mideme ağrı veriyorama baş dönmem çok
goguslerin kasiniyomuu
benimkide oylee belinde agriyomuuçok az canım ama çok acıyor elimi değemiyorum
benimkide oylee belinde agriyomuu
hairlisi canimm akk oyle kafama takmisimkii dun aksamm ruyamda rahmetlii babaannemii gordumm beyaz birr bas ortusu ortmuss kendii yatakk odasindann ana diyookii gulerekk bakk ogluna hasan ismini verr ve ona sarii cok yakisirr sari giydirr dedii cokk etkisinde kaldimm ruyaminnn:çok üzgünüm:canım belim ağrıyorda ben ev taşıdım haliyle eşya falan kıldırınca ondan diyorum karnım her zaman 2-3 gün önceden başlar zaten ama bu sefer göğüslerim çok kötü acıyor hiç öyle olmazdı:uhm:
hairlisi canimm akk oyle kafama takmisimkii dun aksamm ruyamda rahmetlii babaannemii gordumm beyaz birr bas ortusu ortmuss kendii yatakk odasindann ana diyookii gulerekk bakk ogluna hasan ismini verr ve ona sarii cok yakisirr sari giydirr dedii cokk etkisinde kaldimm ruyaminnn:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?