adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar üç gün falan demişsiniz ama ben hafta sonundan beri giremedim siteye deli oldum nasıl alışkanlık yaptıya bu site bende. bu arada adetime 6 gün kaldı ama maalesef adet belirtileri nelerse aynılarını yaşıyorum şiş göğüsler arada bir kasık ağrısı şişkinlik yaa bu ayda olmadı galiba kendimi alıştırmaya çalışıyorum her ay olduğu yıkım olmasın dimi umudum yok ama içimde bi yerlerde hep o beklenti var işte yaa napım bide en önemlisi yüzümde beş altı tane kocaman sivilce çıktıya bütün adet belirtilerim çok yoğun Allah umutlanıp üzülmemei istemedi herhalde :)))

kızlar test yaptım hamişim listeye alabilir siniz:)
kizz ne oylee kizlarr ben hamisimm demisinn.. canimm tebrikllerrr birazz canlannhihoyyythihoyyytkizlarr listeyee bir hamis daha varrhihoyyythihoyyyt
ee belirtilerr nasildii hepsini anlatirmisinn a.s.

hihoyyyt
kizz ne oylee kizlarr ben hamisimm demisinn.. canimm tebrikllerrr birazz canlannhihoyyythihoyyytkizlarr listeyee bir hamis daha varrhihoyyythihoyyyt
ee belirtilerr nasildii hepsini anlatirmisinn a.s.

ah canım benim ya
belirtiler adet belirtileriyle aynıydı
ama tek fark göğüslerim biraz daha hassaslaştı diyebilirim
idrar testi yaptım gönülsüce çünkü ihtimal vermiodum düşük yapmıştım 7 ay sonra imkansız kalmadım bu ayda kalmam dedim
bundan önceki adetimde 1 hafta gecmişti
ama 19 unda test yaptım pozitif inanamadım
sonra 2 gün sonra tekrar yaptım o da pozitif
eşim görevdeydi dün geldi bugün kan testi verdim dr neden veriosun ki idrarda cıktıysa die saf saf güldü:)
yarın alcam değeri söylerim kızlar öpüyorum hepinizi:)hihoyyyt

çok sevindim naren05 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. kızlar benim adetime iki gün var fakat 2 gündür karnım ağrıyor ilk defa göğüsleim bu kadar acıyor dokunamıyorum bide baş dönmem var ama hiç umudum yok çünkü karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor

canimm enimde 2 gun varr bende bekliyomm akalimm beklemekten istahimmda acildii valla a.s.

kız neden olmasın hiç beklemiodum ben de zaten
ummadıgın zamanda oluyosun
canım adet belirtilerinden farkı yokki zaten

kız neden olmasın hiç beklemiodum ben de zaten
ummadıgın zamanda oluyosun
canım adet belirtilerinden farkı yokki zaten

inş canım benim inş öyledir de başım ondan dnüyordur değilse korkmaya başlayacam sebebi ne diye ama karnım çok ağrıyor

benimkide oylee belinde agriyomuu

canım belim ağrıyorda ben ev taşıdım haliyle eşya falan kıldırınca ondan diyorum karnım her zaman 2-3 gün önceden başlar zaten ama bu sefer göğüslerim çok kötü acıyor hiç öyle olmazdı:uhm:

hairlisi canimm akk oyle kafama takmisimkii dun aksamm ruyamda rahmetlii babaannemii gordumm beyaz birr bas ortusu ortmuss kendii yatakk odasindann ana diyookii gulerekk bakk ogluna hasan ismini verr ve ona sarii cok yakisirr sari giydirr dedii cokk etkisinde kaldimm ruyaminnn:çok üzgünüm:

ay canım benim inş hayırlısıyla hamile kalırız hep birlikte babaannende senden dua bekliyordur canım

kızlarrrrrrrrr

acilll adetim 2gün geçtiiiii

ve siteye giremedim deli olucam,

hiç bu belirtileri yaşamamıştım ,

göğüslerim şişti çok acıyor ve ucuda acıyor bazen ucu kaşınıyor çok az (adetime 1hafta kala acımaya başladı ama rahatsız etmiyordu 3-4gündür yoğunlaştı)

2-3gündür adet olacakmış gibi sancım var tuvalete gidiyorum bişey yok,

ve 10gündür sol kasığımda nereyde sürekli çok hafif bir batma var

sürekli acıyorum,midem kazınıyor.

uykuyada düştüm biraz

sizce olabilirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…