Bilemiyorum canim yaaa.benimde gögus agrialrim var uçalri kasiniyo göguslerimin sence
Bilemiyorum canim yaaa.benimde gögus agrialrim var uçalri kasiniyo göguslerimin sence
ısıl naren ikinizi de tebrik ederim.hamiş listesi kabarıyor ne güzel.cok sevindim.allah saglıklı bir sekılde kucagınıza almanızı nasip etsin.
kızlar belırtılerinizi okuyorum da daha cok hamiş çıkacaga benziyor.benim belirtilerim de aynı sekildeydi.
nurcum ateşin cok iyi akıntının artması da iyiye işaret benim de adet günüme yakın akıntımda artma olmustu.hayırlısını diliyorum.insallah güzel haberler verirsinn
canım inş iyidir baş dönmemde çok fazla göğsümde çok sancım var ama karın ağrımda inanılmaz şekilde sanki heran gelecek gibisenağlama
kızlar test yaptım hamişim listeye alabilir siniz:)
Canım o kadar sevindimki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bende yaşarım o duyguyu. En son konuşmamızda akıntım geliyo demiştin. Bende hamilesindir belki ondandır demiştim. Sonra da sitede sorun oldu. Epey uzak kaldık. İnan en az senin kadar sevindim. Benim için dua et olurmu? Daha doğrusu tüm isteyenler için. Hayırlı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. Kan testi yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?