bu sayfadaki herkes artık son günlerde ve meraklı bir bekleyiş içerisinde ....belirtilerimizden bahsedelim.herkeste ne gibi belırtiler var öğrenelim:asigim:
(bir daha belirti falan aramayacagım diyordum.yok..yok...ben iflah olmam:roflol:)
benim de göğüslerimde şişlik ve ağrı var.aynı sekilde mavi damarlar belirgenlişti.kasıgımda ve belimde agrı sızı oluyordu ama dünden beri geçti.şimdi kasıgımda dolgunluk hissi var.uyku,halsizlik,gerginlik hali.benim belirtilerde bunlar.3-4 günüm var adetime.offf...günler geçmiyo sanki.benim bel ağrım kasık ağrım mavi dmarlarım var ve çok uykum var
kizlar mavi damarlar nerde belirgin oluyor bütün vücüttukimi belli yerdekimi ben anlamadim bunu???
slm bende 30 temmuzda adet oldum bu ayda 2 gündür hafif lekelenmeler var ama adet değill.... Ne yapsam test yapsammi acaba yardim :sm_confused:
kızlar mrb ben şu an sağ tarafımdaki iğne batması gibi bir sancı çekiyorum dün sol tarafımdaydı geçen ayın 30 da adt oldum mide bulantımda var hem göğüslerimde de ağrı var damarlarda belirginleşti yaaa bilmiyorum hamilemiyim yoksa adet mi olcam sizce hamile olabirmiyim
ayni dert bende de var
acaba şu eczaneden alinanlardan alsam mi diye düşünüyorum.yoksa hiç uğraşmasam da sonucumu beklesem
offfffff akil verin lütfennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?