adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

benim bel ağrım kasık ağrım mavi dmarlarım var ve çok uykum var

benim bel ağrım kasık ağrım mavi dmarlarım var ve çok uykum var
benim de göğüslerimde şişlik ve ağrı var.aynı sekilde mavi damarlar belirgenlişti.kasıgımda ve belimde agrı sızı oluyordu ama dünden beri geçti.şimdi kasıgımda dolgunluk hissi var.uyku,halsizlik,gerginlik hali.benim belirtilerde bunlar.3-4 günüm var adetime.offf...günler geçmiyo sanki.

kizlar mavi damarlar nerde belirgin oluyor bütün vücüttukimi belli yerdekimi ben anlamadim bunu???

kızlar mrb ben şu an sağ tarafımdaki iğne batması gibi bir sancı çekiyorum dün sol tarafımdaydı geçen ayın 30 da adt oldum mide bulantımda var hem göğüslerimde de ağrı var damarlarda belirginleşti yaaa bilmiyorum hamilemiyim yoksa adet mi olcam sizce hamile olabirmiyim

slm bende 30 temmuzda adet oldum bu ayda 2 gündür hafif lekelenmeler var ama adet değill.... Ne yapsam test yapsammi acaba yardim :sm_confused:

ayni dert bende de var
acaba şu eczaneden alinanlardan alsam mi diye düşünüyorum.yoksa hiç uğraşmasam da sonucumu beklesem
offfffff akil verin lütfennnnnnnn

canım sen kaç günde bir adet oluyorsun.eğer adet dönemin 28 günse eczanede satılan testler sonuc verir.ama eger 28 günden fazla sürüyorsa biraz daha beklemeni tavsiye ederim.belirtilerine gelince hamilelik belirtilerine benziyor.insallah bebeişin gelmiştir.:CüvCüv:

ayni dert bende de var
acaba şu eczaneden alinanlardan alsam mi diye düşünüyorum.yoksa hiç uğraşmasam da sonucumu beklesem
offfffff akil verin lütfennnnnnnn

canım adet günün yarınmıs bana kalırsa bekle yarın adet olmazsan sonraki gün sabah test yaparsın

kızlarr benmde adetimin günü yarın bakalım ne olcak...bu sabah dikkatimi çekti beyaz yoğun bi akıntı gelmiş süt kesiği gibi diyorlar ya öylee bayağıda fazla gelmiş bilmiyorum ki adet gelirmi yada bu akıntıda gelmesinin başka nedeni olurmu :uhm:ama adet ağrım falan yok bellide olmaz benim adetim bazen sinsicede gelebiliyor kaydirigubbakcemile3

o beyaz yopun akıntı bendede var aynı şeyler oluyo hepimizde keşke hepimiz hamiş olsakkaydirigubbakcemile3

bu arada biz geçen sene ekimde bıraktık korunmayı hep içimden derdimkiş evlilik yıldönümünde ya yanımda ya içimde olsun 4 eylül evlilk yıldönümün ne olur içimde olsun bebişim allahım

slm hanımlar konunuzu hep takıp edıyorum benımde adete 5 gun kaldı ıkı gundur belımde ve kasıklarımda agrı var bıde o beyaz dedıgınız akıntı 10 gundur yogun bır sekılde var
mantar olabılır dıyor bazı arkadaslar ne dersınız oyleyse hepımız bırden mantar mı olduk acaba forumdan bulastı necı?

kızlar bende de var o beyaz akıntıdan ama ben tatilde mantar oldum ondan sonra gelmeye başladı şimdi yok denecek kadar az mantarımda azaldı ama bilmiyorum denk mi geldi acaba yada mantardan mı?inşllah hamişlilktendir ama benim umudum kalmadı çünkü adet ağrılarım var ve sivilcelerim çıktı hayırlısı diyelim zaten benim işim zor pcoluyum...

Kizlar şimdi aratirdim o beyaz akintilar manter infeksiyonundan oluyormuş..bilgilerinize

bende öyle yoğun bir akıntı yok.sürekli ıslaklık var gibi ama çamaşırıma baktıgımda akıntı lekesi görmüyorum.bir ara yogundu yumurta akı gıbi.sonra jöle kıvamında geldi.şimdi dediğim gibi akıntı yok denecek kadar az.acaba bu ayda mı yok birsey ?

Merhaba kızlar...kaydirigubbakcemile5
Adetime 7 gün kaldı hiç belirti yok gibi sanki, CADIARZU
göğüslerde dolgunluk acıma felan olurdu daha o bile hiç başlamadı. :bbo:
İnşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay...:CüvCüv:

KIZLAR ALIN SIZE BENDEN DE KIRMIZI KART REGL OLDUM:dedginiz gibi gögüslerdeki damarlar belirgin sanki sütle dolmus gibi oluyor.ama bakin regl oldum demekki bunun da asli yok kizlar.insallah diger kizlarin tutar.

Tuğra85...........kırmızı kartsenağlama
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
cosmopoli........kırmızı kartsenağlama
feyza79...........kırmızı kart
senağlama
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
cancer.............29 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
açelya...............5 eylül
soyugur.............6 eylül

cancercim senin günün geçmiş haber bekliyoruz canım.güzel haberle gelhihoyyyt

kızlar benim içinde yarın büyükkün inşallah adet olmam olmzasam pazartesi sabahı tekrar test ypıcam inşallah hamişimdir... hepimizinönce karnı sonra kucakları dolar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…