adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

nur canım benimde 2 eylül gerçi çok umutlu değilim bu ay havuzdan hiç çıkmadın dalma atlama oyun derken bebişin tutacağını sanmıyorum ama Allahın işi ekle yinede bu arada seni bugünlerde aramızda sık sık görmek beni mutlu etti öpüyorum arkadaşım

merhabalar,benimde bugün itibariyle 5 günüm var 3-4 eylülde olmam gerek.İnşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.

Tuğra85...........kırmızı kart:a015:
Eyhayat...........kırmızı kart:a015:
cosmopoli........kırmızı kart:a015:
pnrhlt...............hamişşşşş
cancer.............29 ağustos
feyza79...........31 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
açelya...............5 eylül

benssenb canımcım seni de ekledim.bosver benim de bu ay pek umudum yok ama olsun.bakarsın bir süpriz olur.a.s.ben de seni öptüm canım.
kuzeydeniz seni de 3 eylül olarae ekledim.hayırlı haberle gelirsin insallah o gün

sizleri uzun zamandır takip ediyorum bi türlü aranıza girip merhaba demeye cesaret edemedim bende hamile olmayı bekleyenlerdenim benim günüm 6 eylül bugünle beraber daha 9 günüm var ama bugün dayanamadım evde sabah test yaptım ama sonuç negatif daha belli olmaz demi bana da yardım edin erken mi sizce ne zaman tekrar yapmalıyım

Tuğra85...........kırmızı kart:a015:
Eyhayat...........kırmızı kart:a015:
cosmopoli........kırmızı kart
:a015:
pnrhlt...............hamişşşşş
cancer.............29 ağustos
feyza79...........31 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
açelya...............5 eylül
soyugur.............6 eylül

hilalcim erken davranmıssın.olsa bile 9 gün kala mümkün değil çıkmaz.bu arada seni de listeye ekledim

bu sabah mahallemizdeki klinikte kan testi yaptırdım..saat 12:30 da sonucu alırdın dediler..ama az önce gittiğimde labrotuarda sorun çıktığını,cihazların çalışmadığını söylediler...çarşamba günü vereceklermiş....çok moralim bozuldu senağlama
acaba başka bir yerde yaptırsam mı ...
ama 22 ytl aldılar....başka bir yere vermek te istemiyorum aynı parayıı ,ööööffffff

gamzeli canim sabret regl gectimi varmi daha???
hilal sende hg ama cok acele etmissin be gülüm 9 gün var.hamis kalmak isteyen arkadaslar sabretin regl gecsin ondan sonra tes edin.paranizda bosa gitmesin moralinizde bozulmasin.siz daha calismaya devam edin:))))
insallah rabbim yüzünüzü güldürsünnn hepinizin.

feyza79 adet tarihim 1 eylül....ama bu ay çok fazla umutluyum..göğüslerde hassasiyet,sık wc ye çıkma,ateş yükselmesi,uyku hali.....inşallah psikolojik değildir....heee bir de adetin 12. günü başlayan ve 2-3 gün süren damla şeklinde kanamalarım oldu.

selam kizlar bende bir şey sormak istiyorum benim cok duzenli adetim var 28 gun suruyor 30 temuz hastalandım bır ıkı gun once hastalanmam lazımdı hastalanmadım yarın test yapsam erken olur mu acaba

benmde bugun adet sancım var gelicek gibi sanki bakalım inş. gelmezz temennimiz hep o ama oluyor işte kısmet olayınca üzülmenin yararı yokk :çok üzgünüm:

bu sayfadaki herkes artık son günlerde ve meraklı bir bekleyiş içerisinde ....belirtilerimizden bahsedelim.herkeste ne gibi belırtiler var öğrenelim:asigim:
(bir daha belirti falan aramayacagım diyordum.yok..yok...ben iflah olmam:roflol:)

kizlarr bakalimmm bende sizler gibi bekliyommm ama hic umutdum yokk tabikii .sadece ruyalarima yansiyo bu benimm stresimm okadar .insallah hamis listesi bu ay kabarik olur canlarr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SLM BENDE 30 TEMMUZDA ADET OLDUM BU AYDA 2 GÜNDÜR HAFİF LEKELENMELER VAR AMA ADET DEĞİLL.... NE YAPSAM TEST YAPSAMMI ACABA YARDIM :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…