adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

moralini bozmak istemem ama ben bir kere hamile kaldım oda 8 haftalıkken düştü.ondan sonra bir dahada kalamadım zaten.o hamileliğimde adttimden 3 gün önce test yapmıştım çok azda olsa ikinci çizgi görülüyodu.ikinci çizginin tam çıkması için adet günümün 1 hafta geçmesini beklemiştim.

kızlar kimse yok mu çok karışığım benim adet tarihim yarın yengem zorla test yaptırdı iki çizgide belirgi çıktı ama ben ya yanıldıysa diye korkuyorum lütfen yardım edin

canım bence ya sabah ilk idrarınla bir test daha yap yada kan testi yaptır. hadi hayırlısı

nurcum testi yarın sabah ilk idrarınla tekrarla aynı marka testi al eğer hamişsen azda olsa önceki yaptığından koyu çıkması lazım . ikinci çizgisi silik olanlar genelde hamiş çıkarlar benimde öyle olmuştu çünki cizgi çok silikti ama hamiştim kendini sitrese sokma beslenmene dikkat et folik asit almayı ihmal etme. hayırlı olsun inşallah hamişsindir Rabbim sağlılklıca kucağına almayı nasib etsin.amin

nur cumm belirtilerini yazarminn ne ler olduuu

canım benim 3 gün önce karın ağrım başladı ama adet sancısı gibiydi. 2 gün öncede göğsümde sancı var ve göğüslerim çok sızlıyordu bide benim 3 gündür baş dönmem vardı dün de kipriklerim birbirine bağlı gibiydi annem dedi senin kipriklerin top top olmuş sen hamilesin dedi bide alt karnım dolgunlaştı onuda annem çözdü:dance:

kizlar merhaba, bu ay rahim filmi cektirdim sonuc sukurki temiz cikti. rahim filminden sonra bu ay ilk kez iki gun once yumurtladigimi dusunuyorum. ve sanirim tarihi kacirdim. daha dogrusu soyle pazartesi gecesi gec vakit yumurtlama agrim oldu, sali gec vakit de bebek denemesi. yumurta ne kadr canli kaliyor bilen var mi.? 12 saat ya da 24 saat diye okuyorum. bilginiz varsa lutfen yazin. rahim filminden sonra sans artarmis ya, tam da bu sansin oldugu ayi kacirdim galiba((((((((((

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
oozlem........................17 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
vermidon......................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
margot_fonteyn.............22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?

arda_.............................25 ekim
ravzanur........................25 ekim
nergis55.......................26 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim
shinmina......................29 ekim
teacher_rose................30 ekim

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
nisasum......................16 kasım
61esra........................18 kasım

nur_84 ben seni hemen hamiş listesine ekledim.şimdiden sana hayırlı ve sağlıklı hamişlikler..a.s.

okuldan gelirgelmez hemen pc nin başına oturup listemizi yeniliyorum kızlar.yarın benim muhtemel adet tarihim ama hafif lekelenmenin dışında hiç bi belrti yok.karnım bile ağrımıyo.sürekli açım midem kazınıyo başım dönüyo midem bulanıyo.karnımda bitmek bilmeyen bir gaz.ve çok halsiz hissediyorum kendimi.derste ayakta zor duruyorum.yani nerdeyse ben hamişim dicem.

ayy nurdan heveslendım bndemı test alıp yapsam acaba kzıalr ya gunum gun ama tek çizgi çıkmasıu morlaımı reğl kanını görmkten daha çok bzouyo bna fikir verin

ardacım aynlış hatırlamıyosam sne benım topıkte konuşmusutuk senleeşın amelıyat olcktıdımı sneınde

evet canım eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve bu ay o yüzden bi tuhaflaştım gerçi 6 aya kadar olmaz falan diye okumuştum ama Allah büyük ne olur olmaz diye ben de umutla bekliyorum.lekelenmem oldu dün bu günde çok hafif ama onun haricinde inanırmısın ben kendimi hamile gibi hissediyorum.üç gün önce kanda negatifi gördüm ama hala inatla umut ediyorum.

canım benıms enı çok iyi anlıyorum tatlım ama en az 3ay canım.böelyaaprsan umma gebelık yanı kımyasal gebleık yasarsın tatlım sıkmama ya calış kendını emı

mr arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum eğer bana yardımcı olursanız sevinirim.adetime 3 kala kan ve idrar tahliliyle gebelik testi yaptırdım kan değerim B-hCG 5.35 çıktı ama idrar tahlilim negatif çıktı.şuanda adetimden 1 gün geçti acaba hamile olabilirmiyim? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

haklısın canım ama bu ay 10. denememiz ve artık ümidimi de kaybetmekten ve hiç olmamasından korkmaya başladım.hastalanırsamda hayırlısı demekten başka çarem de yok zaten.nur_84 değilmiydi o? testte sanırım çift çizgiyi görmüş.bende hemen ekledim.çift çizgiyi gördüyse kesin hamiştir dedim ve onu hamiş yaptımkaydirigubbakcemile2

idrar testını yenıle canım 5ın ustu pozıtıf oluyo tatlım idrardadaha gec görulebılıyor

slm canim tskler benide listene yazdigin icin.insallah hamisler arasindada goruruz ismimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…