adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

bumuyani;4116158]gulbahcesi sen nezmandır istiyosun canım nekadrlık evlısn[/QUOTE]

valla canim ben 4 yildir evliyim evendigim ilk ay kalmistim ama maglesef dusukle sonuclandi.ozamandan 3 yildan beride tedavi goruyordum su 3 aydir felanda biraktim tedaviyi,cok zor oluyordu cunku her ayin sonunda husrana ugruyordum bende biraz ara vermeyi dusundum acaba iyi mi yaptim kotumu bilmiyorum,1,5 ,2 yila yakin hap tedavisi goruyordum,sonra benim istegimle asilamaya gectim 3 sefer asilama 1 seferde tup bebek yaptirdim maglesef tutmadi,her seferinde cok uzuluyordum biraz piskolojimi bozdum herhalde diye biraz ara verdim yil basindan sonra tekrar baslicam insallah gerek kalmazda hayirlisi herseyin.allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:

canımbenım hersey gönlunce olsun inş bzımde kucakalrımz bebişle doalr yuvamız bebk kokar aminnnnnnnnnnnnnnn

Ee kan test ide yaptirdim dedin ama bak yarin sabh idrarinla dene canim

Kizlar size bi sorum olacak.eğer hamile kalmiş olsakta göğüslerde adet olacakmiş gibi acima sizlama olur mu.

teşekkür ederim canım kan testi sonucumu aldım hamileeeeeyyyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:sm_cool:

kızlar seelam.bende listenize ve dualarınıza katılmak istiyorum.kabul ederseniz tabiii,

nur tekrar tebrikler canım ohh şimdi bas bas bağır kız hamişliğini insan kan tahlilini görmeden rahat olmasa gerek dimi Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah dua istiyorum canikom:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…