adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam arkadaşlar bende bi aralar burda adetimi geri sayıyordum. 4. deneme sıralarında yaptırdığımız spermiogram ile hayatımız değişti.sayı sıfıra yakın. çok üzüldük . yakında microenjeksiyon tedavisine başlayacağız. normal yolla asla olmazmış. hatta bi aralar ovülasyon kiti bile almıştım . vücüt sıcaklığı ölçmeler falan. ama boşunaymış.

canım aynı şok bende de var geçen hafta eşim varikosel ameliyatı oldu eşimin sperm sayısı1 milyon ileri hızlısı 0 dr düzelme olmasa tüp dedi daha kötüyede giderse mikro 1 yıl boyunca da yumurtlama tedvisi gördm 1 aşılma yaptırdım hala şoktayım ve çok üzgünümsenağlama

selam arkadaşlar.. bende bu ay 2 gün gecikmeyle kırmızları gördüm. 4. ayımda bölece geçmiş oldu. yeni adet tarihim 18 kasım. allahım hayırla nasip etsin inş.

Benim de adetime 3 gün var.Bu ay pek umudum yok çünkü pek bi belirti yok.Bakalım hayırlısı.

kızlar kimse yok mu çok karışığım benim adet tarihim yarın yengem zorla test yaptırdı iki çizgide belirgi çıktı ama ben ya yanıldıysa diye korkuyorum lütfen yardım edin

KASIM:

patricia........................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
nisasum......................16 kasım
61esra........................18 kasım

nur 84?????? yaptınmı kan testini. hadi bir güzel haberde senden alalım canım :)
valla bu ay ben ümitlimiyim ümitsizmiyim bi belirtim yok. normalde reglime bir hafta kala karnımda ağrılar kasılmalar başlardı. ama bu ay oda yok nedense:) o yuzden ne hissedeceğimi şaşırdım :) allah hepimize hayırlısını versin yaa

Aynen bende de belirtiler yok.Bende şaşırdımm valla önceleri bi kaç beliriti vardı onlarda kayboldu.Adet belirtiside yok,Yoksa bu ayda mı bebek yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah yardımcımız olsun canım. ilk başlarda kabullenemedim ama şimdi Allah daha kötü şeylerden korusun diyorum. artık tıpta çaresi var. napalım bizde bu yollardan gidecekmişiz kader kısmet.Microenjeksiyon ile başaracağımıza inanıyorum.

kızlar kimse yok mu çok karışığım benim adet tarihim yarın yengem zorla test yaptırdı iki çizgide belirgi çıktı ama ben ya yanıldıysa diye korkuyorum lütfen yardım edin

ayyy canımmm benimm ne güzel haber
bence de hemen kan testi yaptır için rahat etsinn
listemiz uzasın hadi....
ve listedeki herkes hayırlısı ile bebişlerine kavuşsunn:Saruboceq:

selam kızlar herkeze merhaba benim adete14 gün kaldı çalışmalar devam ediyor Rabbim herkeze sağlıklı hamişlikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. amin

gunaydin arkadaslar ben yeni uyelerdenim araniza benide kabul edermisiniz benide listenize ve dualariniza katarmisiniz?bende 4 kasimda regel olmam lazim,insallah bu ay yuzumuz geler herkesin allah yardimcisi olsun.aminnnnnnn

nur -84 canimm cokk sevindimm allahimm saglikla tamamini erdirsin canimmyaa hihoyyythihoyyyt ohh ohh ne guzell ekimm ayii bereketlii olduu bakk doluyoo liste benimde yarinn edett tarihimm akalimmkaydirigubbakcemile hemen listeyii degistirin kizlarr.. ardacimm uzulme canimm regll ilk iki gunuu insann cokk uzuluyoo hayall kirikligi ama umitt buuu bidakii aya insallahhh stress yapma canimm a.s.

gunaydin arkadaslar ben yeni uyelerdenim araniza benide kabul edermisiniz benide listenize ve dualariniza katarmisiniz?bende 4 kasimda regel olmam lazim,insallah bu ay yuzumuz geler herkesin allah yardimcisi olsun.aminnnnnnn
:dance:canimm hos geldinnn :dance: aramizaa insallahh bu sayfa sana hayirlii gelir:teytey:

sagolasin canim aayyyy cok sevindim mesajini gorunce bugun ilk gunum heycanlandim biraz araniza katilinca.amin canim.allhim herkesin gonlunun muradini versin

ravzanur slm canim ben az once sana msj yollamistim.gorunuyordu yolladigim mesaj ama simdi kaybolmus niye oyle oldugunu anlamadim bana yardimci olurmusun?daha acemisiyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…