kayra42 ve arda sizin hamile olup olmadığınız kan testinde belli olur arkadaşlar
benim adet tarihim 30 ekim ama ben dayanamadım ve test yaptırdım ve hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bu arada beinde hamişler listesine yazarsanız çok sevinirim :))))))
arkadaşlar bişey diyin ya adet tarıhım 23 ekimdi ama hala gelmedi demin test yaptım negatif çıktı acaba erkenmı yaptım beklesemıydım?
haftasonuda vermıyolarkı hemen sonucu.hastalancağıma dair ufak bı belırtıde yok ama hamılelık belırtısıde yok sankı.bir tek göğüslerim acıyo.
canım söylediğim gibi mide bulantım vardı hap almam gerekiyordu ama bir yandanda hamileysem zararlı olur diye gittim kan testi yaptırdım daha çok küçük değer 25,31 1-1.5 haftalık
doktorumu aradım söyledim salı gel bakalım dedi hayırlısı canım darısı başınıza
kızlar ben ay yine regly oldum.ve perşembe günü dr gittim fakat bugün için randevu verdi bugün sabah gittim semar testi yaptırdım.ve ben 1,5 senelik evliyim 7 aydır korunmuyoruz.eşim spermiyogram testi filan yaptırdı herşey normall eşimde.bendede rahim içinde kalınlık vardı geçen sene ekim ayında biopsi filan yaptırmıştım.7 aydırda sürekli ğidip geliyordum ve farklı dr larada gittim bu dr 4. drum 1 senede ve buün yara oldugunu ögrendim.drum yara dogurganlıgı azaltır hatta zorlaştırır dedi.biz yara tedavisinden sonra en kısa sürede gebelik yakalıyoruz dedi.arkadaşlar dr unuzu iyi seçin gerçekten 1 senedir boşamı kürek çektim diye düşünüyorum.smear testi ve jinekolojik muayeneleri ihmal etmeyelim.ben ilaç tedavisi için ilişkiye ara vericem onun için bu ay adet tarihimi belirtmiyim.inşallah allahım en kısa sürede banada nasip eder.bir dahaki aya buradyım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?