adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

swethome içime doğdu sıradaki hamiş sensin inşallah..ravzanur üzülme sakın burda senin de hamiş haberini duyurucaz en kısa zamanda inşallah..Şeniz[/QUOTE]
ay çok teşekkür ederim canım sağol.
hayrılsını dilliyorum allahtan.
aslında 23 olması gerkiyordu.ama boşuna heveslnememek için 24 .dedim .
birde bugün 3. günüm sancıum var ama gelmedi kırmzı akşam test yapcağım kısmetse.
eğer çıkmazsa bir tane de alıp yarın sabah yapacağım.
tabi kırmzıalr bua rda gelemzse
yılmak yok ,nasıl olsa kutsal bir yol ,anne olma yolu .
allah hepimizn yarıdmıcısı olsuna.s.

bu sene o kadar çok hamile varki anlatamam ya

kendi akrabalarımda
kkda
sanatçılar arasında
ve gezmeye gittiğim heryerde çok hamile görüyorum

inşallah herkes bebişine hemen kavuşsun
ama bu sene hamiş senesimi ne çok fazla maşallah

ya tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu ağrılarımın adınıda koyamadım zaten.sen belirti yaşadınmı paylaşırsan sevinirim.ve BEBİŞİN UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN.

arkadaşlar bişey diyin ya adet tarıhım 23 ekimdi ama hala gelmedi demin test yaptım negatif çıktı acaba erkenmı yaptım beklesemıydım?

teşekkürler canım darısı başına
benim mide bulantım çok var 1 hafta kadar oldu başlayalı göğüslerim çok şişti ve çok sinirliyim
sinirlilik hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama başkada bir belirti yoktu
kan tahlili yaptırmamın sebebi mide bulantılarım hap kullanmaya başlayacaktım ama sebebi belki hamileliktir dedim o yüzden yaptırdım canım senin belirtin var mı?

haftasonuda vermıyolarkı hemen sonucu.hastalancağıma dair ufak bı belırtıde yok ama hamılelık belırtısıde yok sankı.bir tek göğüslerim acıyo.

haftasonuda vermıyolarkı hemen sonucu.hastalancağıma dair ufak bı belırtıde yok ama hamılelık belırtısıde yok sankı.bir tek göğüslerim acıyo.

beke canım pazartesı bıda idrar tesıyap sabh idrarınla ama sonuca göre haraket et istersen sonrasınd a kanda baktır

inş guzel haberler veririsn canım bıze onceden böle gecikme olurmuydu benmde dundu olmadım hala ama benım bikaç aydır gecikme olıuyo canım

aaaaa sedacııım sende mi hamişsin çok sevindim canım benim...teacher rose ikinizede HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBİŞLER DİLİORUMMM...

NURCUUMM senide şimdi gördümmmm.Maşallah ya inanın çok sevindiim ne güzel hamişler arttı..Allah analı bablı büyütsün kucağına alırsın inş yavrunu canımm..

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
vermidon......................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
margot_fonteyn.............22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?
arda_.............................25 ekim?

nergis55.......................26 ekim
kayra42........................26 ekim
PARLAYANYILDIZ.........27 ekim
benssenb.................... 28 ekim
Balsurat.......................28 ekim
entelliye.......................29 ekim
shinmina......................29 ekim
asyacan7.....................30 ekim

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
61esra........................18 kasım
ravzanur......................22 kasım

teacher_rose daha 30 ekimi görmeden nasıl öğrenebildin?valla burda hamişleri takip ederken rabbimin de mucizelerine tanık oluyoruz.Allah herkesin gönlüne göre versin.hayırlısıyla sağlıkla kucağına da alırsın inşallahhh..a.s.

canım söylediğim gibi mide bulantım vardı hap almam gerekiyordu ama bir yandanda hamileysem zararlı olur diye gittim kan testi yaptırdım daha çok küçük değer 25,31 1-1.5 haftalık
doktorumu aradım söyledim salı gel bakalım dedi hayırlısı canım darısı başınıza

hayırlısı olsun inşallah benimde ğöğüslerim ağrımıyor,ama çok fazla şiş,yemeklerden sonra bulantım var hemde çok fazla ama karın ağrısı çok canımı sıkıyor kasıklarımda ağrı yok ama karnım ağrıyor.rabbime sığındım çaresizliğimi biliyor ondan diledim isterse olur.inşallah olmam dua edin.:Saruboceq:

sanki hafif hafif bulantım var ve aç kalmaya tahammül edemez oldum.ayakta dururkende oturmak ya da uzunmak geliyo içimden bıraksalar uyucam.okuldayken yorulduğum için bunları hissettiğimi düşünürdüm ama bugün de devam etmesi beni şüphelendirmeye başladı.of yaa hastalanacaksak olsun artık yeter.ümitlenip sonra olmayınca çok daha kötü oluyo.Allahım buda senin sınavın biliyorum ama nolur merhamet et.

Ben bu ay hiç hamilemiyim değilmiyim diye düşünmüyorum nedense çünkü bu ay adetin 3.günü yumurtlama takibi başlıcak klomne filan o yüzden daha başlamadı bebek çalışmları gibime geliyo olmaz diyorum ama kim bilir belkide tedaviye başlamadan kalırım ama iştee aklıma bile gelmiyo nedense... Hamile kalan ışıl ufuk+nur84+sedasarı+teacerrose arkadaşlarım tebriklerrrrrrrrrrrrr ne güzel bu mutlulugu rabbim yaşattı sizlerede... Bizde yaşayabilecekmiyiz acaba (

slm kızlar hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum teker teker.allah sorunsuz bir 9 ay geçirmeizi nasip eder inşallah.

kızlar ben ay yine regly oldum.ve perşembe günü dr gittim fakat bugün için randevu verdi bugün sabah gittim semar testi yaptırdım.ve ben 1,5 senelik evliyim 7 aydır korunmuyoruz.eşim spermiyogram testi filan yaptırdı herşey normall eşimde.bendede rahim içinde kalınlık vardı geçen sene ekim ayında biopsi filan yaptırmıştım.7 aydırda sürekli ğidip geliyordum ve farklı dr larada gittim bu dr 4. drum 1 senede ve buün yara oldugunu ögrendim.drum yara dogurganlıgı azaltır hatta zorlaştırır dedi.biz yara tedavisinden sonra en kısa sürede gebelik yakalıyoruz dedi.arkadaşlar dr unuzu iyi seçin gerçekten 1 senedir boşamı kürek çektim diye düşünüyorum.smear testi ve jinekolojik muayeneleri ihmal etmeyelim.ben ilaç tedavisi için ilişkiye ara vericem onun için bu ay adet tarihimi belirtmiyim.inşallah allahım en kısa sürede banada nasip eder.bir dahaki aya buradyım inşallah.

Geçmiş olsun canım. Aslında herşeyin bir vakti saati var buna gerçekten inanmak lazım. Allah bize de nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…