hamiş arkadaşlar bişey soracam kese kaçıncı haftada görülür doktora gittim bugün kese görünmüyor dedi korktum
hala bişey yok ne ağrı ne de başka bi belirti.sadece yorgun hissediyorum kendimi.sanırım bu da psikolojik.eskiden en azından göğsüm şişer ve acırdı şimdi o bile yok.anlamıyorum.
canım ya bana güç verdin.bunları duymak çok güzel.ama ümitlenip hayal kırıklığına uğramak içinden çıkılması çok zor bi durum.yani eğer hamile değilsem biran önce hastalanmam akıl sağlığım için daha iyi.
saol canım benim de dualarımda sen olucaksın.Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin.
canım ya bu kadar olur burda da ezan okundu ben de aynı şeyi yaptım.Rabbim büyük kucaklarımızı boş bırakmıcak inşallah.
şu andan itibaren başlıyoruum. olmasada hayırlısı artık.canım çok sağol ilgin ve alakan için.ben olmasam da inşaallah burdan senin hamişliğini ilan ederiz.ve büyük bir keyifle eklerim seni listeye.
ve beklenen sancılar gelmeye başladı.bu heyecanda buraya kadarmış..
ve ben bu ağrılardan en çokta emin olabildim hamile olabileceğime,
çünkü benim ağrım başlardı ve en fazla 2saat içinde kırmızılar gelirdi bu sefer ağrı geliyor 5-10dk sürüyordu kayboluyordu,
ama bende sizin gibi tuvalete koştuğum oldu bu kez geldi diye çünkü tıpa tıp adet ağrısı ve bende ara ara hala vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?