adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Arkadaşlar yarin adet günüm ve ben çok kaygiliyim.arada bir ben geliyorum diyor sonra vazgeçtim diyor deli olacağim yarin olur mu?

canım gelip gelmiceğini ancak yarından sonra görüceksin.inşallah yerleşme ağrısıdır.

Inşallah tek dileğim bu.gerçi karin ağrisi çekipte hamile olan duydum ama.dediğin gibi yarin olsun zaten gelecekse hiç şaşmaz.gününde alacakli gibi sadiktir bana.ateş ölçümüde yapiyorum hayirlisi inşallah gelmez.senin bugündü ne yaptin.inşallah gelmemiştir.

hala bişey yok ne ağrı ne de başka bi belirti.sadece yorgun hissediyorum kendimi.sanırım bu da psikolojik.eskiden en azından göğsüm şişer ve acırdı şimdi o bile yok.anlamıyorum.

hala bişey yok ne ağrı ne de başka bi belirti.sadece yorgun hissediyorum kendimi.sanırım bu da psikolojik.eskiden en azından göğsüm şişer ve acırdı şimdi o bile yok.anlamıyorum.

ÖYLE DEME İLK HAMİLELİĞİMDE TEK BİR BELİRTİM YOKTU NE GÖĞÜS AĞRISI NE ACIMASI.BU HERKESTE FARKLIDIR ALLAH İSTERSE VE DİLERSE OLUR.GÜZEL DÜŞÜNKİ GÜZEL OLSUN.RABBİM İNŞALLAH İKİMİZ VE DİĞER KIZLAR BU AY MURADINA ERER.RABBİM SEN ŞÜPHESİZKİ DUALARI DUYANSIN.:Saruboceq:
RAHAT OL.BAK BENİM AĞRILARIM OLDUĞU HALDE ADET OLACAĞIMI BİLE BİLE UMUDUM VAR.İYİ OLACAK İNŞALLAH.

canım ya bana güç verdin.bunları duymak çok güzel.ama ümitlenip hayal kırıklığına uğramak içinden çıkılması çok zor bi durum.yani eğer hamile değilsem biran önce hastalanmam akıl sağlığım için daha iyi.

biliyorum ama unutma buda bizim sabır sınavımız.hayırlısı olsun.olacaksa sağlıklı uzun ömürlü kusursuz zamanlı olsun canım benim çok dua edeceğim sana rahat ol.umarım yüreğinden geçen gerçekleşiri:Saruboceq:

saol canım benim de dualarımda sen olucaksın.Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin.

saol canım benim de dualarımda sen olucaksın.Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin.

amin canım aminnnnnnnn.az önce ezan okundu burada ve inan ilk defa ismini geçirerek dua ettim diğer arkadaşlarada vede kendime.allahım ne olur duy bizi............

canım ya bu kadar olur burda da ezan okundu ben de aynı şeyi yaptım.Rabbim büyük kucaklarımızı boş bırakmıcak inşallah.

canım ya bu kadar olur burda da ezan okundu ben de aynı şeyi yaptım.Rabbim büyük kucaklarımızı boş bırakmıcak inşallah.

bak mutlu ol umut var demekki.yüreğimizden aynı anda aynı şey geçiyor ve onun için dua edebiliyorsak buda rabbimin bize yolladığı bir işarettir.alnımıza ne yazıldıysa o.önemli olan inanarak yaradana sığınarak sadece ondan dileyerek isyan ederek değilde sabır ve dua ederek beklemek.şimdi rahatla ve içinden hamileyim adet olmayacağım de ben son 10 gündür sürekli bunu yapıyorum.şimdi sıra sende hadi başla...

şu andan itibaren başlıyoruum. olmasada hayırlısı artık.canım çok sağol ilgin ve alakan için.ben olmasam da inşaallah burdan senin hamişliğini ilan ederiz.ve büyük bir keyifle eklerim seni listeye.

şu andan itibaren başlıyoruum. olmasada hayırlısı artık.canım çok sağol ilgin ve alakan için.ben olmasam da inşaallah burdan senin hamişliğini ilan ederiz.ve büyük bir keyifle eklerim seni listeye.

canım benim olmazsa ne yapalım.nefes aldığımız sürece umudumuz var.dilerim ikimizinde dileği olur.yarın günüm ama sancım var.her ay hüsran.anlıyorum seni ama polyanna olmak lazım bazen değilmi?dualarımda olacaksın her an her dakika inan buna....

kızlarrrrrrrrrrr

asıl adet olacak gibi ağrınız olupta bi türlü olamıyorsanız sevinin bu hamilelik belirtisi

ben bu ağrıyı 4-5gün çektim hatta 1gün pedle dolaştım ,

yani adet ağrım var olucam diye üzülmeyin buda bir belirti olabilir ,,

ve ben bu ağrılardan en çokta emin olabildim hamile olabileceğime,

çünkü benim ağrım başlardı ve en fazla 2saat içinde kırmızılar gelirdi bu sefer ağrı geliyor 5-10dk sürüyordu kayboluyordu,

ama bende sizin gibi tuvalete koştuğum oldu bu kez geldi diye çünkü tıpa tıp adet ağrısı ve bende ara ara hala vuruyor

inşallah kızlar hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz yavvv,hamiş olabilen şanslılarımızda hayırlısıyla kucağına alır bebeklerini...

evet canım kesinlikle ben testimi bir gün erken yapmıştım pozitif çıktığı halde adet sancsı çektiğim oluodu ve ben adetime bekledim kaç gündür ama şimdi eminim artık...aynı adet olucak gb oluor gerçekten de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…