:1no2:bugün sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi senağlama
evet dün adet günümdü.bu sabah ağrılaım hafiften başladı bende silik de olsa bi çizgi çıkar artık dedim ve evde test yaptım ama tek çizgi maalesef..
Kayracım günaydın nasılsın sana sorayım benim hala sancım varya aet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi normal mi bu
günaydın bitanem.bugün adet olmam lazım bekliyorum dua et bana tamammı...canım bu ağrıların gayet normal rahim büyüyor.sırt,bacak,kasık ağrın olur tatlım korkma.dualarım sizlerle...
bu kadar olur ya.böyle tuhaflıklarda beni bulur.şimdi tekrar testi kontrol ettim normalde testin üzerindeki c kontrol çizgisidir onun sağındaki t çizgisi de hamileliği gösteriir.ama benim testimde kontrol çizgisinin solunda pembe bi çizgi çıkmış bu ne demek şimdi-tatlicadiarzu-
erken olurdum ama gecikme pek yaşamam.son adetten 2 ya da 3 gün önceye geriler.en son 28 inde olmuştum.ve hafif ağrım var ama kontrol ediyorum daha bişi yok.test de negatif.
şu anda tv seyrediyorum biyandan ya bu kadar mı olur bütün ünlüler ya hamile ya bebeği olmuş.Allahım bu nasıl bi sınav?sağım solum hamile, bebek nasıl dayanılır bu işkenceye?
kayra canım varya bu son sözlerin yaramı çok sızlattı inan çok duygusalım bu konuda.önceden sadece ben dua ediyodum bu günlerde duama senin de ortak olman beni çok duygulandırdı.saol canım ya umarım dualarımız kabul olur sende bende burdan hamişliğimizi bir ilan ederiz:1hug:
kız sen beni deli edicen.bu ne güzel sözler böyle.duamı da artık böyle edicem ederkende bütün hamiş olmak isteyenleri ve başta seni katıcam.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?