adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Tebrikler canım allah tamamına erdirsin....sağlıklı bir hamilelik geçiriirsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına ...

:1no2:bugün sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi senağlama

evet dün adet günümdü.bu sabah ağrılaım hafiften başladı bende silik de olsa bi çizgi çıkar artık dedim ve evde test yaptım ama tek çizgi maalesef..

Kayracım günaydın nasılsın sana sorayım benim hala sancım varya aet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi normal mi bu

evet dün adet günümdü.bu sabah ağrılaım hafiften başladı bende silik de olsa bi çizgi çıkar artık dedim ve evde test yaptım ama tek çizgi maalesef..

adetin gecikirmi normalde?şu an adet olmadın daha değilmi?

Kayracım günaydın nasılsın sana sorayım benim hala sancım varya aet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi normal mi bu

günaydın bitanem.bugün adet olmam lazım bekliyorum dua et bana tamammı...canım bu ağrıların gayet normal rahim büyüyor.sırt,bacak,kasık ağrın olur tatlım korkma.dualarım sizlerle...

erken olurdum ama gecikme pek yaşamam.son adetten 2 ya da 3 gün önceye geriler.en son 28 inde olmuştum.ve hafif ağrım var ama kontrol ediyorum daha bişi yok.test de negatif.

bu kadar olur ya.böyle tuhaflıklarda beni bulur.şimdi tekrar testi kontrol ettim normalde testin üzerindeki c kontrol çizgisidir onun sağındaki t çizgisi de hamileliği gösteriir.ama benim testimde kontrol çizgisinin solunda pembe bi çizgi çıkmış bu ne demek şimdi-tatlicadiarzu-

günaydın bitanem.bugün adet olmam lazım bekliyorum dua et bana tamammı...canım bu ağrıların gayet normal rahim büyüyor.sırt,bacak,kasık ağrın olur tatlım korkma.dualarım sizlerle...

canım üyamda bile sizlere dua ediyorum inş Allahım hepimizin duasını kabul edecek

Canım testin bozuktur başka bi test al

erken olurdum ama gecikme pek yaşamam.son adetten 2 ya da 3 gün önceye geriler.en son 28 inde olmuştum.ve hafif ağrım var ama kontrol ediyorum daha bişi yok.test de negatif.

canım 28 inde olduysan yarını bekle ben 27 sinde olmuştum en son ama olmazsam salıyı beklemeyi düşünüyorum.ve sana bir sır vereyimmi bence sen hamilesin.içimden sana hep hamile demek geçiyor.bendede ilk hamileliğimde testte yaşadığın şey yaşanmıştı ve ben hamileydim.inan bana hamilesinnnn.rahat ol dünden bu yana dualarımdasın unutma.

şu anda tv seyrediyorum biyandan ya bu kadar mı olur bütün ünlüler ya hamile ya bebeği olmuş.Allahım bu nasıl bi sınav?sağım solum hamile, bebek nasıl dayanılır bu işkenceye?

kayra canım varya bu son sözlerin yaramı çok sızlattı inan çok duygusalım bu konuda.önceden sadece ben dua ediyodum bu günlerde duama senin de ortak olman beni çok duygulandırdı.saol canım ya umarım dualarımız kabul olur sende bende burdan hamişliğimizi bir ilan ederiz:1hug:

şu anda tv seyrediyorum biyandan ya bu kadar mı olur bütün ünlüler ya hamile ya bebeği olmuş.Allahım bu nasıl bi sınav?sağım solum hamile, bebek nasıl dayanılır bu işkenceye?

bak ama yaptığın yanlış.dün me konuşmuştuk seninle isyanla değil sabır ve duayla sığın rabbine o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir.şu anda bizi sınıyor,bu sınavımız.her zamankinden daha yakın ol ona,senden başka isteyecek kimsem yok dardayım bana yardım et de.onun yanında kızda erkek evlatta çok.ben her zaman derim ki...rabbim göklerden indireceğin rahmete çok muhtacım çok acizim elimden tut karanlıktan aydınlığa çıkar beni bana yardım et bana yar ve yardımcı ol..amin...dua et bitanem.adet olmamışsın bak bekliyoruz.allah herkesin yavrusunu bağışlasın.olmayanada sağlıklı özürsüz ömürlü versin.bizide sevinenlerden kılsın.tamam mı canım.belkide hamilesin şu an.bak bende belirsizlik içindeyim ve test yapacak kadar bile cesur değilimm.

kız sen beni deli edicen.bu ne güzel sözler böyle.duamı da artık böyle edicem ederkende bütün hamiş olmak isteyenleri ve başta seni katıcam.Şeniz

yara diyorsun ben 27 haftalık hamileyken doktor hatası yüzünden bebeğimi kaybettim.tırnaklarımı söke söke yüreğime paslı bıçaklar soka soka yavrumu gömdüm.4 gün yaşadı kuzum ve ben hala ağlarım.beni unutma ben seni unutmayacağım kuzummmm diye feryat figan içinde uykularımı gözyaşlarına satarım ama asla isyan etmedim.sınav canım bu inan sınav.sabret.benim ayakta kalacak tek umudum yeni bir bebek.o yüzden dua ediyorum rabbime.

kız sen beni deli edicen.bu ne güzel sözler böyle.duamı da artık böyle edicem ederkende bütün hamiş olmak isteyenleri ve başta seni katıcam.Şeniz

tuhaftır ama seni çok yakın bulduğum içindir kendime ondandır senin için ayakta dimdik kalman için bu çırpınışım.bırakma kendini ne olur.benim bugün olmam lazımdı hatta gece olmadım.sancılarımda var üstelik korkuyorum ama ne yapayım hayırlısı buymuş der bir ay daha acılar içinde kıvranırım olur biter.kısmet güzelim kısmet...allahım pazartesi bayramımız olsun ne olur.ardanın benim ve bu ay bekleyen herkesin.bizi ve yaralı tarafımızı duy yalvarırım..:Saruboceq:

canım ya çok üzüldüm rabbim kucağını hayırlarla doldurur inşallah.hepimizin sınavı farklı tabi.Allahım sana öyle bi güç vermiş ki o gücü bir de bizimle paylaşıyosun.Rabbim bunu da görüyo bebişinin de sana gelişi muhteşem olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…