adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hava_ kara hangisi ? sanırım bu kadar yakın hissetmenden bişeyler çıkıcak.ne zaman geldiniz lojmanlara?

ya bu kadar olur bende lojmanlardayım ama eşimin yanında değilim çünkü yeni atandım bir senem dolmadan da malatyaya gelemicem.ama yakın hissetmende varmış bi hayır.senin kalbin çok temiz çünkü biz de konyadan buraya gelmiştik.

sen neredesinki?ben dedim ama bu işte bir hayır var diye.sabah seni anneme anlattım telefonda ve dedimki anne bana dua eder gibi onada dua et.ne güzel bak iki gündür sana diyorum birşey var diye inanmıyorsun.bu ay ikimizde güzel haberler alacağız rabbimin izniyle.sonra geleceksin buraya bebeklerimizi beraber büyüteceğiz.

yani ortak noktalarımız çoğaldı senle burda başka bir bağımız daha var artık.aynı memleketten aynı memlekete eş durumundan gelmişiz.çok hoş yaa kaydirigubbakcemile5

karnım ağrıyor gelen giden yok.artık umudumu kaybetmeye başladım.birde temizlik yapıyorum yarın okul var.of ya offfffff.

yani ortak noktalarımız çoğaldı senle burda başka bir bağımız daha var artık.aynı memleketten aynı memlekete eş durumundan gelmişiz.çok hoş yaa kaydirigubbakcemile5

hemde nasıl.en büyük ortak noktamızda rabbimden bebek dilemek ama sağlıklı uzun ömürlü.allahım duy kırık tarafımızla ettiğimiz duayı ne olur duy.amin.:CüvCüv:bizde böyle olalım ne olur.sen gelince ben karşılarım artık seni garajda.ne güzel oldu bak.canım herşey güzel olacak inan bana.

aynı sancıları ben de çekiyorum ama umutla ısrarla dua ediyorum ikimiz için .bu ay olmazsa da sonraki aylar artık rabbim ne zaman uygun görürse ikimizi de bir sevindirir inşallah canım benim.hastalanırsakta üzülmicez ok?kaydirigubbakcemile2

ah be güzelim.üzülmek değilde acı çekiyorum.canımda adını koyamadığım yerini bilemediğim bişeyler,biyerler ağrıyor anlamıyorum ama benim adetler gecikmezdi.geceden gelirdi baş belası gariplik orada.sol yanım felç oldu yavrumdan sonra kalan tek tarafımla savaşıyorum.gücüm yok başımı eğmekten hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum.neyse bekleyip göreceğiz.sancılarım dün daha fazlaydı gece 2 ye kadar oturdum ha geldi ha gelecek.sabah o kadar güzel uyandımki eşime dedim daha olmamış oda şaşırıyor.bilmiyorum artık hayırlısı....

kız beraber hamiş mi kalıcaz ne?beni de garip bi heyecan sarmaya başladı.şurdan senin hamile olduğu haberini vermek kendi hamileliğimi ilan etmek kadar sevindiricek inan.Allahım duy sesimizi..:Saruboceq:

kız beraber hamiş mi kalıcaz ne?beni de garip bi heyecan sarmaya başladı.şurdan senin hamile olduğu haberini vermek kendi hamileliğimi ilan etmek kadar sevindiricek inan.Allahım duy sesimizi..:Saruboceq:

valla güzelim benimden içimden o geçiyor.bugünü birde yarını atlatırsak bitti.ama dedim ya şaşırtıcı şeyler.şu ağrılar canımı sıkıyor ama neyse dur bakalım.bol bol dua edelim allah duyar emin ol duyar...

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
vermidon......................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
margot_fonteyn.............22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?
arda_.............................25 ekim?

nergis55.......................26 ekim
kayra42........................26 ekim
PARLAYANYILDIZ.........27 ekim
benssenb.................... 28 ekim
Balsurat.......................28 ekim
entelliye.......................29 ekim
shinmina......................29 ekim
asyacan7.....................30 ekim

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
61esra........................18 kasım
ravzanur......................22 kasım

bugün hamişim diyen yokmuuuuuu????? hadi kızlar yapın şu testleri ilan edelim hamişliğinizi.:sm_cool:

benimkini değil bizimkini ilan edeceksin beraber aynı anda.:1hug:işte o gün bayramımız olacak bizim canım arkadaşım.geleceksin buraya çıkıp alışveriş yapcaz bize gelip yemek yiyeceğiz.dur bakalım güzel olacak herşey

inşallah canım Allah büyük .yarın okul var şimdi biraz temizliğe girişeyim belki hareket edersem hastalanacağım varsa biran öce gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…