kayra canım sen malatya nın neresindesin yani nerde oturuyosun?
hava_ kara hangisi ? sanırım bu kadar yakın hissetmenden bişeyler çıkıcak.ne zaman geldiniz lojmanlara?
kızlar benide yazın 5 kasım
ya bu kadar olur bende lojmanlardayım ama eşimin yanında değilim çünkü yeni atandım bir senem dolmadan da malatyaya gelemicem.ama yakın hissetmende varmış bi hayır.senin kalbin çok temiz çünkü biz de konyadan buraya gelmiştik.
yani ortak noktalarımız çoğaldı senle burda başka bir bağımız daha var artık.aynı memleketten aynı memlekete eş durumundan gelmişiz.çok hoş yaa kaydirigubbakcemile5
aynı sancıları ben de çekiyorum ama umutla ısrarla dua ediyorum ikimiz için .bu ay olmazsa da sonraki aylar artık rabbim ne zaman uygun görürse ikimizi de bir sevindirir inşallah canım benim.hastalanırsakta üzülmicez ok?kaydirigubbakcemile2
kız beraber hamiş mi kalıcaz ne?beni de garip bi heyecan sarmaya başladı.şurdan senin hamile olduğu haberini vermek kendi hamileliğimi ilan etmek kadar sevindiricek inan.Allahım duy sesimizi..:Saruboceq:
kız beraber hamiş mi kalıcaz ne?beni de garip bi heyecan sarmaya başladı.şurdan senin hamile olduğu haberini vermek kendi hamileliğimi ilan etmek kadar sevindiricek inan.Allahım duy sesimizi..:Saruboceq:
slm arda,slm kayra,nasilsiniz iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?