canım ya şimdi senin için dua ediyorum allahım sesimizi duyar inşallah ben senin adına gerçekten ümitliyim rabbim bu ay senin yüzünü güldürücek sen de bende gözyaşlarıyla haykırıcaz burdan senin hamişliğini(bunları yazarkende gözyaşlarım şimdiden derya deniz):1hug:
umut olmazsa yaşamda olmaz.inan bana rabbim isterse ol derse olur.beklemedeyim.gecikti ama umutlanmak istemiyorum.belki kendimi kandırıyorumdur ama şu an buna bile çok ihtiyacım var dedim ya umut benim gibilerin tek tesellisi.yüreğinin büyüklüğü için teşekkür ederim.tez zamanda hayırlı bir evladın olur inşallah.
insallah gelmez canim inanki bende dua ediyorum senin ve umitle bekleyenler icin,gecikme olurmuydu,yoksa bu sefermi gecikti canim,cumartesi gunumu yapacan testi? Aayyy allahim ne olursun cift cizgiyi gostersin sana,artik benide biraz kaygi stres basmaya basladi gunum azaldikca insan ister istemez kaygilanmaya basliyor,allah yardimcimiz olsun sabrini eksik etmesin ben bu zamana kadar hersey icin sabrettim sabrimin karsiliginida allahim verdi bu konudada sabredecegim insallah yuce allahim buyuk onun icin zor olan bir sey yok yeterki ol desin,hayirlisindan tabiki.
canım benim yaşadıkların dayanılması zor şeyler.ama bak o kadar güçlüsün ki hala inatla ayaktasın ve hayat savaşındasın ve bu gücü bana bile verdin.seni çok iyi anlıyorum annelerin ısrarla bebeklerine olan sevgi gösterileri karşısında bende ezik ve acizliği çok yaşadım soranlara da hala ısrarla henüz düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum.ama içim nasıl kan ağlıyo o göz yaşlarımı nasıl içime akıtıyorum bir ben bir de allah biliyo.aylardır bebek istiyoruz ve bu 10. Denememizdi sonuç yine hüsran.bugün ilk defa adet oldum diye bende saatlerce ağladım durdum .önceleri daha güçlüymüşüm şimdi kolum kanadım kırılmaya başladı tükeniyorum.seni çok da ümitlendirmek istemiyorum ama kayracım sanırım sen bu kez hamişsin kız.sen hamiş olsanda bari onunla teselli bulsam diyorum.ümidini yitirme hayatım.bak daha gelmemiş kırmızılar ve inşallah bu defa gelen senin bebişin olucak.
kayracım nasssın ? Eyisin ?dipçik gibimisin?:roflol:
kızlar iyi geceler nasılsınız?
sancıların ne alemde kayra?bi değişiklik varmı?
iyidir nur sen nasilsin?ağrin falan yok değilmi?
kayracım ateş ölçme topiğinde bana bişey soracakmışın yeni baktımda oraya daha sorunu bekliyrum
canım daha iyiyim sabahları ağrım var biraz bide midem bişey almıyor bulantım yok ama sn nasılsın canım inş sen hamilesin benim içime öyle doğuyor...
dualar hep karşilikli.arzuna kavuştuktan sonra sirtini dönüp eyvallah dememektir önemli olan.ben buradayim ve yüreğim öyle sevgi doluki...hepinize kainatta isteyen kim varsa sabah akşam kendime ettiğim tüm dualarin içinde dua ediyorum.rabbil alemin yüreğimde böyle kocamanken elbette duyacak dualarimi.hayir hiç gecikme yaşamadim erkende olmaz hep zamanlidir ama bilemem.rabbim belki bu kezde böyle siniyordur.sakin ol ve dua et.inan kismeten ötesi olmuyor canim inan.
canım benim yaşadıkların dayanılması zor şeyler.ama bak o kadar güçlüsün ki hala inatla ayaktasın ve hayat savaşındasın ve bu gücü bana bile verdin.seni çok iyi anlıyorum annelerin ısrarla bebeklerine olan sevgi gösterileri karşısında bende ezik ve acizliği çok yaşadım soranlara da hala ısrarla henüz düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum.ama içim nasıl kan ağlıyo o göz yaşlarımı nasıl içime akıtıyorum bir ben bir de Allah biliyo.aylardır bebek istiyoruz ve bu 10. denememizdi sonuç yine hüsran.bugün ilk defa adet oldum diye bende saatlerce ağladım durdum .önceleri daha güçlüymüşüm şimdi kolum kanadım kırılmaya başladı tükeniyorum.seni çok da ümitlendirmek istemiyorum ama kayracım sanırım sen bu kez hamişsin kız.sen hamiş olsanda bari onunla teselli bulsam diyorum.ümidini yitirme hayatım.bak daha gelmemiş kırmızılar ve inşallah bu defa gelen senin bebişin olucak.
güzelim adet günümde yani dün ateşim 36.6 idi.tuhaf geldi sen ölçmüş yazmişsin ya.36.4 ile başlamiştim.15 gündür 36.7 36.6 gittide anlarmisin dicektim.
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 aydır istiyoruz biz de ama olmuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ve sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.
Umarım herkes o müthiş haberi en kısa zamanda alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?