adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım benim dikkat et kendine gurbette.kocanda yok yanında.bozma moralini hayırlısı olsun,rabbim neye ol demişte olmamışki....güzel günler zorlu duraklardan geçer unutma.yaklaşık iki saattir ağlıyorum bi tuhafım sebep yokken bebeğim geliyor aklıma doğum anı yaşadıklarım...yine bırakmaya başladım kendimi zar zor ayakta duruyorum.hayata yaşattıklarına inat savaşmaya çalışıyorum olmuyor beceremiyorum.öyle yorgunumki arda kendime acıyorum.bebeğim yok ve her ortamda insanlar yaşadıklarımı bile bile bebeklerini anlatıyorlar suçlu gibi başımı öne eğiyorum.canım acıyor arda anlıyormusun canım çok acıyor.bu sınavımıda atlatabilseydim allahın izniyle yanlış şeyler dile getirmeden.....

canım benim yaşadıkların dayanılması zor şeyler.ama bak o kadar güçlüsün ki hala inatla ayaktasın ve hayat savaşındasın ve bu gücü bana bile verdin.seni çok iyi anlıyorum annelerin ısrarla bebeklerine olan sevgi gösterileri karşısında bende ezik ve acizliği çok yaşadım soranlara da hala ısrarla henüz düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum.ama içim nasıl kan ağlıyo o göz yaşlarımı nasıl içime akıtıyorum bir ben bir de Allah biliyo.aylardır bebek istiyoruz ve bu 10. denememizdi sonuç yine hüsran.bugün ilk defa adet oldum diye bende saatlerce ağladım durdum .önceleri daha güçlüymüşüm şimdi kolum kanadım kırılmaya başladı tükeniyorum.seni çok da ümitlendirmek istemiyorum ama kayracım sanırım sen bu kez hamişsin kız.sen hamiş olsanda bari onunla teselli bulsam diyorum.ümidini yitirme hayatım.bak daha gelmemiş kırmızılar ve inşallah bu defa gelen senin bebişin olucak.

insallah gelmez canim inanki bende dua ediyorum senin ve umitle bekleyenler icin,gecikme olurmuydu,yoksa bu sefermi gecikti canim,cumartesi gunumu yapacan testi? aayyy allahim ne olursun cift cizgiyi gostersin sana,artik benide biraz kaygi stres basmaya basladi gunum azaldikca insan ister istemez kaygilanmaya basliyor,allah yardimcimiz olsun sabrini eksik etmesin ben bu zamana kadar hersey icin sabrettim sabrimin karsiliginida allahim verdi bu konudada sabredecegim insallah yuce allahim buyuk onun icin zor olan bir sey yok yeterki ol desin,hayirlisindan tabiki.

dualar hep karşilikli.arzuna kavuştuktan sonra sirtini dönüp eyvallah dememektir önemli olan.ben buradayim ve yüreğim öyle sevgi doluki...hepinize kainatta isteyen kim varsa sabah akşam kendime ettiğim tüm dualarin içinde dua ediyorum.rabbil alemin yüreğimde böyle kocamanken elbette duyacak dualarimi.hayir hiç gecikme yaşamadim erkende olmaz hep zamanlidir ama bilemem.rabbim belki bu kezde böyle siniyordur.sakin ol ve dua et.inan kismeten ötesi olmuyor canim inan.

ah güzelim diyorum ya senin kocaman bir yüreğin var.sana kendimden birşeyler katabiliyorsam sana duyduğum sevgiyi yakinliği azicik hissettirebiliyorsam ne mutlu bana.elini uzattiğin yerde ,yetiş dediğinde sesinin değeceği yerde olacağim her zaman söz.sana güç vermek hayata inat ayakta tutmaya çalişmak en büyük keyfim oldu son zamanlarda.çünkü hayat çok uzun zamandir bana hiç iyi davranmiyor.nelerle uğraşmadimki.ne zor sinavlara tabi tuttu yaradan bir bilsen,inan çok şaşirirsin.bunada şükür dedim devam ettim.yumurtaya can veren rabbim bir damla sividan oluşacak bir meleği bizden esirgemeyecek göreceksin.olurki hamile olursam burada senin için ne gerekiyorsa yapacağim.başimizi birlikte kaldirip hayata inat gülümseyeceğiz.doktorda araştiriyorum senin için bitanem,gerekirse gelince hastanelere bile gelirim seninle,moralse moral destekse destek sevgiyse sonuna kadar.sabahlara kadar konuşur yarani sardiğimdan emin olunca giderim netten.ben yanindayim canim merak etme ve sen beynimde,yüreğimde dualarimdasin.olurda hamile değilsemde kismet diyecek devam edeceğiz.demek rabbim daha değil dedi diyecek 1 ay daha kanayacak yarama tuz basacak mutluluk oyununa devam edeceğim.yine insanlardan eşimden gizli ağlayacak gözyaşlarimi silip gülümseyeceğim.aylardir oynamaya çok aliştim.ama pes etmeyeceğiz.
Ne dedik yaşadiğimiz sürece umudumuz varrrrrrrrrrr.iyi geceler canim...rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Kayracım ateş ölçme topiğinde bana bişey soracakmışın yeni baktımda oraya daha sorunu bekliyrum

iyidir nur sen nasilsin?ağrin falan yok değilmi?

Canım daha iyiyim sabahları ağrım var biraz bide midem bişey almıyor bulantım yok ama sn nasılsın canım inş sen hamilesin benim içime öyle doğuyor...

kayracım ateş ölçme topiğinde bana bişey soracakmışın yeni baktımda oraya daha sorunu bekliyrum

güzelim adet günümde yani dün ateşim 36.6 idi.tuhaf geldi sen ölçmüş yazmişsin ya.36.4 ile başlamiştim.15 gündür 36.7 36.6 gittide anlarmisin dicektim.

canım daha iyiyim sabahları ağrım var biraz bide midem bişey almıyor bulantım yok ama sn nasılsın canım inş sen hamilesin benim içime öyle doğuyor...

umarim rabbim karnindaki meleğin hatirina hislerini boşa çikartmasin.ama yemeye çeliş.zorla.kilo alsin.sabahlari yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye üç beş tane öyle kalk aman dikkat et.

kayracigim bak hic gecikmen olmazmis demekki bu sefer geciktigine gore allahim nasip etti,insallah.iyi dusunelim iyi olsun,dualarim sizlerle,

kızlar iyi akşamlar.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 aydır istiyoruz biz de ama olmuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ve sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.
Umarım herkes o müthiş haberi en kısa zamanda alır.

güzelim adet günümde yani dün ateşim 36.6 idi.tuhaf geldi sen ölçmüş yazmişsin ya.36.4 ile başlamiştim.15 gündür 36.7 36.6 gittide anlarmisin dicektim.

yumurtlama gününden sonra mı bu şekilde devam etti tablon varsa tablonu koy canım

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 aydır istiyoruz biz de ama olmuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ve sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.
Umarım herkes o müthiş haberi en kısa zamanda alır.

hoşgeldin canım aramıza inş sanada uğur getirir bu site :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…