adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ben kırmızıları gördüm zaten 29 unuda iki üç gün rötar olabailiir diye yazdırmıştım ama maşallah bugün tam gününde geldi yeni adet tarihim 24 kasım artık gerçekten yorugunum rabbim banada sizede ve bütün isteyenlerede hayırlısını nasip etsin

nur 84 cnm bu arada ben iki üçgündür yoktuum mutlu haberini aldım seninde ne kadar istediğini ve üzüldüğünü okuyordum yazdıklarından çok tebrik ederim allahım meleğini sana ve babasına bağışlasın inşallah bilered nasip eder özel bi şey yapmışmıydın hamile kalabilmek için

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inş özel bişey uygulamadım açıkçası sadece kafama çok takıp stres yapmadım bide hergün birlikte olmaya çalıştık

evet ben de hamiş değilmişim.yani bugün kırmızıları ben de gördüm.napalım hayırlısı böyleymiş daha zamanı var demek ki.kayracım umarım sen hamişsindir rabbim senin yüzünü güldürür inşallah.

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
sarmaşık.....................6 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
vermidon......................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
margot_fonteyn.............22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?
nergis55.......................26 ekim?
kayra42........................26 ekim?
PARLAYANYILDIZ.........27 ekim?

benssenb.................... 28 ekim
Balsurat.......................28 ekim
shinmina......................29 ekim
asyacan7.....................30 ekim

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
61esra........................18 kasım
ravzanur......................22 kasım
entelliye......................24 kasım

selam ardacigim,uzuldum senin adina,bugun bende sabh erkenden girip girip ciktim kayrayla ikinizi cok merak ettim bir haber varmi diye size bakinip ciktim,simdi gordum msj ni inanki cok uzuldum,herseyde bir hayir var canim allahim birdahaki aya umudumuz devam etsin,insallah kayracigim guzel haber verir bizleri sevindirir,bizimgibi bekleyenlerede umit olur,kendini uzme canim

Okuldan gelir gelmez hemen b.sayarı açıp senden ve kayradan haber var mı diye baktım. Yazılarınızı takip ediyodum. Birkaç gün kötü geçiyo ama sonra yine adet bitimi, yumurtlama dönemi, belirtiler derken bi daha ki ay geliyo. Hamile olduğumuzu öğrenene kadar böyle devam etcek herhalde. Üzülme demicem her ay aynı üzüntüyü aynı umutsuzluğu hepimiz yaşıyoruz. İnsanın aklına ve yüreğine bi kere bebek fikri ve duygusu düştümü hemen olsun istiyo. Kısmet böyleymiş, hayırlısı buymuş deyip geçiştirmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Allahım en kısa zamanda bize de o güzel duyguyu yaşatır inşallah. Vakti zamanı gelince bizde bebişlerimizi kucaklıcaz Allahın izniyle inan buna.

kızlar merhaba yazılarınızı okudum mutlu haberlerde var,üzelenlerde var umarım herkes için hayırlısı olur.Hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasib etsin Rabbim bu çok önemli.benimde ilk denemem ayın 31 regl tarihim.kasıklarımda ağrı var ama şişkinlik hissi veren bi durum.hayırlısını bekliyorum bakalım.Listeye benide eklerseniz sevinirim
hepiniz için duacıyım..

gulbahcesi, meltemkılıç teşekkürler arkadaşlar.bende burdan artık hamileyim diye bi başlık açmak bu güzel duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum son iki gün çok ümitlenmiştik ama rabbimden de hep hayırlısını diledik demek ki hayırlısı böyleymiş.umarım aranızdan biri ben hamişim der de onunla teselli bulurum.kayrayı çok merak ediyorum.bari o hamiş olsa.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

senağlama benimde büyük gün yarınn kesin olucam biliyorum ama düşünemden de edemiyorum 5 gündür başağrısı,ani hareketlerde başdönemsi ve dünde bayılma hissi oldu uzanınca geçti ama kesınn psiklojikkk foosss hepsiii uçucakk havayasenağlama

canım ardacım ve beni merak eden diğer arkadaşlar allah razı olsun okuyunca o kadar mutlu oldumki...birilerinin sizin için kaygı taşıması kadar güzel ve anlamlı birşey yok.rabbim istediğiniz bebişlere sizleri ve beni bir an önce kavuştursun inşallah.adet günüm dündü olmadı bugünde olmadım ve ağrılarım tamamen bitti.ancak gecikme olabileceğini ve geç döllenebileceğini varsayarak cumartesiye kadar bekleyeceğim eşime ve anneme söz verdim.yıkılmak istemiyorum çünkü içinde bulunduğum ruhsal durum bunu gerektiriyor.zaten gelirse gelecek.rabbim yardımını sizlerde dualarınızı eksik etmeyin benden.çünkü sizler artık dualarımdasınız.hepinize yürek dolusu teşekkürler.eksik olmayın.

bitanem sen bitanesin.allahım senin güzel yüreğinin hatırına seni güldürsün.yer gök duayla yaratılmış ve sen artık rüyamda bile dualarımdasın.üzülme tamammı isyan yok rabbime sığın ondan iste.sabır canım sabır.

umut olmazsa yaşamda olmaz.inan bana rabbim isterse ol derse olur.beklemedeyim.gecikti ama umutlanmak istemiyorum.belki kendimi kandırıyorumdur ama şu an buna bile çok ihtiyacım var dedim ya umut benim gibilerin tek tesellisi.yüreğinin büyüklüğü için teşekkür ederim.tez zamanda hayırlı bir evladın olur inşallah.

ilgin ve alakan için teşekkür ederim.yüreğinden dilediğin bebişin tez zamanda hayırlısıyla kucağında olur inşallah...

canım ya şimdi senin için dua ediyorum allahım sesimizi duyar inşallah ben senin adına gerçekten ümitliyim rabbim bu ay senin yüzünü güldürücek sen de bende gözyaşlarıyla haykırıcaz burdan senin hamişliğini(bunları yazarkende gözyaşlarım şimdiden derya deniz):1hug:

bu kafayla olacağı buydu yemeğe ekliceğim sıcak suyun yarısını elime döktüm ve haşlandım.bi kusurumuzmu var acaba herşey üstüste geliyo.

Arkadaşlar bende her an kırmızıları bekliyorum.29 haziran,30 temmuz,27 agustos,28 eylül yani bu aralar regli olmam gerekiyor.Hiç bir belirtim yok.Bilemiyorum neler olacağını.Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin diyorum.İnsanı beklemek sitrese sokuyor.Bu ayla birlikte 3 aydır bebek istiyoruz.Doktora gittim bir problem yokmuş.Follic asit verdi kullanmam için hayırlısı bakalım.Ne olacak.

bu kafayla olacağı buydu yemeğe ekliceğim sıcak suyun yarısını elime döktüm ve haşlandım.bi kusurumuzmu var acaba herşey üstüste geliyo
Çok geçmiş olsun.Dikkat edin lütfen.

ardacım canım geçmiş olsun rabbim bir an önce hayırlısıyla sanada nasip etsin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…