inşallah canım.hepimizin arzusu bu.allah inşallah sesimizi ve çektiğimiz acıyı duyarda bizleride anne yapar inşallah.yaşadıklarını inan bana bire bir yaşıyorum acelem çabamda sadece annem ve eşim için.o kadar iyi ve yardımcılarki eziliyorum hergün.eşimin en büyük arzusu.bu ay umutluyum ama hayırrlısı bakalım.allah ne derse o...
canimmm bence baskka dr.. larada gitt icin daha rahatt olur eminimmm .iree buu elirsizlikk inani stress yapiyoo buda hamisligi sorlastiriyoo.en 2 kasimda randevuu aldimm gitcemm akalimm ne diyecekk dr.a.s.Canim zaman 1 asir oldu doktora gelince buradaki insanlarin cahilliği yüzünden gitti bebeğim sözüm ona buranin en iyi doktoru.şu anda ismail evren var ona gidiyorum.tedavim falan yok çok şükür ağri şikayetiyle gittim kist var sandim sorun yok dedi ya arda karma karişiğim.sorun yok ama bebekte yok.
canimmm bence baskka dr.. larada gitt icin daha rahatt olur eminimmm .iree buu elirsizlikk inani stress yapiyoo buda hamisligi sorlastiriyoo.en 2 kasimda randevuu aldimm gitcemm akalimm ne diyecekk dr.a.s.
ya bende orda iki doktora gittim biri ubeyd.o zaten bana ağar hasta gibi davrandı hatta kısırlığa kadar ağır sözler söyleyp moralimi çok bozdu.sonra sevgide semra hanıma gittim o hiçbir sorunumun olmadığını söyledi.yani doktorlara inanıp inanmamakta bende arada kaldım.birde feza beyi duymuştum.geldiğimde bide ona görüneyim diyorum.ismail evren hangi hastanede onu duymamıştım.
evet canim eslerimizden allah razi olsun,onlarda bize yardimci olmasa halimiz nice olur allah korusun kafayi yeriz,onlar bizden sabirli bana devamli dusunme allah bizede nasip edecek ben biliyorum allah bizi deniyor sabrimizi bizde sabredelim gorursun bak mukafatini alcaz diyor bu ay olmassa obur ay diyor,ne caresi varsa yapacaz hersey bizim icin diyor allahim dermansiz dert vermesin yeterki,artik tip ilerledi diyor,burda olmassa turkiyemize gideriz orda yaptiririz diyor,isyan etme kasin diye bana herzaman soyler,biliyorum o benden daha cok istiyor belli etmemeye calisiyor ama bebekleri sevisinden anliyor insan,allahim duy sesimizi yalvariyoruz,bizede hayirli,saglikli peygamber efendimizin ahlaki gibi ahlakli evlatlar nasip eyle,burada evlat yetistirmesi cok zor,allahim yar ve yardimcimiz olsun
valla en son konuştuğumuzda tamam geliyor dedim ve çok ağladim ama çok şükür rabbime gelmedi ve şu anda sadece sirtim ağriyor.bu arada doktorla görüştüm basit idrar testleri adetten üç dört gün geçmeden sonuç vermezmiş.yarin yada birgün ya tekrar yap yada git kan testi yaptir.ben çarşambayi bekleyeceğim.yine üzülmek istemiyorum avunmakta güzel tabii gelmediği sürece...
bayanlarr sizlere iyi sohbetler enimmckmam lazimm ardaciim , kayraciim , gulbahcemm allahimmm dilekleriimii kabull eder insallahh sizlerre iyi aksamlarr yarinn gorusuruzŞeniz
kayracigim gelecek diye bekleme sakin gelmeyecek de ben allahin izniyle hamileyim de,onlari dusun cunku ben herzaman gelecek diye korkarak kontrol ederdim.korktugunda basina gelirdi,beyin ne dusunursen onu yaparmis sen gelsin diye caagirmis oluyormussun ozaman da regelin cikip geliyor,ben cok denedim basima geldi,ben bazen hamileyim diye dusunuyordum o zamanlar birkac gun geciyor,yarin test yapacam diyerek yatiyorum yatarkende korkuyorum hadi yarin gelirse diye dusunmekten uyuyamiyorum ve ertesi gunu husrana ugruyorum.yani cagirmis oluyorum,demesi kolay demi ama inanki yapmasi cok zor oluyor bende cok dusunuyorum dusunmemek elde olmuyor biliyorum.bakalim ben bu ay regel gunumu beklemiyecem tabki yapabilirsem test yapacagim gunu bekliyecem,insallah ozaman faydasi olur.sana tavsiyem bekleme gelcek diye oldumu arkadasim.allahim gonlunun muradini versin
valla şu sırt ağrısı mideme vurdu artık dayanamıyorum.üşüttüm galiba.mideye ne iyi gelir bilen varssa yardııımmm.
valla şu sırt ağrısı mideme vurdu artık dayanamıyorum.üşüttüm galiba.mideye ne iyi gelir bilen varssa yardııımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?