adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Canim zaman 1 asir oldu doktora gelince buradaki insanlarin cahilliği yüzünden gitti bebeğim sözüm ona buranin en iyi doktoru.şu anda ismail evren var ona gidiyorum.tedavim falan yok çok şükür ağri şikayetiyle gittim kist var sandim sorun yok dedi ya arda karma karişiğim.sorun yok ama bebekte yok.

evet canim eslerimizden allah razi olsun,onlarda bize yardimci olmasa halimiz nice olur allah korusun kafayi yeriz,onlar bizden sabirli bana devamli dusunme allah bizede nasip edecek ben biliyorum allah bizi deniyor sabrimizi bizde sabredelim gorursun bak mukafatini alcaz diyor bu ay olmassa obur ay diyor,ne caresi varsa yapacaz hersey bizim icin diyor allahim dermansiz dert vermesin yeterki,artik tip ilerledi diyor,burda olmassa turkiyemize gideriz orda yaptiririz diyor,isyan etme kasin diye bana herzaman soyler,biliyorum o benden daha cok istiyor belli etmemeye calisiyor ama bebekleri sevisinden anliyor insan,allahim duy sesimizi yalvariyoruz,bizede hayirli,saglikli peygamber efendimizin ahlaki gibi ahlakli evlatlar nasip eyle,burada evlat yetistirmesi cok zor,allahim yar ve yardimcimiz olsun

canimmm bence baskka dr.. larada gitt icin daha rahatt olur eminimmm .iree buu elirsizlikk inani stress yapiyoo buda hamisligi sorlastiriyoo.en 2 kasimda randevuu aldimm gitcemm akalimm ne diyecekk dr.a.s.

ya bende orda iki doktora gittim biri ubeyd.o zaten bana ağar hasta gibi davrandı hatta kısırlığa kadar ağır sözler söyleyp moralimi çok bozdu.sonra sevgide semra hanıma gittim o hiçbir sorunumun olmadığını söyledi.yani doktorlara inanıp inanmamakta bende arada kaldım.birde feza beyi duymuştum.geldiğimde bide ona görüneyim diyorum.ismail evren hangi hastanede onu duymamıştım.

canimmm bence baskka dr.. larada gitt icin daha rahatt olur eminimmm .iree buu elirsizlikk inani stress yapiyoo buda hamisligi sorlastiriyoo.en 2 kasimda randevuu aldimm gitcemm akalimm ne diyecekk dr.a.s.

gittim canım gitmezmiyim.konyada gittim burada gittim yk sorun yok aklına gelebilecek tüm testler yapıldı tüplerce kan idrar verdim sorun yok bekleyin diyorlar ya çekilen acıdan habersiz bekleyin...çaremi var bekliyoruz.

ah be güzelim emin ol übeyid fezadan daha kaliteli.benim takibimi feza yapıyordu idrardaki enfeksiyonu göremeyecek kadar para delisi.sakın aman ondan uzak dur.sevgi hastaneside yani boşver.seni kimse yönlendirmedimi be güzelim.sıtma pınarında özel gözde hastanesi ismail evren,kışla caddesindeki özel gözde hastanesindede bir karı koca var nermin hanım ve ayhan bey.hele ayhan bey muhteşemdir.bu üçünüde dene.harika 3 doktor.

amin güzelim amin.rabbim züriyetinden evlatlar bağışlasın bizlere.

kayracimm bakk. kayin validemin 5 sene ebegi olmamais alman dr. demiskii umit yok senin cocugun olmazz demislerr kadin harab olmus. turkiyede ir dr. demiss sadece ir kucuk operasyon gerekk ve simdii 3 cocugu varr. benimm agimler simdi o stresii yasiyolarr agiminn spermmlerinin yuzde 40 caismiyoo yuzde 600 temell simdii tadavii oluyoo akalimmm sende umudunu hic kesmee simdii herseyinn tedaviyi varr.. irdee ende eekk istiyomm dr. diyooo hc irseyinn yok . sadecee kafamizii beekk hamilelikle doldurmamamizz gerekiyooo cokk takiyoozz kafaya hep psikolojikk bende senin gibii kafaya takiyomm ama bu ayy azz gircemm nete kafamii aska seylere yorcamm akalimm:1hug:

kayracigim gelecek diye bekleme sakin gelmeyecek de ben allahin izniyle hamileyim de,onlari dusun cunku ben herzaman gelecek diye korkarak kontrol ederdim.korktugunda basina gelirdi,beyin ne dusunursen onu yaparmis sen gelsin diye caagirmis oluyormussun ozaman da regelin cikip geliyor,ben cok denedim basima geldi,ben bazen hamileyim diye dusunuyordum o zamanlar birkac gun geciyor,yarin test yapacam diyerek yatiyorum yatarkende korkuyorum hadi yarin gelirse diye dusunmekten uyuyamiyorum ve ertesi gunu husrana ugruyorum.yani cagirmis oluyorum,demesi kolay demi ama inanki yapmasi cok zor oluyor bende cok dusunuyorum dusunmemek elde olmuyor biliyorum.bakalim ben bu ay regel gunumu beklemiyecem tabki yapabilirsem test yapacagim gunu bekliyecem,insallah ozaman faydasi olur.sana tavsiyem bekleme gelcek diye oldumu arkadasim.allahim gonlunun muradini versin

bayanlarr sizlere iyi sohbetler enimmckmam lazimm ardaciim , kayraciim , gulbahcemm allahimmm dilekleriimii kabull eder insallahh sizlerre iyi aksamlarr yarinn gorusuruzŞeniz

bayanlarr sizlere iyi sohbetler enimmckmam lazimm ardaciim , kayraciim , gulbahcemm allahimmm dilekleriimii kabull eder insallahh sizlerre iyi aksamlarr yarinn gorusuruzŞeniz

iyi aksamlar canim ,amin ,bende cikyorum arkadaslar herkese iyi aksamlar.hayirlisiyla bir gunu daha gecirdik sayilir.

SAĞOL GÜZELİM CÜMLEMİZİN İSTEYEN HERKESİN.TANIDIK TANIMADIK NE KADAR VARSA HERKESİN.RABBİM YANIMDA OLDUĞU SÜRECE BEN ONA BU KADAR İNANIP SIĞINIRKEN KORKMUYORUM.ALNIMA NE YAZDIYSA YAŞAYACAĞIM ÖTESİ YOK.ÇOK SAOL.RABBİM SENİNDE YARDIMCIN OLSUN.DOLDURALIM ŞÖYLE HAMİŞ LİSTESİNİ ARDACIM,BEN,SEN VE ZAMANA GÖRE SIRAYLA DİĞER ARKADAŞLAR.ALLAHIM DUY BİZİ...:Saruboceq:

valla şu sırt ağrısı mideme vurdu artık dayanamıyorum.üşüttüm galiba.mideye ne iyi gelir bilen varssa yardııımmm.

valla şu sırt ağrısı mideme vurdu artık dayanamıyorum.üşüttüm galiba.mideye ne iyi gelir bilen varssa yardııımmm.

sen hamilesin gör bak.sirt mide bunlar güzel şeyler güzelim.ben baya uyudum şimdi sadece sirtim ve az karnim ağriyor.birde afedersin kabizlik var 4 gündür sorma...

Ya ben anlamiyorum adet günü nasil iki çizgi çikar.normalde çikmamali.belki hassastir yaptiklari test.yani eczanelerde satilan o testler adet geçtikten en az üç gün sonra yapiliyor.benim ilkinde 1 hafta geçtiği halde çok silik çikmişti.

Yarin yazili yapacağim soru hazirlamam lazim.canim yarin güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

umarım ikimizde güzel haberlerimizi yarın birbirimize müjdeleriz.yalnız beni düşündüren bişey daha var 4-5 gün önce şiddetli bi ağrıyla beraber hafif bi kanamam oldu kahverengimsi. adet olduyorum dşüncesiyle hemen bi ağrı kesici aldım malum benimki çok sancılı olur.ama o günden sonra ne ağrım oldu ne de lekelenme.bugün hafif hafif ağrı var ama akıntım hala beyaz.anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…