- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Bu arada nişan hakkında da konuştuk işte en kötü 1bilezik bari takın bak annemler diyo bizde nişanda 3 bilezik takı kırmış dedim
Kimse bana bir şey dayatmasin ben adetlere sıcak bakmıyorum bir şeyler içimden gelince fazlasıyla yaparım ama ben şunu yap bunu tak derse ailen asla yapmam
Bak evlenelim ben seni boğazda yemeğe de goturrum ansızın
Bi bakarsın bi kuyumcunun önünde kolye görürüm bu askimin olmalı der hiç beklemediğiniz anda sana hediye de ederim ama bana mecburi şeylerle gelmeyin dedi
Adetler umrumda olmadı.
O zamanlar çalışmıyordu eşim 200 tl lik tek taşla evlenme teklif etti.
Pırlanta falan görmedim.
Benim annem bize hep şunu der.
İsteyerek yaptırdığınız bir şey sizi mutlu edecek mi?
İstemeyin. İsterseniz benim kızım değilsiniz..
Öyle diye diye kendi kendimizi evlendirir gibi evlendik.
Sonra da paspas kadar değerimiz olmadı.
Açık açık isteyen, zora sokan arkadaşlarım baş tacı oldu benim.
Anladım ki doğrusu istemekmiş.
İste kardeş iste. Boşver.
Size yemin ederim benim için önemsiz şeyler sadece huzurum olsun başka bir şey istemem
Anneannemden örnek vereyim konuyu açtı ben de anneanne onun adet kavramı yok ne bileziği dedim
O da dedi ki 4-5 cocugunla bekâr adama mi variyon bi ince bileziği çok mu görecek sana dedi
Kendisi yabancı ülke vatandaşı değilse nişan ve düğünde ama 3 ama 5 takı takacağını bilir. Kendini kandırmaktan vazgeç, bilmiyor diye.Biliyorum oradan garip gorunuyor olabilir ama Türk örf adet bilmeyen biri var karşımda ve bu insan 55 binlik kredi çekip araba alıyor su an ve bunları konuşma mecbur kaldım
Altın para pul umrumda değil ama ele kinattirmasin ne kendini ne beni tek derdim bu.Laale
Ben buna çok katılıyorum. Maddi beklentisi olmayan kadınların ağzına s..lıyor genelde. Görmemiş, bana şunu da al bnu da isterim stili kadınlar el sütünde tutuluyor. Deve, diken, adam, ..ken boşuna dememişler.
Ciddiyim, maddi beklenti gütmediğim için çok pişmanım. Onca kazık yediğim eskiden sevdiğim adam benden sonra para avcısı bir tipe gittiydi ?!!?? Kendine baktırcak adam arayan ve başaran kadınlara sonsuz saygılarımı sunuyorum burdan.
Söz dediginiz eger ki nisanla bi arada yapmiyosaniz istemeyle bi arada olcaksa aile arasinda yuzuk takilir kurdale kesilir oldu bitti.. Hem teklif etmeden soz kesmek gercekten enteresanmis.. Bide olayin maddiyatinda degilsiniz ya tektas fiyatlarini bi arastirin 50 bin lirayada var 350 lirayada onemli degilse milyarlik olmasi sart degil diye dusunuyorum..Elleri boş tıngır tıngır sadece alyansla gelecekler. Ben ona beni zor durumda bırakma babama karşı lütfen dedim
O da ben seni kimseye muhtaç etmem evliliğini görüp gurur duyacak baban diyor
Ama şu söz nişan düğünde beni zora sokacak. Benim zor durumumuanlasin diye aklımda bi fikir var kavga edicez ama beni anlasın diye dusundum
Sahte 3bilezik alıp önüne koysam al bak bunların sahte ya da gerçek olması umrumda değil ben olayın maddiyatinda değilim ama bunları tak ne seni kinasinlar ne beni desem.
Asla kabul edip takmayacak ve büyük kavga çıkacak ama biraz olsun anlasin diyorum
Size yemin ederim benim için önemsiz şeyler sadece huzurum olsun başka bir şey istemem
Anneannemden örnek vereyim konuyu açtı ben de anneanne onun adet kavramı yok ne bileziği dedim
O da dedi ki 4-5 cocugunla bekâr adama mi variyon bi ince bileziği çok mu görecek sana dedi
Benim sözümde de sadece alyansla geldiler. Ailem hiçbir şey demedi çünkü ne getirdiler ne götürdüler umurlarında olmadı. Bana hala annem düğünde erkek tarafınınne taktığını ne merak etmiştir ne sormuştur ne de bilir.Elleri boş tıngır tıngır sadece alyansla gelecekler. Ben ona beni zor durumda bırakma babama karşı lütfen dedim
O da ben seni kimseye muhtaç etmem evliliğini görüp gurur duyacak baban diyor
Ama şu söz nişan düğünde beni zora sokacak. Benim zor durumumuanlasin diye aklımda bi fikir var kavga edicez ama beni anlasın diye dusundum
Sahte 3bilezik alıp önüne koysam al bak bunların sahte ya da gerçek olması umrumda değil ben olayın maddiyatinda değilim ama bunları tak ne seni kinasinlar ne beni desem.
Asla kabul edip takmayacak ve büyük kavga çıkacak ama biraz olsun anlasin diyorum
İyi doğru söylüyor zoraki adetlerden ben de hoslanmam ama bu adam niye seni uzmemek için gayret gostermiyor.sen bunları söyleyince canım adetlerden hoslanmiyorum ama sen sıkma canını bunlar için, hepsini bir şekilde hallederiz demiyor da seni böyle arada bırakıyor.sen de sonuçta baban istemiyormuş ve onunla mücadele verip bu adamla evlenmeye calisiyorsun.erkekler çok anlayissizBu arada nişan hakkında da konuştuk işte en kötü 1bilezik bari takın bak annemler diyo bizde nişanda 3 bilezik takı kırmış dedim
Kimse bana bir şey dayatmasin ben adetlere sıcak bakmıyorum bir şeyler içimden gelince fazlasıyla yaparım ama ben şunu yap bunu tak derse ailen asla yapmam
Bak evlenelim ben seni boğazda yemeğe de goturrum ansızın
Bi bakarsın bi kuyumcunun önünde kolye görürüm bu askimin olmalı der hiç beklemediğiniz anda sana hediye de ederim ama bana mecburi şeylerle gelmeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?