• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım 36 bedene :)

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
Artık kilolu yaşamaktan bıktım. sıkıldım. bunaldım. isyanım artık bedenime. zamanı geldi artık neyi bekliyorum bilmiyorum. kendimi bıraktım gidiyorum. sabah 78.6 idim. idealimdeki kilo hep 50 idi. başarıcağım artık dönüş yok. bu yola baş koydum. buraya yazıcam kendimi tutucam kendimi yazarak motice edicem ve biliyorum, inanıyorum birgün 50 olucam. artık insanların arasına girmekten korkmadığım günler gelecek! biliyorum. kendimi seveceğim, 44 bedenim demekten, arkadaşalrımın yanında yemek yemekten utanmıycam. pantolonlarım birbirine sürtmekten yırtılmıycak çünkü bacaklarım eskisi kadar kalın olmayacak! kıyafet aramaktan,arayıp bulamamaktan, bulup yakıştırmamaktan bıktım. aynaya baktığımda kilolu bi kız görmekten bıktım. kilomun insanlarla arama mesafe koymasından bıktım. Dün gece hepinize veda ettim ben. artık ben sizinle değilim. yeni merve mutlu,zayıf,çıtır olacak o kadar işte!!!!

Bugün ilk günümdü. sabah 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir 1 domates 1 kaşık bal yedim. öğlen bir portakal bir (küçük) muz yedim. akşamüstü şekerli bir türk kahvesi içtim. akşam 2 kaşık patates salatası yedim. üzerine az yağlı salata ve tavuk sote yedim. en son 8,5 da yedim yemeğimi. 2 bardak yeşil çay 1,5 litre su içtim. birazdan da pilates yapıcam. şuan açlıktan ölüyor olabilirim ama dayanıcam ölmek var dönmek yok :)

Sevgili diyet günlüğüm;

dün akşam pilatesimi yaptım bitki çayımı içtim üzerine bol suyumu tükettim ama uzun zamandan sonra ilk kez öyle açıktım.

bugün ikinci günüm. gayet güzel. insan kendini şartlayınca bişey yemeyeceğini bildiği için düşünmüyor, aklından yemekler geçmiyor. umarım hep böyle olur. sadece yaşamımı devam ettirebilmek için yemek yerim zevk için değil. yoksa sonuçları çok büyük oluyor. hayatımdan gidiyor. gayette sağlıklı besleniyorum. sabah kalktığımda 3 tane kurukayısı yedim üzerine bitki çayı içtim. 10 gibi kahvaltıma başladım.1,5 dilim kepekli ekmek .4 zeytin .1 dilim peynir, 1 yumurta,1 çay kaşığı bal, 1 domates ve 1 salata tükettim. Saat 1 gibi 1 portakal 2 ceviz ve 6 kurukayısı yedim.3 de öğlen yemeğimi yedim. 8 yk nohut yanına hafif yağlı salata ve 1 dilim kepekli ekmeğim. birazdan ara öğünümü tüketcem. büyük ihtimalle nar ve armut yicem. saat 7 de akşam yemeğini planlıyorum 9 da da son ara öğünüm. bugünü de hayırlısıyla atlatim.Allahım nolur bu sefer bana tüm irademi kullandır da bu sefer vereyim kilolarımı. lütfen artık mutlu olmak istiyorum. artık kendime güvenmek istiyorum!!!

Sevgili diyet günlüğüm;

dün akşam pilatesimi yaptım bitki çayımı içtim üzerine bol suyumu tükettim ama uzun zamandan sonra ilk kez öyle açıktım.

bugün ikinci günüm. gayet güzel. insan kendini şartlayınca bişey yemeyeceğini bildiği için düşünmüyor, aklından yemekler geçmiyor. umarım hep böyle olur. sadece yaşamımı devam ettirebilmek için yemek yerim zevk için değil. yoksa sonuçları çok büyük oluyor. hayatımdan gidiyor. gayette sağlıklı besleniyorum. sabah kalktığımda 3 tane kurukayısı yedim üzerine bitki çayı içtim. 10 gibi kahvaltıma başladım.1,5 dilim kepekli ekmek .4 zeytin .1 dilim peynir, 1 yumurta,1 çay kaşığı bal, 1 domates ve 1 salata tükettim. Saat 1 gibi 1 portakal 2 ceviz ve 6 kurukayısı yedim.3 de öğlen yemeğimi yedim. 8 yk nohut yanına hafif yağlı salata ve 1 dilim kepekli ekmeğim. birazdan ara öğünümü tüketcem. büyük ihtimalle nar ve armut yicem. saat 7 de akşam yemeğini planlıyorum 9 da da son ara öğünüm. bugünü de hayırlısıyla atlatim.Allahım nolur bu sefer bana tüm irademi kullandır da bu sefer vereyim kilolarımı. lütfen artık mutlu olmak istiyorum. artık kendime güvenmek istiyorum!!!

Canim gayet guzel besleniyorsun bende senin buna benzer bir şekilde zayıflamaya çalışıyorum diyet listelerini hic uygulayamadim bu zamana kadar hele şok diyetlerle hic aram yoktur hemen şiddetli baş ağrilari cekerim vucudumdan yaralar cikar o yuzden kendimi kasmiyorum fazla olan 6kg mu vermem için önümde 4 ayım var azimliysen başarirsin canım kolay gelsin :)

kaldığım yerden devam edeyim :) ara öğünümde yarım nar yarım armut yedim. akşam 7 de akşam yemeğimi yedim. 2 kepçe tarhana çorbası, 8 yk nohut,2 dilim tam tahılllı ekmek, hafif yağlı salata. en son saat 9 da 1 salata 4 kuru kayısı 2 ceviz yiyerek bugünü kapattım hayırlısıyla :) Bu sefer olacak,olmalı!!!!!

Dünü güzel bir şekilde kapattım. pilates yapmadım haftada gün yapacağım.

Sabah domatesimi, salatamı,yumurtamı,peynirimi,4 zeytinimi yedim bir güzel.saat 11 de. şuanda ara öğünümü yiyorum 8 adet kuru kayısı yanına azcık yoğurt. tuvalete çıkamıyorum ondan bol kuru kayısı tüketiyorum. misafirlerimiz gelecek birazdan börek yapıcaz kurabiye var ve yanına patates salatası. öğlen yemeği olarak yağsız salata yicem belki 1 tanede kurabiye alırım. inşallah bugün bu diyet bozulmaz. arada kaçamak olması gerek zaten ama yinede bir öğünün yerine geçmeli. bugünkü kaçamağımda bu olcak sanırım

dün öğlen yediğim ara öğünden sonra akşam 6 7 gibi yemek yedim sadece. o öğünümde de kaçamak yaptım. akşam 10 11 arası pilatesimi yaptım. çok fazla su içemedim ve bitki çayımı içmedim.

Bugün sabah her zamanki kahvaltımı eksiksiz yaptım. şimdi ara öğünümü bekliyorum. suyumu aldım önüme içiyorum. birazdan bitki çayımıda içicem :)

ara öğünümde 1 portakal 1 armut biraz yoğurt yedim. öğlen yemeğimde 2 kepçe tarhana çorbası,3kaşık nohut 3kaşık bulgur pilavı salata ve azcık tavuk haşlaması yedim. üzerine yeşil çayımı içtim. 5 de 5 kurukayısı 3 ceviz yedim.sonra komşuya gittim şekerli türk kahvesi ve sonra hiçbişey yemedim. şimdi bitki çayımı içiyorum :)

Sabah 11 de kahvaltımı yaptım. yumurtamı domatesimi salatamı şekersiz çayımı 2 dilim tahıllı ekmeğimi ve zeytinimi yedim. birazdan ara öğünümü yicem. kendimi hafiflemiş hissediyorum :)

merhaba,diyet yolculuğunda başarılar diliyorum merve
bende
12.12.12 de başladım diyete en son 1 hafta önce tartıldım
10 kilo gitmiş,83 ten 73 e indim
öle anlar geliyo ki dünyaları yemek istiyor insan sonra alışıyosun yemek istesende miden küçüldüğü için yiyemiyosun
amacım bir 10 kilo daha vermek yemek ve tatlı krizlerim geldiğinde yediklerine say diyorum kendi kendime :)
sen uzman yardımı alıyomusun

merhaba,diyet yolculuğunda başarılar diliyorum merve
bende
12.12.12 de başladım diyete en son 1 hafta önce tartıldım
10 kilo gitmiş,83 ten 73 e indim
öle anlar geliyo ki dünyaları yemek istiyor insan sonra alışıyosun yemek istesende miden küçüldüğü için yiyemiyosun
amacım bir 10 kilo daha vermek yemek ve tatlı krizlerim geldiğinde yediklerine say diyorum kendi kendime :)
sen uzman yardımı alıyomusun

meraba. öncelikle uzman yardımı almıyorum. önceden 2 kez diyetisyene gittim ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ona göre besleniyorum.

dediğinizde doğru insan bazen dünyaları yemek istiyor. buarada çok tebrik ederim 2 ay da 10 kilo vermişsiniz. ben düşünüyorumda 3 buçuk ayda 15 kilo verebilir miyim diye ama çok zor geliyor o kiloların gitmesi gözümde. siz nasıl 2 ayda 10 kilo verdiniz biraz bahseder misiniz rica etsem. spor yapıyor musunuz? :)

ara öğünümde 1 armut 1 portakal yedim. öğlen yemeğimde 6-8 yk bulgur yanına 2 ince dilim tahıllı ekmek ve yoğurt yedim. sonra komşuya gittim öğlen yemeğinden 2 saat sonra yarım poğaça yedim. kıramadığımdan komşumu. 2 şekersiz çay içtim. akşam yemeğinde de ordaydım. 6-8 yk sulu köfte yedim. 5 6 yk da makarna. makarna olduğundan ekmek yemedim üzerinede şekerli kahve. biraz kaçırdım ama eskiye göre çok iyi besleniyorum. üzerinede pilatesimi yaptım :)

meraba. öncelikle uzman yardımı almıyorum. önceden 2 kez diyetisyene gittim ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ona göre besleniyorum.

dediğinizde doğru insan bazen dünyaları yemek istiyor. buarada çok tebrik ederim 2 ay da 10 kilo vermişsiniz. ben düşünüyorumda 3 buçuk ayda 15 kilo verebilir miyim diye ama çok zor geliyor o kiloların gitmesi gözümde. siz nasıl 2 ayda 10 kilo verdiniz biraz bahseder misiniz rica etsem. spor yapıyor musunuz? :)

bu benim ysptığım 2. diyetim ilkinde de bu hızla vermiştim biraz şanslıyım o konuda ama listelerime harfiyyen uyarım
hamileyken fil gibi yediğim için diyetteyken kendimi cezalandırıyorum :)
diyetisyene gitmeden yapamıyorum illa biri bana liste verecek her hafta tartacak :)
hergün yediklerimi paylaşabilirim
ben bebek emzirdiğim için her sabah 1 yumurtam var,meyve porsiyonlarım fazla
listeyi ilk gördüğümde sakın kilo almayayım dedim doktora o kadar fazla geldi ama gidiyo emin ol ve sakın vazgeçme önemli olan istemek
örnek birgünlük yazayım sana
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
yeşillik
ara
2 meyve 4 ceviz
öğle
12 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek ayran
ara
20 badem 2 meyve
akşam
4 köfte salata
ara
2 meyve

malesef spor yapamıyorum,haftada 3 gün 40 dk tempolu yürüyüş yater dedi doktor ama bebeğim olduğu için çıkamıyorum evde de spor yapmaya çok üşeniyorum :(

listeniz sağlıklı bian bana da öğünler fazla geldi ama 2 ayda 10 kilo vermek büyük başarıııı :)

eksiği var fazlası yok 3 günde bir akşam ara öğün yerine sütlü tatlı hakkım var ama ben ayda bir falan yedim
bugün biraz bozacam herhalde eşimle dışarı çıkcaz :)
ayrıca bir et porsiyonu yerine tam bir pide yiyebiliyosunuz :)
500 kalori bir çikolata ile eşdeğer

Back
X