ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Son düzenleme:
en küçüğümüz sensin ozamann...ben bal tarçın çörek otu kürü yapıcam birde hayıt suyu içeceğim bakalım hayırlısı....

:) evet en küçüğüyüm :) kardeş yani bakın çocuğunuz yoksa bile kardeşinizvar burdaaa :) tarif et bende bunları yapıcam aynı yapalım :)

canlar pıroklatın hormonu yuksek olanlar sakın ıncır kurunu uygulamasın tvana yaptırıyo hormona ıbrahım sarac oglunun sıtesınde okudum haberınız ola

:) evet en küçüğüyüm :) kardeş yani bakın çocuğunuz yoksa bile kardeşinizvar burdaaa :) tarif et bende bunları yapıcam aynı yapalım :)

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım y umurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardaksıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir
ben bunları yapacağım...

marketten aldığım bal olurmuuuu ?

canım büyük geçmiş olsun çok dua edicem senin için bebeğim benim şuan döktüğün gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönüşür inşallah canım

amınn allah razı olsun canım delerım bıgun hepımız anne oluruz mutlu oluruz bebeklerımızı kucklarımıza alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…