canımm çok geçmiş olsun bilmiyordummmyeni meleğin çok bekletmez inşallah kaç aylıktı kötü olmıycaksan eğer dinlemek isterim canım
sonra da gelsin bebişler göbişlerehangi kürü yapmayı düşünüyorsun yavrucuğum bu arada yaş kaç?:26:
incir kürüyle havuç kürü :) sen ne düşünüyorsun :) 18 yaşındayım canım ocak ikide 19 :)
en küçüğümüz sensin ozamann...ben bal tarçın çörek otu kürü yapıcam birde hayıt suyu içeceğim bakalım hayırlısı....
yazrım ama konu acmıstım eger uzulmıceksenız okuyun rabbım herseyın hayılısını versın beterın beterı var canlarım benım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...annelerin-gunlugu-allah-kiseye-yastmasin.html bu lınkte sonuncu sayfada
:) evet en küçüğüyüm :) kardeş yani bakın çocuğunuz yoksa bile kardeşinizvar burdaaa :) tarif et bende bunları yapıcam aynı yapalım :)
yazrım ama konu acmıstım eger uzulmıceksenız okuyun rabbım herseyın hayılısını versın beterın beterı var canlarım benım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...annelerin-gunlugu-allah-kiseye-yastmasin.html bu lınkte sonuncu sayfada
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım y umurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardaksıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir
ben bunları yapacağım...
canım büyük geçmiş olsun çok dua edicem senin için bebeğim benim şuan döktüğün gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönüşür inşallah canım
marketten aldığım bal olurmuuuu ?
olur neden olmasın ben de aktardan aldım maketten alacaktım aktara çörek otu tarçın hayıt almak için girdiğim de balda varmış ordan aldım geçtim...[/QUO
hayıt ne canım yani başını ağrıttım kusura bakma :) bu arada varmı gelen giden
olur neden olmasın ben de aktardan aldım maketten alacaktım aktara çörek otu tarçın hayıt almak için girdiğim de balda varmış ordan aldım geçtim...[/QUO
canım cglynnur kapatmıs sanırım cevrım dısı hayıt suyu veya tohumu alıp uyguluyosun aktarcılarda satılıyo hormonları duzenlıyor ıyı gelıyor
bulutefe cevabı vermiş canım bu arada daha benim gelen giden yok bakalım....sen de nedir durumlar :44::44:
canım cglynnur kapatmıs sanırım cevrım dısı hayıt suyu veya tohumu alıp uyguluyosun aktarcılarda satılıyo hormonları duzenlıyor ıyı gelıyor
canım merhaba hayıt kullanmaya karar verdim bugün alacağım birazdan çıkarım dışarı bide bir şey soracağım ben üçlü karışımı deneyeceğim bal.çö.otu.tarçn evde balım var bal dünyasından almıştık şekerlenmiş biraz gerçi sahte olduklarıda ortaya çıktı ama kararsız kaldım yenien alsammı miktar ne kadar yeterki
canım merhaba hayıt kullanmaya karar verdim bugün alacağım birazdan çıkarım dışarı bide bir şey soracağım ben üçlü karışımı deneyeceğim bal.çö.otu.tarçn evde balım var bal dünyasından almıştık şekerlenmiş biraz gerçi sahte olduklarıda ortaya çıktı ama kararsız kaldım yenien alsammı miktar ne kadar yeterki
bence evdekı bal olur canım ama yınede sen bılırsın ben elım kadar bı kovonaza bal tarcın corek otunu karıstırdım zaten 12 gun yapcagın ıcın cok olmasına gerek yok
bence evdekı bal olur canım ama yınede sen bılırsın ben elım kadar bı kovonaza bal tarcın corek otunu karıstırdım zaten 12 gun yapcagın ıcın cok olmasına gerek yok
evet canım bende yeni almayı göze alamadım evdeki dururken diye zaten bal polen arı sütü karışımımdan az kaldı onuda katmayı düşünüyorum boşa gitmesin diye
evet canım bende yeni almayı göze alamadım evdeki dururken diye zaten bal polen arı sütü karışımımdan az kaldı onuda katmayı düşünüyorum boşa gitmesin diye
ıyı dusunmussun canım evde bal vareken bıdaha lamaya gerek yok bıdaha masraf enıyıs evdekılerı kullanman
nerelerdesin yavrucuğum senin kırmızılar geldi mi? gelmemiştir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?