Adım adım incelme

:halay::halay:Şimdilik iyi gibi
Bende senin gibi bir ara çok verdim ama Boğaz'ımı tutamayıp geri aldım
Moralini bozma bismillah de ve başla erteledikçe daha çok alıyor insan emin ol Can'ım
Hadi temiz bir sayfa aç ve başla:KK54::KK54::KK54:

Öyle yapim dimi yeni sayfa.. Evet çok erteledim vee coooook aldım . bu halimden çok mutsuzum

Haklısın cnm ama bırakmayacağım inşallah elimden geleni yapacağım bu iş sabır işi sonuçta oysa biz hemen herşey olsun istiyoruz :) dün spor yapasım bile gelmedi suçluluk duymamak için hareketli müzikte bir saat kadar hem ev toparladım hem oynadım :)

:halay:
Haklısın cnm ama bırakmayacağım inşallah elimden geleni yapacağım bu iş sabır işi sonuçta oysa biz hemen herşey olsun istiyoruz :) dün spor yapasım bile gelmedi suçluluk duymamak için hareketli müzikte bir saat kadar hem ev toparladım hem oynadım :)
Bak sen daha iyi biliyorsun bu işler sabır işi her gün kilo kaybı olacak diye birşey yok haftalık aylık kilo kaybı da çok değerlidir sabredelim olacak inanıyorum

Günaydın günlük bugün de TARTILMADIM yarın tartılacam artık bakalım kaç kilo almışım çünkü fazla kaçırdım dün inşallah bugün öyle olmaz ama malum pazar evde olunca kaçınılmaz oluyor yemek yememek
Ne olursa olsun pes etmek yok

Back
X