Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce tahlil sonuçlarımı aldım.. Tiroidim normalmiş çok rahatladım :)) Ama her zamanki gibi demir eksikliği var dedi ve kan ilacı yazdı...
Kullanmasam mı diye düşünüyorum çünkü biliyorsunuz kan ilaçları iştah açıyor![]()
Bende bugün saçma sapan beslenerekte olsa yine 1200 kaloriyi aşmadım:)) 3 gün oldu bakalım hayırlısı
Merhaba yeşil kahvenin yararlarını gördünüz mü acaba ? Diyetinizde başarılar diliyorum![]()
Teşekkürler :) sanırım düzenli kullansam daha iyi olacak ama gene de göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum
hani böyle yutmakta zorlandığın boğazına yapışarak zorla mideye giden katı yiyeceklere dıkız denir ya.. yağ dökünce yemen rahatlar falan onu anlatmaya çalışmıştım![]()
3. günündesin peki tartılıyo musun sonuç nasıl ?
Ben de alacağım en kısa zamanda dr. Mehmet Öz önermiş çünkü. Metabolizmayı 3 katı hıza çıkardığını filan söylüyorlar. Teşekkür ederim cevabınız için
Bugün sabah kahvsltı yapamadım.2 etimek biraz peynir yedim.Markette yulafli ekmek gordum oglen 12 de eve gelince biraz peynirle yumurta yaptım 2 dilim eknekle onu yedim. Arada 10 tane findik yedim vazgecilmezim maalesef:)) Akşamda bulgur pilavi ve tavuk sote planliyorum simdiden hesapladim toplam 980 kalori falan yapiyor.meyveye hakkim kaliyor yani cok acikirsam yatmadan once bi elma yerim belki.
Canim 2 kilon gitmis cok sevindim :) bence de yavas yavas vermek daha saglikli acele etmemek lazim![]()
Devamini dilerim canim :)
Şimdi çok az spagetti 4 küçük köfte yarım kase yoğurt yiyorum... Yoğurdun içine elma kompostomdan kalan elmalardan da koydum :)
Rica ederim :) Metabolizmayı kavrulmuş kahveye göre %47 oranında artırdığını okumuştum ben de :) ama içtiğim zaman içimden alev geliyor sanki yanıyorum ağzım kuruyor su içmelere doyamıyorum :))) Bu yönden de baya etkisi var insana su içiriyor.
Ben dayanamıyorum her gün tartılıyorum yaaAma dün çok fena oldum yine makarna krizim tuttu Kore dizisi izlerken insanları Ramen yerken gördüğüm için... bir de öyle bi iştahla yiyolar ki tok insanı acıktırıyolar
Gerçi sabahtan da iştahım açıktı sabahta nasılsa sabah akşama kadar yakarım deyip baya yemiştim öğlen de bir paket makarneks yedim çok sinirim bozuldu yaa kendime çok kızdım
Öğlen 3 te yattım uyudum (sinirlenince çok uykum gelir.) 13 saat sonra geri kalktım uyanık olsam sinirli olduğum için daha çok yerdim eminim
birazdan tartılıcam bakalım 83 lere düşmüştüm ama 2 gündür kendimi pek tutamadığımdan geri 84 e çıktım... umarım tekrar 83 leri görürüm tartıda.
Dediğin gibi akşam yemelerini kesince insan sabah hem daha dinç uyanıyor :)
Ben dün burada soracaktım aslında ama soramadım pirinç pilavının çok kilo aldırdığını biliyorum... Bulgur pilavı da o kadar kalorili mi ?
Yoğurdu ben de hiç sevmem ve yiyemem ancak sarımsaklı olursa makarnayla falan yiyebiliyorum... Bugün elmalarla da pek hoş olmadı bende köftemi batırıp yedim artık bi çaresini bulup yememiz lazım :)) Sarımsaklı da mı yiyemiyosun ?Afiyet olsun canım.
Şu yoğurdu ben de yiyebilsem keşke![]()
Bulgur pilavi 1 porsiyon yani 6 kaşık kadar 291, pirinç pilavı 326 kalori fark çok gibi görünmüyor ama bulgur bagırsakları çalıştırdıgi ve daha kolay yakıldığı için diyette öneriliyor.Birde pirinç kan şekerini daha ani yükselttiği için daha çabuk acıkıyoruz.Yalniz bu makarna içinde geçerli:)))
Yoğurdu ben de hiç sevmem ve yiyemem ancak sarımsaklı olursa makarnayla falan yiyebiliyorum... Bugün elmalarla da pek hoş olmadı bende köftemi batırıp yedim artık bi çaresini bulup yememiz lazım :)) Sarımsaklı da mı yiyemiyosun ?