- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
Yok canım ben hiçbir şekilde yiyemiyorum küçüklüğümden beri.
Kokusunu bile duyunca bi tuhaf oluyorum.
Meyveli yoğurt yiyorum onun da anlamı yok işte :)
benim süt olayı gibi :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben hiçbir şekilde yiyemiyorum küçüklüğümden beri.
Kokusunu bile duyunca bi tuhaf oluyorum.
Meyveli yoğurt yiyorum onun da anlamı yok işte :)
Maşallahın var kız tü tü tü nazar değmesin bi de ben şevke gelsem diyete başlasam heeeç fena olmıycak yaaw ama dayanamıyoom![]()
Sen de fırsat arıon gıııbak darı dedin yine aklıma süt mısır geldi![]()
Merhaba ben de araniza katilabilir miyiim
Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app
Ben de 171 boyundayim gecen sali tartildim en son 76 kiloydum bi alip bi vererek 80 den 76 ya dustum en az 65 falan olmak istiyoruum bugun kalori sayma diyetine basladiim
Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app
Sen de fırsat arıon gııı![]()
![]()
DÜN YEDİĞİM SÜT MISIR SABAHA KADAR BURNUMDAN GERİ ÇIKTI...MİDEMİ BOZMUŞ BİDA YEMEM SÜT MISIR BİTMİŞTİR BNM İÇİN.. HE NE DİYODUK CANIM BENİM DİYET KONUSUNA GERİ DÖNERSEK BİZ SENLE ATAPARK TA KOŞMALARA FALAN GİDELİM YAA :128::128::128:
Sen de fırsat arıon gııı![]()
![]()
DÜN YEDİĞİM SÜT MISIR SABAHA KADAR BURNUMDAN GERİ ÇIKTI...MİDEMİ BOZMUŞ BİDA YEMEM SÜT MISIR BİTMİŞTİR BNM İÇİN.. HE NE DİYODUK CANIM BENİM DİYET KONUSUNA GERİ DÖNERSEK BİZ SENLE ATAPARK TA KOŞMALARA FALAN GİDELİM YAA :128::128::128:
ben koşamam da sen koşarsın ben yürürüm öyle süper olar :)) geçmiş olsun bu arada ..![]()
Aslında çok fazla bi fazlan yokmuş. Diyetisyenim bana şöyle söylemişti mesela benim bıyum 153 ya benim kilo aralığım 43-63 müş. en ideal 53 müş. ama 43ün altına düşmemeliymişim 63 ün üstüne de çıkmamalıymışım sağlığım için..
Senin içinde kilo sınırları 61-81... Yani anlattıklarına göre sen ideal kilo sınırlarını aşmamışsın hiç ne kadar güzel... erkenden kontrolü eline almak istemişsin..
Bitkisel destek kullanıyor musun ?
Hayir kullanmiyorum ya evet ideali asmamisim ama vucudum kaldirmiyo bu kiloyu bi de uzun boylu oldugunlm icin cok iri gosteriyorum siska gozukmek istiyorumdunden bugunde 300 gr almisim.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa neden aldın kaçamak mı yaptın yoksa :)
dün gerçekten çok fazla yedimHemen pes etmeye başlıyorum galiba... ama toparlıycam bu sefer kendime yenilmek istemiyorum.... Biraz önce tartıldım sadece 100 gram fazla görünüyorum ama dünün etkisi bugüne değil önümüzdeki 2 güne yansıyacak biliyorum... Kendimi yeniden motive etmem gerek..
Canım 1 gün fazla kaçırdın diye hemen motivasyonun kırılmasın.
Bende de oluyor arada ama ertesi gün dikkat edince hemen toparlıyorum.
Bugün biraz dikkat edersin olur biter :)
3 gündür kaçamaklar olup duruyor ama moralim bozuldu yaa![]()
Onu bir mola ya da ödül olarak değerlendirip kaldığın yerden devam et canım![]()