Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Elbette haklısınız, yalnız yaptığımız görüşmelere ve aldığımız bilgilere göre, 250 seçmenin oy kullandığı bir sandıktan 730 akp oyu çıkması gibi abuk durumlara ysk göz yumamaz deniyor. Umarım öyle olur...

yani sende haklısın herşey onların elinde ama bu kadar çaba bu kadar emekte boşa gitmez diye umuyorum

Hic sasirmadim. M. Gokcek kazandigina dair aciklamasini yapmadan once zaten gidip YSK de halkin iceri alinmadigi bir saat gecirmis, bu arada sayimlar durmus diye duydum. Adam demek ki kazanma sozunu aldi ki cikti disari ve CHPyi yerden yere vura vura kazandigini acikladi. Insallah siz hakli cikarsiniz gene de, temennim bu.

yani sende haklısın herşey onların elinde ama bu kadar çaba bu kadar emekte boşa gitmez diye umuyorum

Keske ben de buna inanabilsem... Ulke oyle bir hale gelmis ki, bugun Erdogan gidip CHPnin oy cuvallarini alip yaksa ve halka donup sizi bu vatan hainlerinden, ABD usaklarindan korumak icin yaptim, komplo kurmus, fazladan cuval sokmuslardi dese kimsenin sesi cikmayacak gibi...

Hala çalışıyormuş gençler eksik tutanaklar için sabah HDP'ye başvuru yapacaklarmış

Hala çalışıyormuş gençler eksik tutanaklar için sabah HDP'ye başvuru yapacaklarmış
Eki Görüntüle 1047149

angry senden ogrendim, hdp ye neden basvuru yapacaklar ki? şikayet icin birlikte gitmek mi onların müsahitlerinin elindeki bilgileri edinmek icin mi?

sanki YSK yazacaktın da haberleri okurken kısaltmalar karısmıs gibi geldi bir an ondan soruyorum

seçimin sonucunu kabul edin artık millet ülkesini sahipsiz bırakmadı böyle güzel geçen bir seçime gölge düşürmeye çalışmayın. !

seçimin sonucunu kabul edin artık millet ülkesini sahipsiz bırakmadı böyle güzel geçen bir seçime gölge düşürmeye çalışmayın. !

Bi de böyleleri var iste. Yahu git kendi partine bak. Ağrıda Yalovada neden seçime itiraz etti Akp orada da sonucu kabul etseydiniz ya.

Önce bütün başlığı oku sonra gel yorum yap ok.
Usulsuz girilen bütün seçim sonuçları su anda ysk giriyor biliyor musun ??
Dun 17bın oy girildi Mansur Yavas lehine.
Ve lütfen şu topiğe gölge düşürme !

Bi de böyleleri var iste. Yahu git kendi partine bak. Ağrıda Yalovada neden seçime itiraz etti Akp orada da sonucu kabul etseydiniz ya.

Onlar gibi önlerine konanı koşulsuz şartsız budur deyip başımızı önümüze eğmediğimizden gölgü düşürüyor oluyoruz.

Neyse kendisi gelmişken sorayım noldu sizin Bucada kumsal arayan akrabalarr ahahahahaBişey diyim mi sizi gezdirmemek için bu yalanı atmışlar üzgünüm bunu soylemekten ama gerçek bu :))

hiç kusura bakma öyle köy havasında olan bir büyük şehir BİNALİ YILDIRIMI kaybetti ve kaybeden bizzat İzmir oldu. daha fazla yorum yazmayacağım çünkü yazsamdan anlamamakta ısrar ediyorsunuz. kendimi yoramam

Millet seçti saygı duyun efendim.

Son düzenleme:
elbette millet seçti biz bazıları gibi seçimi bulandırmak için kırk takla atanlardan değiliz sonuç ortada milllet kararını o yönde kullanmış.

Son düzenleme:
Kaybeden kabul etsin artık halk onları tercih etmedi "aydınlık günler dilerim" türkiye çoktan seçimini yapmıştı zate sadece tekerrür etti

Son düzenleme:
Mansur Yavaş'ı destekleyenn arkadaşlara samimi bir soru, bunu Yavaş'ın Belediyecilik tarzını beğendikleri için mi, Chp için mi istiyorlar?

45 dakikalik Cesme-Izmir yolunu 3 saate indirecegini! vadeden Binali Yildirim mi bu? Cok sey kaybetmisiz gercekten...

45 dakikalik Cesme-Izmir yolunu 3 saate indirecegini! vadeden Binali Yildirim mi bu? Cok sey kaybetmisiz gercekten...

o deniz yoluyla ilgili bi vaat değil miydi saraylım
sen karayolundan bahsediyosun 45 dakka diye

Son düzenleme:

İtirazlar sonucu Muğlada Akpden chpye geçen ilçelere ne diyorsun? Seçime gölge düştü evet.

o deniz yoluyla ilgili bi vaat değil miydi saraylım
sen karayolundan bahsediyosun 45 dakka diye

Evet deniz yoluydu ama çeşme karayolu çok temiz düzgün bir yoldur. Deniz yolu yapılacaksa oraya yolu kısaltmak için yapılmalıdır zaten.

Evet deniz yoluydu ama çeşme karayolu çok temiz düzgün bir yoldur. Deniz yolu yapılacaksa oraya yolu kısaltmak için yapılmalıdır zaten.

seçim dönemini biri bunu yanlış anladı
herkes te böyle konuşunca yazayım dedim artık

yoksa adam böyle birşey söyleyecek kadar naptığını bilmeyen biri değil bence
yani ben öyle gözlemledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…