Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

başkası olsaydı böyle koşmazdı oyların peşinden sarıgülün umrunda değil mesela

Al benden de o kadar...
İdeolojimi destekleyen hiçbir parti olmamasına ve olamayacağına rağmen ilk kez bir siyasi için dediğin gibi düşünüyorum.
Mansur Yavas gibi bir adamı Ankara kaçırmamalı... Kaçırırsa da baska mevkiilerde görmek isteriz Mansur baskanı...

başkası olsaydı böyle koşmazdı oyların peşinden sarıgülün umrunda değil mesela

aynen kesek ben seve seve gıderım.ararım.emınım kı burdada ne kayıp sandıklar vardır..az once sarıgulun sayfasından mesaj yolladım.dun gece gerçekten oturup ağladım.. ben kazanıcagından emındım.hep kafa kafaya gıdınce hatta cogu zaman onde gıdınce alıcak sarıgul dedım ama olmadı..sağlık olsun bız herzaman yanındayız halkıyla kucaklasan.şişli ıcın gözyaşı doken durustt adamm..senınleyızz

twitterdan yazıyolar zaten ayagakalksarıgül diye ama malesef

iyi geceler kızlar,bugün uykusuz, uzun ve yoğun bir gün geçirdim.televizyon bile takip edemedim,neler oldu,şimdi sizleri okuyacağım.

twitterda sol haber portalında çankayının tutanaklarını yayınlıyolar fark cok fazla

Beyoğlu tutanakları teslim edildi CHPye. Şimdi kontrol edilip yarın da itirazlar verilecekmiş

Şimdi, seçimin ertesi günü saat 18:00 itibariyle bakıyoruz; Çankaya'da hâlâ 268, Etimesgut'ta 49, Yenimahalle'de 71 sandık resmi sonuca eklenmemiş durumda. Açılmayan sadece 90 sandık kaldı ama sonucu girilmemiş 400'den fazla sandık var.

AKP’ye meyilli ilçeler 31 Mart günü içinde sürekli güncellendi. Öyle ki şu saat itibariyle 11 Gölbaşı, 1 Keçiören, 4 Sincan ve 34 Kızılcahamam sandığı eksik. Yani 50 AKP sandığına karşı 339 CHP'nin önde olduğu sandık; Etimesgut'ta da başa baş oy alacaklarını beklediğimiz 49 sandık…

Melih Gökçek 18.00 itibarıyla 27 bin önde gözüküyor. Farz edelim Yenimahalle ile Etimesgut'un toplam 120 sandığı AKP'nin güçlü çıkması beklenen 50 sandığa bedel olsun. Geriye yine en az 268 Çankaya sandığı var…

Mansur Yavaş'ın Çankaya sandıklarında aldığı oylar 180 - 220 arasında değişirken Melih Gökçek 20 -60 arasında oy alıyor. Her sandıkta Mansur Yavaş'ın 160 oy üstünlüğü var diyebiliriz.

En kötü olasılıkla Mansur Yavaş, 250 sandıkta sadece 120'şer fark ata ata geliyor diyelim. Böyle bile olsa 250 x 120 = Toplam 30 bin oy yapar. Halihazırdaki fark ise sadece 26 bin 500. Tam bu analizi noktalarken Etimesgut sonuçları geldi ve fark 22 bine düştü! Bu durumda hile-hurda vb. olmasa bile Mansur Yavaş’ın 8 bin civarında farkla Başkentin yeni belediye başkanı seçilmesi bekleniyor. Kısacası, hakikaten de “Yavaş Yavaş Mansur Yavaş” galiba!..

Muzaffer Ayhan Kara

Mansur Yavaş'a oy veren vermeyen herkesi KK'da, yapılan haksızlığın bilincinde görmek beni çok ama çok mutlu etti.
Hakkaniyet sahibi tüm duyarlı arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bugün şahsen partiye gittim ve hileye, sahtekarlığa şahit oldum. İnanın dönen olayları tahmin bile edemezsiniz.
Hileli sonuçlar inşallah lehimize dönecek, hak yerini bulacak.
Mansur Yavaş'ın son açıklamasını buradan okuyabilirsiniz, kendisi gerçekten çok aydın bir lider. Gerçekten lider vasıflarını sonuna kadar taşıyan, temiz yürekli bir insan. "Polise emri ben verdim", "Bunlar ateist bunlar terörist", "Biliyorsunuz kendisi alevi" gibi söylemlerle karşılaştırdığımızda ne kadar kucaklayıcı bir tavır içinde olduğunu görebiliyoruz, zira kendisinde makam hırsı değil vatandaş sevgisi mevcuttur. Twitter başında kavga etmekten belediyede iş yapamayan bir başkan olmayacağı kesin. Ayrıca kendisi sanat eserlerine "tükürürüm böyle sanata" deyip yıkılma emri verecek bir insan da değildir.
Son açıklaması:

Gün boyunca, dün yapılan usulsüzlüklerle ilgili hazırlıklarımız devam etti. Yarın YSK'ya itirazlarımızı yapacağız.

YSK önünde biriken gençlerimizi sakin ve itidalli olmaya çağırıyorum. Tüm hukuki girişimlerimizi yarın, YSK nezdinde yapacağız.

Her türlü provokasyona karşı, lütfen dikkatli olalım.
Bir kişinin burnunun bile kanamasını hiçbir makama değişmem.

Herkes müsterih olsun. Yarın yapacağımız itiraz başvuruları sonucunda seçime ilişkin gerçek durum ortaya çıkacaktır.

Şu an YSK'da yapılacak hiçbir işlem yoktur. Gençlerimizin evlerine gitmesi beni çok memnun edecektir.

Son düzenleme:

Umudunuzu YSKye baglamis olmaniz hala Turkiye'de adaletten birseyler oldugunuza inandiginizi gosteriyor, ne diyeyim, bu dusunce takdire sayan... Ancak fazla hayale kapilmayin diye soyluyorum, unutmayin ki YSK da bir devlet kurumu ve o ve onun yapacagi islemler, alacagi kararlar da bugun devleti butun kurumlari gibi Erdogan'in iki dudagi arasinda...

bugun birkaç ilçede yeniden sayım yapıldı ve gerekli partilere teslim edildi bu neden Ankara içinde olmasın?

bugun birkaç ilçede yeniden sayım yapıldı ve gerekli partilere teslim edildi bu neden Ankara içinde olmasın?

Sicagi sicagina bu bir kac gun icinde oldu oldu, olmadi is Allaha havale... Yargiya, davaya kalirsa bu is bitmis demektir. Ankara siyaset asisindan cok hassas bir sehir. Ozellikle de buyuksehir belediye baskanligi. Her yerde soylenen bir mesaji var: "Istanbul'u alan Turkiye'yi alir, ama Ankara'yi kaybeden de Turkiye'yi kaybeder" Verdigi mesaj onemli. Erdogan gibi biri bu buyuksehri kaybetmeyi kolay kolay yediremez. Elinden geleni ardina koymayacak, butun imkanlarini kullanacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…