Gençleri arkasına alan, ayrıştırmayan birleştiren her zaman kazanır. Hiç bir ideolojiye taraf olmayan ben, ilk defa bir siyasi için böyle hissediyorum. İnşallah hak ettiği yere gelir. Ama belediye ama başka bir koltuk...
Gençleri arkasına alan, ayrıştırmayan birleştiren her zaman kazanır. Hiç bir ideolojiye taraf olmayan ben, ilk defa bir siyasi için böyle hissediyorum. İnşallah hak ettiği yere gelir. Ama belediye ama başka bir koltuk...
başkası olsaydı böyle koşmazdı oyların peşinden sarıgülün umrunda değil mesela
aynen kesek ben seve seve gıderım.ararım.emınım kı burdada ne kayıp sandıklar vardır..az once sarıgulun sayfasından mesaj yolladım.dun gece gerçekten oturup ağladım.. ben kazanıcagından emındım.hep kafa kafaya gıdınce hatta cogu zaman onde gıdınce alıcak sarıgul dedım ama olmadı..sağlık olsun bız herzaman yanındayız halkıyla kucaklasan.şişli ıcın gözyaşı doken durustt adamm..senınleyızz
twitterdan yazıyolar zaten ayagakalksarıgül diye ama malesef
evet gördüm bunu bulunmayan tutanakta kalmadı galıba:26:
Bilmiyorum bilgi kirliliği de var
Millet ıslak imza,tutanak, mazbata ve en sonda sandık tutanağı sistemi derken YSK da çalışacak kıvama geldi
Mansur Yavaş'a oy veren vermeyen herkesi KK'da, yapılan haksızlığın bilincinde görmek beni çok ama çok mutlu etti.
Hakkaniyet sahibi tüm duyarlı arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bugün şahsen partiye gittim ve hileye, sahtekarlığa şahit oldum. İnanın dönen olayları tahmin bile edemezsiniz.
Hileli sonuçlar inşallah lehimize dönecek, hak yerini bulacak.
Mansur Yavaş'ın son açıklamasını buradan okuyabilirsiniz, kendisi gerçekten çok aydın bir lider. Gerçekten lider vasıflarını sonuna kadar taşıyan, temiz yürekli bir insan. "Polise emri ben verdim", "Bunlar ateist bunlar terörist", "Biliyorsunuz kendisi alevi" gibi söylemlerle karşılaştırdığımızda ne kadar kucaklayıcı bir tavır içinde olduğunu görebiliyoruz, zira kendisinde makam hırsı değil vatandaş sevgisi mevcuttur. Twitter başında kavga etmekten belediyede iş yapamayan bir başkan olmayacağı kesin. Ayrıca kendisi sanat eserlerine "tükürürüm böyle sanata" deyip yıkılma emri verecek bir insan da değildir.
Son açıklaması:
Gün boyunca, dün yapılan usulsüzlüklerle ilgili hazırlıklarımız devam etti. Yarın YSK'ya itirazlarımızı yapacağız.
YSK önünde biriken gençlerimizi sakin ve itidalli olmaya çağırıyorum. Tüm hukuki girişimlerimizi yarın, YSK nezdinde yapacağız.
Her türlü provokasyona karşı, lütfen dikkatli olalım. Bir kişinin burnunun bile kanamasını hiçbir makama değişmem.
Herkes müsterih olsun. Yarın yapacağımız itiraz başvuruları sonucunda seçime ilişkin gerçek durum ortaya çıkacaktır.
Şu an YSK'da yapılacak hiçbir işlem yoktur. Gençlerimizin evlerine gitmesi beni çok memnun edecektir.
Umudunuzu YSKye baglamis olmaniz hala Turkiye'de adaletten birseyler oldugunuza inandiginizi gosteriyor, ne diyeyim, bu dusunce takdire sayan... Ancak fazla hayale kapilmayin diye soyluyorum, unutmayin ki YSK da bir devlet kurumu ve o ve onun yapacagi islemler, alacagi kararlar da bugun devleti butun kurumlari gibi Erdogan'in iki dudagi arasinda...
bugun birkaç ilçede yeniden sayım yapıldı ve gerekli partilere teslim edildi bu neden Ankara içinde olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?