Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

seçim dönemini biri bunu yanlış anladı
herkes te böyle konuşunca yazayım dedim artık

yoksa adam böyle birşey söyleyecek kadar naptığını bilmeyen biri değil bence
yani ben öyle gözlemledim

18-İzmir-Çeşme Deniz Otoyolu: Karaburun Yarımadası ile Urla arasındaki vadide, 6,3 kilometre uzunluğunda Karaburun Kanalı açılacak. İzmir Körfezi ile Çeşme arasında deniz ulaşımı 3 saat kısalacak.

Aslı buymuş meselenin.

Ama belirsizlikler var. Şimdi nasıl bir kanal açacak. Bu tip çevreyi etkileyecek uygulamaları desteklemiyorum. Yine de açıklasaydı güzelce karar verebilirdik. Evet 3 saat meselesi çok yanlış anlaşılmış simon. Ama önceden kaç saatti şimdi kaç saat olacak anlamadım ben yine. Deniz yolunu hiç kullanmadım. Kullanan oluyordur da çok spesifik durumlarda. İnsanlar orda koskocaman teknelerini karadan götürüyor. Bir de bu meseleyi söylerken Urla Karaburun kanalına yoğunlaşsaydı izmirle ulaşımı katmasaydı daha iyi olurdu. Çünkü karaburuna ulaşım daha zordur evet.

Son düzenleme:
o deniz yoluyla ilgili bi vaat değil miydi saraylım
sen karayolundan bahsediyosun 45 dakka diye

Izmir'den Cesme'ye halihazirda vapur yok. Bu durumda Binali Yildirim'in hangi yolu kisaltacagi bir muamma olur.. Izmir'de zaten hic kimse 45 dakikada vardigi yere uc saat vapur cilesi cekmez. Sonucta yazligi olan Izmir halki yazin o taraflara tasinip her gun oradan ise gidip gelir.. Olmayan da zaten gunu birlik gidip doner.. Kimse plajda harcayacagi vakti Allahin sicaginda vapurda harcamak istemez.. Sacma yani... Izmir'i bilmedigi cok belli..

elbette millet seçti biz bazıları gibi seçimi bulandırmak için kırk takla atanlardan değiliz sonuç ortada milllet kararını o yönde kullanmış.

Kaybeden kabul etsin artık halk onları tercih etmedi "aydınlık günler dilerim" türkiye çoktan seçimini yapmıştı zate sadece tekerrür etti
Puhahahahahah
Kardeşim kendi tarihini bilmiyorsun,insanı güldürüyorsun.
1994 seçimlerinde,SHP'li Korel Göymen kazanmıştı.Melih Gökçek itiraz etti,yeniden sayım yapıldı.Sonra Melih Gökçek 5000 farkla koltuğa oturdu.
Demekki olabiliyor böyle şeyler.Bugün 3' te itiraz edilecek.Kesin değil kimin kazandığı.Sonra mesajını düzeltirsin böyle.

o yazıyı yazan arkadaş
elinde böylesine kati gördüğü deliller varken niye sosyal medyaya yazıyorda mahkeme açmıyor diye sorarlar adama
spakülasyona gerek yok itirazlar sürüyor
varsa bir yanlışlık düzeltilir
ama kimseninde bakanlarımıza kadar dili uzanmasın
ne münasebet kardeşim
kaybettin adam gibi sindir
terbiyesizliğe lüzüm yok
üstelik seçime girerken asıl uyanıklığı mansur bey yapmadımı
geçen seçimde baktı mhp den kazanamıyor
eh bu seferde chp ye geçiyim dedi
pesssss
sizce ankaranın bir seçim uğruna ideolojilerinden vazgeçebilen bir başkana ne kadar ihtiyacı var ?
mhp nin verdiği açık desteğe rağmen olmadı işte
rakip partilerin o kadar gözlemcilerinin yanında sayılmadımı bu oylar
kendi elemanlarınızadamı güvenmiyorsunuz arttık
sihirbaz değil ya melih gökçek
yok hala deniliyorsa ki hile yaptı
o zaman öpün o adamın alnından
onca gözlemcinin arasında bunu yapıyorsa
bırakın ankaraya da dokundursun sihirli değneyini

Sorun köy olup olmamasında değil ki istediğini düşünebilirsin sorun senin orda gerçek olmayan bir durumdan yana yakıla bahsedip komık duruma düşmen Ama merak etme Priştina yapay deniz yapacakmış akrabalarına müjdeli haberi ver

Woooww.. Anlasilan rant pesindeler... Izmir'in boyle bir kanala ihtiyaci yok. Bunlar mutahitleri zengin edip arada goturme projeleri... Kesilen agaclar, satilan topraklar meselesi.. Istanbul'daki Kanal Istanbul projesinde oldugu gibi... Acacaklari kanalin iki yanindaki hazine topraklarini imara acip satacaklar, dertleri bu.

Son düzenleme:

Kendisinin konuşmalarını dinlediniz mi hiç? Particilik değil belediyecilik benim istediğim diyor kendisi, yani derdi aslında Millet Meclisi'nde yer kapmak değil, Ankara'ya belediyecilik anlamında hizmet etmek. İnanırsınız ya da inanmazsınız, sonuçta siyaset bu. Ama bir insanla ilgili bir kanıya varmadan önce hele hele hakkını yemenize neden olacak bir yargıysa bu, biraz daha dikkatli olmamız gerekir sanıyorum ki.

Doğru diyosun. Çok şükür alamadılar güzel İzmir bozulmadan kalsın bari. Karaburun taraflarında çok güzel ama değersiz araziler var bilirsin. Arazilere değer katma çabaları. Gerçi balık çiftlikleri yediler bir sürü koyu da. Kanal yapılsa bulunmaz nimet olur o güzelim yerler. Karaburun Çeşmeden daha güzel bence ama ulaşım sıkıntı.

Son düzenleme:
Neden sosyal medyada diyen arkadaş dün gece o sosyal medya sayesinde yaklaşık olarak 100-150 arasında ıslak imzalı seçim kağıdına ulaşıldı.Ve hala devam da ediyorlar.

Benim anlamadığım bu uğraştan bu mücadeleden zaferle çıkar ya da çıkmaz neden bu kadar rahatsız etti ki itiraz edecek olanı ?
Hakkını aramak istemiş bu kadar basit niye bu tarz yorumlar yapılıyor anlamış değilim. Siz adaletli bir seçim olsun istemiyormusunuz ?
Şu saatten sonra ne olur bilinmez ama sadece bu mücadelesinden dolayı bu adam benim gözümde gelebilecek en yüksek yere geldi.Sizce verdiği mücadele yanlış mı ? Taraflı ya da tarafsızca soruyorum bunu?

İnş. Ankara için bugün aydınlık bir gün olur. Kalbimiz Yavaş'la...

particilik değil belediyecilik ?
ne demek bu
hayır işimi yapıyor
arkadaşım peki sen bana söylermisin
o belediyeye başkan olsa
hangi partinin politikalarını gözetmek zorunda kalıcak
kazanmak için
her yol mübah yani öylemi
ben kabul etmiyorum
kimse hayır işi yapmıyor
herkes savunduğu ve inandığı görüşün temsilciliğini yapmalı
ben kazanıyım da ....mantığı bana doğru gelmiyor

Yani şimdi şu durumda Melih Gökçek de kendi partisinin politikalarını gözetip kendisinin ideolojisinden olmayan vatandaşlara haksızlık edebilir, öyle mi?

Belediyecilikte ideolojileri bir kenara bırakmak "şart". Yoksa kendine oy verene hizmeti bolca dağıtır, rakibine daha çok oy veren yerleri de hizmetten mahrum bırakırsın. Peki sizin ideolojinize uymayan bir belediye başkanı seçilse ve size hizmet gelmese?

hiç kusura bakma ama o anlattığım olay noktasına kadar doğruydu vede o akrabamızın oraya taşınalı 2 ay olmuştu denizi olan bir ilde istediğin yerden denize girilemiyeceğini henüz öğrenmemişti ve öğrenmiş olduk

asla ve kata söylediğim bu değil
hizmeti oy veren vermeyen herkese yapıcaksın
ama şehire verdiğin düzen ve kalkınma muhakkakki ideolojilerine göre yönlenecek

Örnek verebilir misiniz? Yanlış yargıya varmamak adına soruyorum. Yani Mansur Yavaş MHP'den aday olsaydı şöyle şöyle yapmalıydı/yapabilirdi, ama CHP'den olduğu için bunu bunu yapamayacak gibi.

Ankaram için aydınlık bir güne uyanmış olmayı diliyorum

Hanımlar sizden ricam lütfen yazışırken dikkat edin ve bu konu kapatılmasın.
Herşeye cevap vermek zorunda değilsiniz boşverin lütfen

Mansur Yavaş'ı destekleyenn arkadaşlara samimi bir soru, bunu Yavaş'ın Belediyecilik tarzını beğendikleri için mi, Chp için mi istiyorlar?

ben mansuru destekliyorum.memleketimize yaptıklarını çok iyi biliyorum.üstelik devletten yardım almadan ve chp'li değilim

Şu seçim gerginliğinde neredeyse kimse hizmete oy vermedi diyebilirim ben.
Bulundugun ilçeye başbakan geldiğinde mevcut Akp'li belediye başkanına ''saçlarına iyi bakmışsın ama ......'a hiç iyi bakamamışsın ''(Saçları fönlü ve her daim jölelidir) eleştirisini getirdi.Yani kendisi bile belki 4 senede 1 defa geldiği ilçeye birşey yapılmamış oldugunu gördü.
Yani 2009'dan beri gıdım ilerleme yok ilçede ki bu ilçe şehir olmak isteyen bir ilçe.
30 mart sonuclarında tekrardan yuksek bir oranla seçildi.Bu hizmet midir ideoloji midir?

bence partizanlik yapan bir başbakan varken,sadece işini yapan belebiye başkanı olması daha çok işime gelir.en azından herkese aynı değeri verir.benim bilmem ne partili seçmenim demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…