- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
evet takdiksel bir açıklama idi..
kendiside kaç kez sosyal medyadan sandıkları bırakmayın diye çağrı yaptı..
Evet çünkü bazı kanallar Gökçek'i çok öndeymiş gibi gösteriyordu bu da insanlarnı sandığı terketmelerine yol açar ki istenen de buydu. O yüzden yapıldı açıklama. Dediğim gibi arada çok var olur Gökçek'in ilk konuşmasında iddia ettiği gibi o zaman ne konuştun kazanıcaz diye dersin Mansur'a ama bu kadar kafa kafaya bir sonuçta kazanacağını düşünmesi doğal kaldı ki hala itirazlar var bakalım ne olacak Muğla'da iki ilçede tekrar sayım sonucu belediye başkanlıkları akp den chp ye geçmiş hadi gel de inan bakalım şaibe olmadığına. Daha nerelerde neler var kimbilir.
Neredeyse kimsenin dışında kalan biri olarak yazmak istemedim chelzy ,
Çevremde bir çok insan bunun iktidara kal ya da git gövde gösterisi olduğunu düşünürken ,başbakan ve muhalefet liderleri de yerel seçimi buna döndürmüşken , siyasetle çok iç içe olmama rağmen ; bu çağrıya kulak tıkadım .
O jöleliden bizde de var , ideoloji mi denir adına bilemem ama (partizanlıkla ideolojinin çok ayrı olduğunu düşündüğümden ) benim seçmeni olduğum partiye ait aday burada da kazandı .Açık ara ?
Oy vermediğim için benim vicdanım rahat . Koltukta sadece X partiye mensup diye oturan birine ilçemi emanet edemem .
İdeolojim keskindir ama hizmete değer vermenin yeri bir vatandaş olarak ayrıdır .
Ankarada yaşasam Melih Gökçek adına da oy kullanmazdım mesela .
Evet çünkü bazı kanallar Gökçek'i çok öndeymiş gibi gösteriyordu bu da insanlarnı sandığı terketmelerine yol açar ki istenen de buydu. O yüzden yapıldı açıklama. Dediğim gibi arada çok var olur Gökçek'in ilk konuşmasında iddia ettiği gibi o zaman ne konuştun kazanıcaz diye dersin Mansur'a ama bu kadar kafa kafaya bir sonuçta kazanacağını düşünmesi doğal kaldı ki hala itirazlar var bakalım ne olacak Muğla'da iki ilçede tekrar sayım sonucu belediye başkanlıkları akp den chp ye geçmiş hadi gel de inan bakalım şaibe olmadığına. Daha nerelerde neler var kimbilir.
Mansur Yavaş'ı destekleyenn arkadaşlara samimi bir soru, bunu Yavaş'ın Belediyecilik tarzını beğendikleri için mi, Chp için mi istiyorlar?
kedidir kedi açıklaması gerçek oldu.
Enerji Bakanı Taner Yıldız: Trafoya kedi girdi
Enerji Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yaptı.
Bakan Yıldız 'Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış' dedi. İşte Bakan Yıldız'ın açıklamalarından satır başları:
"ELEKTRİK DİREKLERİNİN ARKASINA SIĞINMAYALIM"
Biz vatandaşımızın her türlü kararına saygılıyız. Vatandaşımızın seçimine saygı duymamız lazım. Biz bununla alakalı seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışanları biraz da tebessümle karşılıyoruz. Oyları etkileyecek bir unsur söz konusu değildir. İl ve ilçelerde çok kısa 10 dakika
15 dakika geçici kesintiler yaşanmıştır. Elektrik direklerinin arkasına sığınmayalım.
"TRAFOYA KEDİ GİRDİ"
Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçimden önce de yaşanmıştı. Bunu seçime bağlamak yanlış.
"KASIT ARAMAK YANLIŞ"
Zaman zaman eksiklerin olabileceğini söylüyorum. Kasıt aramak yanlış. 5 yılda bir seçimde bir referandumda istediği sonuca ulaşamayan partilerin bu tür mazaretlerin ardına sığınmasını doğru bulmayız. Yenileceklerini anlayanlar mazeret üretiyor.
Şunu yazmışlar.
Yenimahalle NHKM'de oylar sayılmaya başlandı, ortam gergin. AKP'nin militanları içeriye girmeye çalıştı ama oylarını korumaya gelen vatandaşlar tarafından kapıda engelenerek içeri alınmadılar. Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne destek bekleniyor.
- NHKM'de şu an CHP'li milletvekilleri içeride. Biraz önce ise AKP'li Salih Kapusuz geldi. Korumalar içeriye alınmadı.
- Mithatpaşa No:12'de bulunan YSK önünde insanlar toplanmaya başladı. Saat 14:00 için YSK'ya çağrı var.
ben açıklama yapmasını doğru bulmadım ama
daha hiçbirşey belli değilken biz kazandık diye nasıl açıklama yapabiliyo
çankaya için demişti diyosun ama dün yine dinledim tüm ankarayı kastediyo
ondan sonra hepsi çıkıp açıklama yaptı
hiç hoş değildi
dese ki arkadaşlar kanallar farklı veriyo merak etmeyin oy oranımız yüksek diye anlarım
ama direk ben kazanıcam filan diyemez kimse
ki hala belli değil görüldüğü gibi
o öyle başlatırsa diğeri de çıkıp ben kazanıyorum der yani altta kalmaz ki
ben çok sinirlendim bu seçimde
hak arama konusunda elbetteki arayacak ama kalkıp da öncesinde öyle bir açıklama yapması hiç hoş olmadı
bazı kanallar değil 3 kanal hariç tüm kanallar farklı önde gösterdi gökçek i..
sandık başında olsam umudum kırılabilirdi kendi adıma sandığı bırakmazdım belki ama belki çok ta dikkatli olmazdım..
muğla da itiraz edilmese 2 ilçe akp de kalacaktı yalovada da sayım yapılıyor bugün belli olur...
sonra herşey tertemiz sorunsuz diye inanıp herşeye eyvallah dememiz bekleniyor..
hakkımızı arıyoruz bizim oylarımız ekleme çıkarma abartma yok sahtecilik yok sadece bize ait olan oylar doğru yansıtılsın yeter hakkımız olmayanı istemiyoruz.kazanalımda nasıl olursa olsun demiyoruz.
Ben bu seçimi anlamadım zaten Mansur iyi bir şey yaptı demiyorum ama Gökçek'te sessiz kalmadı hatta iddia ettikleri de tutmadı hatta Mansur açıklama yaptığı gibi kazanacaktı da başabaş zaten arada fark olsa tamam ama kesin bir şey yokken iki tarafında açıklama yapması evet doğru değil de ben asıl bu seçimde daha oylar sayılırken Enerji bakanının, Bilent Arınç'ın, Hüseyin Çelik'in çıkıp açıklama yapmasına dakikalarca konuşmasına anlam veremedim hem de hiç alakaları yokken herkes çıkıp daha seçim sonuçlanmadan bir açıklama yarışına girdi ne oluyoruz dedim ya nedir bu bir susun geri çekilinde hele bir oylar sayılsın netlik kazansın daha % 40 bile açılmamış konuşuyorlar tamam AKP önde olabilir filan kazanacağı zaten aşikardı ama sayım bitmemiş ki daha.
Yanii sonra da çıkıp kendileri mağdurmuş kendilerinin ki farklı gösteriliyormuş gibi aksettirdiler olayı hatta Melih biliyordu olacakları planlaşmıştı bakın ben kazanıcam ve hemen hile yaptı diyecekler dedi çünkü yapacak yapacağını ve itiraz edileceğini elbette biliyor. Şimdi bu kadar yerde şaibe varken iki yerin kazananı değişmişken kimse bana seçim adaletli yapıldı demesin. Diğer yerlere nasıl güvenicez hadi açık ara olanlar tamam başabaş olanlara bir puan farkedenlere ki evet Yalova Antalya var.
NHKM ne Başbakan yardımcısı salih kapusuz adamlarıyla gelmiş ..Fotosuda var...
Gerilim dolu birgün bizi bekliyor sanırım..
Mansur Yavaş bu kadar uğraşırken Gökçek boş durmaz...
Türkiye nin bir çok ilinde oldu kesinti hepsinde sebep kediyse muhtemelen kedi lobisi ile karşı karşıyayız
bunları savunanlar nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?