Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

hep bi laf ebeliği kaç defa daha sayılacak .tekrartekra sayılınca kendiliğinden artar belki

Pardon da sandığa güvenin sindiremiyorsunuz diyorsunuz da akp neden itiraz ediyor o zaman ama bizim harcımızda yok öyle şeyler. Muğla da iki ilçeye chp itiraz etti tekrar sayıldı ve chp önde çıktı koltuklar chp ye teslim edildi akp nin itiraz ettiği yerlerdeyse tekrar sayımda chp daha da katlıyor buitirazlarla akp chp nin hakkını yemiş görülüyor eğer muğladaki ilçelerde itiraz edilmeseydi haksız yere koltuklarında oturacaklardı. Yazacaksınız yazdıklarıma cevap verim ilkokul çocuğu tabirlerle ortaya yazmayın

Kızlar chp nin facebook sayfasında yayınlanan bilgi;

Melih Gökçek : 1.189.450 oy
Mansur Yavaş: 1.270.360 oy
Fark 80.910 oy, Mansur Yavaş lehine.
YSK itirazı kabul etmezse Anayasa Mahkemesine gidilecek...

Ne öğrendim
Başbakan Erdoğan 1989'da Beyoğlu Belediye Başkanlığına Refah Partisinden aday olmuş, ancak az farkla seçimi kaybedince seçim kuruluna itiraz etmiştir. İtirazının reddedilmesi üzerine görevli hâkime "Sarhoş kafayla karar veremezsin" şeklinde hitap edince dava savcılığa intikal etmiş ve Erdoğan Bayrampaşa Cezaevinde 1 hafta gözaltında kalmıştır. Daha sonra cezası para cezasına çevrilerek serbest bırakılmıştır.

2002 yılında da Siirt seçimlerine itiraz edip öyle milletvekili seçilmiştir.

Son düzenleme:
Son yorumları okumadım Ankarada`ki son durumu da takip edemedim,
Ama iki geceden beri Mansur Yavaş`ın azmine duruşuna hayran kaldım. Dilerim kazanır kazanmasa bile duruşuyla çok farklı partilerden (çevremden bahsediyorum) acayip takdir aldı.

kendileri yapınca hak aramak oluyor

direnankara,direnmansur

İnanırım der. Şimdi farklı mı konuşuyor sanki. Hep ağzında böyle kelimeler..

daha şimdiden gönüllerin başkanı oldu

Son Dakika!!!!!!!!!!!!!!

Isparta | MHP itiraz ettiği Sav Belediye başkanlığını AKP'li adaydan aldı! HAYIRLI OLSUN. Darısı diğer illerin başına.

Evet bende okumustum aynen oyle olmus.yalniz onca yila ragmen sahis hic degismemis.hala ayni uslup hala ayni saygisizlik.zamaninda halki kin ve nefrete tesvikten ceza alan kisi bizim basimiza nerden musallat olduysa,nasil bir gunah islediysek anlamadim.secim konusuna gelince onlardan tabiki adil secim yapmalarini beklemiyorduk ama bukadarda olmaz goz gore gore bir halk bukadar aptal yerine konamaz.elektrik kesintisini kediye baglamak gercekten dahiyane bir fikir cok dusundun acaba cok sayin bakan ! Son olarak Mansur Yavas'a helal olsun.hakkin olan Ankara'yi almani cani gonulden istiyorum.artik hak yerini bulsun en azindan bu sefer bulsun !!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaşlar,bir düşünün azıcık.Tabii ki pek çok yerde sayılsa da tekrar aynı sonuç çıkacak.Ne kadar oyun çöpe gittiği meçhul bu ülkede,yok edilen şey nasıl sayılsın yahu?

yani madem oyları değiştirip kendi istediğinizi başa getirecektiniz neden bizi pazar günü boşu boşuna yordunuzki?

yani madem oyları değiştirip kendi istediğinizi başa getirecektiniz neden bizi pazar günü boşu boşuna yordunuzki?

Sabah oy kullanip aksam sandiga sahip cikmaya giden,devletin korumasi gereken ! Oylari devletten koruyan baska bir ulke varmidir acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaşlar,bir düşünün azıcık.Tabii ki pek çok yerde sayılsa da tekrar aynı sonuç çıkacak.Ne kadar oyun çöpe gittiği meçhul bu ülkede,yok edilen şey nasıl sayılsın yahu?

tutanaklar var elde sıkıntı şu tutanaklar doğru ancak tutanaktan ysk ya girilirken farklı girilimiş örnek;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…