Bilmiyorum ama Hatay'ın reddedilmesi normal 4 kere sayıldı zaten
hep bi laf ebeliği kaç defa daha sayılacak .tekrartekra sayılınca kendiliğinden artar belki
Ne öğrendim
Başbakan Erdoğan 1989'da Beyoğlu Belediye Başkanlığına Refah Partisinden aday olmuş, ancak az farkla seçimi kaybedince seçim kuruluna itiraz etmiştir. İtirazının reddedilmesi üzerine görevli hâkime "Sarhoş kafayla karar veremezsin" şeklinde hitap edince dava savcılığa intikal etmiş ve Erdoğan Bayrampaşa Cezaevinde 1 hafta gözaltında kalmıştır. Daha sonra cezası para cezasına çevrilerek serbest bırakılmıştır.
2002 yılında da Siirt seçimlerine itiraz edip öyle milletvekili seçilmiştir.
Ne öğrendim
Başbakan Erdoğan 1989'da Beyoğlu Belediye Başkanlığına Refah Partisinden aday olmuş, ancak az farkla seçimi kaybedince seçim kuruluna itiraz etmiştir. İtirazının reddedilmesi üzerine görevli hâkime "Sarhoş kafayla karar veremezsin" şeklinde hitap edince dava savcılığa intikal etmiş ve Erdoğan Bayrampaşa Cezaevinde 1 hafta gözaltında kalmıştır. Daha sonra cezası para cezasına çevrilerek serbest bırakılmıştır.
2002 yılında da Siirt seçimlerine itiraz edip öyle milletvekili seçilmiştir.
Son yorumları okumadım Ankarada`ki son durumu da takip edemedim,
Ama iki geceden beri Mansur Yavaş`ın azmine duruşuna hayran kaldım. Dilerim kazanır kazanmasa bile duruşuyla çok farklı partilerden (çevremden bahsediyorum) acayip takdir aldı.
yani madem oyları değiştirip kendi istediğinizi başa getirecektiniz neden bizi pazar günü boşu boşuna yordunuzki?
tutanaklar var elde sıkıntı şu tutanaklar doğru ancak tutanaktan ysk ya girilirken farklı girilimiş örnek;
Eki Görüntüle 1048273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?