Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Ağrı'da 15. kez, Hatay'da 4. kez oy sayan YSK, Antalya ve Ceylanpınar için oy sayımını kabul etmedi.

Ağrı'da AKP'nin yaptığı 15. itiraz da kabul edilmiş.. Say keke say
ahhahahahhhahahah

tamam canım

Bir şiirle başlayan mağduriyet, trafolara kedi girmesine kadar vardı
Oysa ki bu memlekette yaşı büyütülüp asılan fidanlar da var
Fışkiye de kırılmasaydı iyiydi

Karmakarışık duygulara sahibim bu mesajdan sonra
önce kahkaha attırdın bana sonra asılan fidanlar dedin
fışkıye de kırılmasaydı iyiydi bence

Kartal ilçe seçim kurulu AKP nin başvurusunu reddetti. Kartal'ın CHP'nin olduğu tescillendi

Kartalıda kurtardık hayırlı uğurlu olsun

AKP'nin itirazı üzerine oyların tekrar sayıldığı yerlerden olan Tire'de CHP üstünlüğü 1236 oyla arttı.

facebooktan aldım ama sanırım gercek cunku boyle afişler dolanıyodu ortalıkta buyrun o afişler
Eki Görüntüle 1048170

amaaannn birileride buna inanmış o zaman
afişleride akp karşıtları yaptırmış belliki işe yaramış o vakit..
aslında başbakan meydanlarda şu şekilde bu şekilde oy verin sakın şunu yapmayın diye uyarmıştı

Oktay Vural: Adana'dayım. Sahada kaybedenler masada oyun peşinde. Adanalılar Hüseyin Sözlü'yü başkan seçmiştir. Sandıktan çıkan Adana iradesi budur.

Hatay için Akp tarafından yapılan itiraz bu sefer reddedildi Hatay CHP'nin

AKP'nin itirazı üzerine oyların tekrar sayıldığı yerlerden olan Tire'de CHP üstünlüğü 1236 oyla arttı.
acaba nereye kadar sayıcaklar daha ne kadar rezil olucaklar

bu afişi ilk bi arkadaşım paylaşmıştı kendısı akp den nefret eder bakıyorum bakıyorum yok anlayamadım bi türlü sonradana jeton düştü

Adanada akp ve chp birlikte açılama yapmışlar çok fazla usulsüzlük var seçim tekrarlanmalı demişler..
Bu da bir ilk oldu akp ve chp seçim iptal edilsin demiş

"Iğdır da MHP tarafından yapılan itirazdan sonra yeniden sayılan oylar da BDP 1000 oy ve 1 meclis üyeliği daha kazandı"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…