- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
ahhahahahhhahahahAğrı'da AKP'nin yaptığı 15. itiraz da kabul edilmiş.. Say keke say
dün merkezdelerdi canım bugün işe gitmek zorundalardı akşam gerek olursa uğrarız dediler gerek yok demekki gitseler haber verirlerdi..
150 sandık tespit etmişler hiç yazılmayan ya da başka partiye yazılan o nedenle geçmemiz lazım dedi..toplam rakam veremiyormusun dedim toplam olarak bişey diyemem geleni tespit edip girdik zamanımız dar diye ama ciddi bir rakam vardı kesin geçmemiz lazım dedi..dün bütün gün ordaydı haber verir vermez gitmişti akşam geç saate kalmamış gelenler olunca..net birşey olmadığından bende yazmadım buraya..
Bir şiirle başlayan mağduriyet, trafolara kedi girmesine kadar vardı
Oysa ki bu memlekette yaşı büyütülüp asılan fidanlar da var
Fışkiye de kırılmasaydı iyiydi
Ağrı'da 15. kez, Hatay'da 4. kez oy sayan YSK, Antalya ve Ceylanpınar için oy sayımını kabul etmedi.
facebooktan aldım ama sanırım gercek cunku boyle afişler dolanıyodu ortalıkta buyrun o afişler
Eki Görüntüle 1048170
acaba nereye kadar sayıcaklar daha ne kadar rezil olucaklarAKP'nin itirazı üzerine oyların tekrar sayıldığı yerlerden olan Tire'de CHP üstünlüğü 1236 oyla arttı.
amaaannn birileride buna inanmış o zaman
afişleride akp karşıtları yaptırmış belliki işe yaramış o vakit..
aslında başbakan meydanlarda şu şekilde bu şekilde oy verin sakın şunu yapmayın diye uyarmıştı
Hatay için Akp tarafından yapılan itiraz bu sefer reddedildi Hatay CHP'nin
acaba bunları neye göre reddediyolar Ankaranınki reddedilirse cok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?