- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Sabah oy kullanip aksam sandiga sahip cikmaya giden,devletin korumasi gereken ! Oylari devletten koruyan baska bir ulke varmidir acaba ?
bence yoktur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Art niyetle değiştirilen o kadar rakam var ki!Ama bir o kadar da atılmış,imha edilmiş oy var.Fb sayfamda yetişemiyorum takibe,hepsi belgeli.Bu ülkede hakikaten kelle koltukta yaşıyoruz
Türkiyede oylama gizli olmayacak bence. Beceremiyoruz. Ysk nın sitesinde herkes kendi verdiği oyu görecek, kontrol edecek. ancak olur heralde..
Türkiyede oylama gizli olmayacak bence. Beceremiyoruz. Ysk nın sitesinde herkes kendi verdiği oyu görecek, kontrol edecek. ancak olur heralde..
Sabah oy kullanip aksam sandiga sahip cikmaya giden,devletin korumasi gereken ! Oylari devletten koruyan baska bir ulke varmidir acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoktur emınım kı onlar bızı koruycakken bız sandığımızın pesındeyız.pazar gününden berı kızımı felan bıraktım kendı halıne secımle ılgılenır oldum.sarıgul ıtıraz ettı mı?oglen edilecek dıye duydum ama sonuçtan haberı olan var mı?
birkaç ilçe için itiraz edilecek diye duydum ben:26:
bende ege ryanıs duymadıysam açıklamasında ıstanbul komplesiyle tekrar sayılısın dedıgını duydum gıbı ama emın degılım kızım ağlıyordu o sırada
İzmir'e de Binali itiraz etmiş , bilgisi olan var mı ?
evet nceki sayfalarda paylaşıldı ama biz güldük
Bugün bi habere çok güldüm.
Akp'nin "1" oy pusulası yanmış bulunmuş, seçimlerde usulsüzlük var diye yskya itirazda bulunmuşlar ..
Yahu istanbulda 3200 sandık şaibeli, Ankaranın durumu ortada..
172 oy alan chp hanesine 72, 157 oy alan akp hanesine 257 yazılmış (bu sadece bir örnek), ortada taşınan/kaçırılan çuval çuval oy var...Bunlara "yalan haber, hııı tabi tabi yenilmeyi hazmedemediniz" diye yorumlar yapıp usulsüzlüğe inanılmıyor da, akpnin 1 oy pusulası için seçimde usulsüzlük olduğundan dem vuruluyor
İşte ben de bunu merak ediyorum. Chp'de usulsüzlük yaptıysa niye her yeri Akp aldı ?
İzmir'e de Binali itiraz etmiş , bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?