Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

valla inşallah sayılır yeniden bildiğim kadarıyla kartal geri alındı şişlide de oy farkı çok az

vallahı ayıp nasıl bır ulkde yasıyoruz?cok uzuluyorum.ne gerek var böyle seylere neden ak partının oyları çalınmıyor.neden yırtılan oy kâğıtlarında chp muhru var?bız demokrasiden yana olduğumuz ıcın herhalde.fazla bısey söylemek ıstemıyorum

daha büyük çıksın diye

Son düzenleme:
bu nekadar doğru tolin ben herşeye inanmıyorum artık şu tam bi sayılıp söylenene kadar bişey demek istemiyorum

bu baya doğru neden dersen dün akşam saat 9 da bizim oy kullandıgımız sandıgın verılerıne baktım ve hala sisteme giriş yapılmamış yazıyodu yanı gözümle görmesem bende inanmazdım

bu resim bizim buraya yakın bir okuldan twitterda gezerken gördüm altta saat tarıh var ve seçim sonucu girilmemiş yazıyo halbüki ankaranın %99 u açılmıştı o saatte

Mansur Yavaş: Biz ekibimizle halen calisiyoruz. Ankaralinin iradesine sahip cikmak boynumuzun borcudur.

bizde facebook twitterda başka yerde haber yok çünkü

evet aynen oyle haberlerden ek bısey ogrenemıyoruz.ıyıkı varsınız valla esım bugun dedı kı senı ankaraya taşıyalım burdan zor oluyordur takıp etmek.neden dedım ıstanbulu bıraktın ankaradasın sankı dedı.dedım heryer ıstanbul heryer ankara benım ıcın

bize heryer ankara bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…