Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Yalova adına çok sevindirici bir haber tebrik ediyorum şimdiden,darısı Ankara ve İstanbul'a inşallah

Ablacımm nasılsın.. Valla Ankara daha büyük bir ihtimal tabii başka katakulliler dönmediyse oylar hiç edilmediyse o girilmeyen oylar ne yapıldı mesela ne belli boş oy pusulalarına o arada akp mührü vurmadıkları değiştirmedikleri vs. yani ama 80.000 oy farkı olduğu söyleniyordu kayıtlara göre öyle olması gerekiyormuş yani Mansur Yavaş'ın alması gerekiyormuş ama bakalım Gökçek bırakmaz Ankara'yı kolay kolay o bilir işini yapıştı kaldı.

bende uyumadım hiç 12 ye doğru kızılaya gidicem bakalım orda durumlar ne?

Isparta merkez Sav Belde Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Mustafa Uysal’ın 3 oy farkla kazanması üzerine MHP’li aday Mustafa Avşar il ve merkez ilçe seçim kurullarına itiraz etti. MHP'li aday , 4 oy farkla kazandı

Hayırlı ugurlu olsun.
Seçim hala tertemiz diyenler hala kendilerinden bu kadar emin mi merak ediyorum.
Fuat avni demişti ama seçim öncesi 450 oy alınıp 45 oy yazılacak.Farkedilince hata yapılmış denilecek diye.
Bence bütün iller,ilçeler hakkını aramalı sonuç ne olursa olsun.

Bu seçimde bu kadar dikkatli olunmasına rağmen bunlar olduysa öncekileri düşünemiyorum.

Bu hatalar da sehven mi yapılıyor acep?

Güne güzel başladık çok şükür YALOVAAAAA
İtiraz edilip alınan kaç ilçe ya da il oldu artık saymıyorum..
Darısı Ankaramın başına

[h=2]İstanbul Kartal'da AK Parti, CHP'nin Kartal'da seçimi kazanmasından sonra 13 bin geçersiz oyun yeniden sayılması ve tutanakların tekrar kayda geçirilmesi için itiraz etmişti. İlçe Seçim Kurulu, tutanakları yeniden inceledi. Yapılan sayımda bu kez CHP'nin oyları yaklaşık 400 daha arttı; CHP ile AK Parti ile arasındaki oy farkı 6 bini buldu.[/h]
Ava giderken avlanmak bu olsa gerek:26:

Angry sen hiç uyumadın sanırım
Oylarımızın hiç edildiği gördükçe deli oluyorum

Yalova sonucu doğrudur arkadaşlar sayım bitmiş ve 5 oy farkla Yalova CHP'nin olmuştur

Angry sabahimi mutlu ettin vallahi:))

İtiraz ile ortalik bulandirmaya calisiyorsunuz diyorlardı ama bulaniklik nerede ve nasil görüyoruz artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence istanbul un bir çok ilçesinde bu böyle tekrar sayım yapılması şart...

angry sen hiç uyumadın sanırım
Oylarımızın hiç edildiği gördükçe deli oluyorum

küçük şeylerle mutlu olmak bu olsa gerek. Nese kemal kılıçtaroğlu istifa etmez. O olmasa ne yaparız. Ankara inşallah chp ye nasip olmaz. Allah bizlerin yanındadır. Dualarım melih gökçek için

bence istanbul un bir çok ilçesinde bu böyle tekrar sayım yapılması şart...

Kartalda bu kadar alınıyorsa diğer ilçeler değişir dıyorlar.
Keşke tüm İstanbul için yaplsaydı.

Arada tahriklere kapılmayın diye uyandırayım sizi arkadaşlar bu arada.Gökçek gibi çatlayın patlayın diye seviyeyinin deniz seviyesinin altına düşüerenler olacaktır.Topik güzel gidiyor mahvolmasın.

küçük şeylerle mutlu olmak bu olsa gerek. Nese kemal kılıçtaroğlu istifa etmez. O olmasa ne yaparız. Ankara inşallah chp ye nasip olmaz. Allah bizlerin yanındadır. Dualarım melih gökçek için

DERKEN ??

Allah kimin yanında değilmiş bir de onu söyleyin bari de tam olsun!

Partizanlığı bırakıp sağlıklı düşünebilseniz keşke

Çok özür dilerim ama ben dayanamadım.

Allah doğrunun yanındadır. Yarına bırakır yanina bırakmaz.

Yalova için çok sevindim.

Son düzenleme:

Aynı fikirdeyim konumuz şahane hiç işim olmaz polemikle
Aslında Sarıgül İstanbul da sayımı tekrar yapalım dedi akp de bize destek versin birlikte itiraz edelim dedi tabii şaibe yok diyorlarsa kendilerinden eminlerse dedi..

Son düzenleme:
Kucukcekmecede de oylara itiraz etseler aslında iyi olurdu. Arkadaşlarım sandık görevlileriydi farklı bölgelerde. Çok şaşırdılar seçim sonucuna çekmecede kendi sandik sonuclarini görünce çekmeceyi aliriz diyorlardi.

Üsküdar da itiraz oldu mu? Orası da karısık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…