- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
küçük şeylerle mutlu olmak bu olsa gerek. Nese kemal kılıçtaroğlu istifa etmez. O olmasa ne yaparız. Ankara inşallah chp ye nasip olmaz. Allah bizlerin yanındadır. Dualarım melih gökçek için
Allah dinini düzgün gösterişsiz yaşayanların yanındadır parti tuttuğunu sanmıyorum tatlımsiyasetle dini ayrıştırmayı bi türlü öğrenemediniz ne yazık bu sadece akpliler için geçerli değil chpdende aynı tepkileri alıyorum başımı neden bu şekilde kapattığımı soran oldu dün bana onlara benziyorsun bu şekilde dedi ne olur bu konuda duyarlı olalım din insanın kalbinde yaşadığı bişeydir a partisi b partisi bunları değiştiremez insan o an kime güvenirse ona oy verir ve inanış şekli nasıl ise o şekilde giyinir o şekilde davranır insanları bi guruba sokmak gibi bi alışkanlığımız var ne yazıkki bi partinin yanlışlarını saydığında senin tuttuğun daha mı iyi diye direk yapıştırıyor karşındaki yahu ben ne tuttuğumu söylemedimki sana neyin yakıştırması bu siyah giyindiğim için satanist akp yanlışlarını saydığım için kominist oldum... ben hiç bir şey değilim sadece insanım kendine ait aklı fikri olan kendi kararlarını verebilecek bilince sahip bi adet insan... sadece insan...
o kadarını bilemem ama akp bana özgürlük sağladı ben onu biliyorum. bunu kimse inkar etmesin. kapalı olduğumuz için çok yerlere gidemedik okullar olsun kamu yerleri olsun. eski filimleri de izlersen başını kapatan bi hizmetçiden öteye geçemedi. şuan farklı ben okulda başımı kapatıyorsam ve sesimi çıkarabiliyorsam siyasette dinin etkisi var. fazla olmasın mı dersin daha onu bilemem. önceki senelerde veliler başını aç diyorlardı sesimi çıkaramıyordum okul harici yani bi gösteri falan yaptığımızda. ama şimdi farklı sesimi de soluğumu da özgürce çıkarabiliyorum . ben buna bakarım. yazacak çok şey var aslında.
Bu işin sonu AYM'ye gidilecekmiş sanırım.Ysk'dan bir sonuç çıkmayacagı konusuluyor.
Demedi demeyin.
Ankara burası ve kolay kolay vermezler ysk da devletin bir kurumu sonuçta şu günlerde kurumların tarafsızlığını sorgularken tam manasıyla ysk ya güvenmek çok güç.Onlarda hemen itirazı red edip içinden çıkmak isteyebilirler.Görecez bakalım az kaldı.Melih Gökçek de demedimi +10 bin oyumuz daha var diye bu da tekrar sayım yapılması gerektiği fikrini destekliyor.İtirazı red etme gibi bir gaflete düşmezler umarım..
ben kızılaya geçiyorum ordan duruma gore ya yenimahalleye yada cankayaya gecicem topik size emanet umarım akşama ıyı haberlerle donerım
o kadarını bilemem ama akp bana özgürlük sağladı ben onu biliyorum. bunu kimse inkar etmesin. kapalı olduğumuz için çok yerlere gidemedik okullar olsun kamu yerleri olsun. eski filimleri de izlersen başını kapatan bi hizmetçiden öteye geçemedi. şuan farklı ben okulda başımı kapatıyorsam ve sesimi çıkarabiliyorsam siyasette dinin etkisi var. fazla olmasın mı dersin daha onu bilemem. önceki senelerde veliler başını aç diyorlardı sesimi çıkaramıyordum okul harici yani bi gösteri falan yaptığımızda. ama şimdi farklı sesimi de soluğumu da özgürce çıkarabiliyorum . ben buna bakarım. yazacak çok şey var aslında.
içimden bi ses bunun kendini temize çıkarmak için yapılan bi itiraz olduğunu söylüyor... hadi bismillah...
Bu işin sonu AYM'ye gidilecekmiş sanırım.Ysk'dan bir sonuç çıkmayacagı konusuluyor.
Demedi demeyin.
Bence İstanbul'u alamayacağını biliyordu zaten.E yerine aday gösterecek başka alternatif de yoktu.İnsanlar mecbur oy verdi..Seçim sonrası pasif kalarak bunu daha da perçinledi.bende takip ettim twitterdan sarıgül bu konuda çok tepki aldı Ankaranın bütün seçim tutanakları toplanırken İstanbulda sadece bazı yerlerin seçim tutanakları için koşturuldu sarıgül binevi kendi kendini zora soktu bi sonraki seçimlerde hangi yüzle oy istiycek halktan acaba
Mansur Yavaş:'' İtirazlar dışında
elimizde yeni belgeler var. Seçimin
rengini değiştirebilecek şeyler bunlar."
Sanırım Mansur Yavas sundan bahsettı üstü kapalı.Arkadas baska bır forumda yazdı.Bu resmen çok adice bişey.Oyların geçersiz sayılmasının en büyük gerekçesi budur genelgede yazan.
Mansur Başkan'ın güçlü olduğu ilçeler olan Çankaya, Yenimahalle ve Mamak'da bir çok yerde muhtarlık ve Belediye seçimleri için 2 ayrı kabin açılması ve 2 farklı zarf dağıtılması gerekirken 1 kabin ve tek zarf dağıtılmış, sonucunda muhtarlık için kullanılan oylar da mavi zarfın içine atıldığı için geçersiz durumuna düşen binlerce CHP oyu var. Buna da itiraz edileceği söylendi ancak sonuç ne olur bilemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?