Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

küçük şeylerle mutlu olmak bu olsa gerek. Nese kemal kılıçtaroğlu istifa etmez. O olmasa ne yaparız. Ankara inşallah chp ye nasip olmaz. Allah bizlerin yanındadır. Dualarım melih gökçek için

Allah dinini düzgün gösterişsiz yaşayanların yanındadır parti tuttuğunu sanmıyorum tatlım siyasetle dini ayrıştırmayı bi türlü öğrenemediniz ne yazık bu sadece akpliler için geçerli değil chpdende aynı tepkileri alıyorum başımı neden bu şekilde kapattığımı soran oldu dün bana onlara benziyorsun bu şekilde dedi ne olur bu konuda duyarlı olalım din insanın kalbinde yaşadığı bişeydir a partisi b partisi bunları değiştiremez insan o an kime güvenirse ona oy verir ve inanış şekli nasıl ise o şekilde giyinir o şekilde davranır insanları bi guruba sokmak gibi bi alışkanlığımız var ne yazıkki bi partinin yanlışlarını saydığında senin tuttuğun daha mı iyi diye direk yapıştırıyor karşındaki yahu ben ne tuttuğumu söylemedimki sana neyin yakıştırması bu siyah giyindiğim için satanist akp yanlışlarını saydığım için kominist oldum... ben hiç bir şey değilim sadece insanım kendine ait aklı fikri olan kendi kararlarını verebilecek bilince sahip bi adet insan... sadece insan...

o kadarını bilemem ama akp bana özgürlük sağladı ben onu biliyorum. bunu kimse inkar etmesin. kapalı olduğumuz için çok yerlere gidemedik okullar olsun kamu yerleri olsun. eski filimleri de izlersen başını kapatan bi hizmetçiden öteye geçemedi. şuan farklı ben okulda başımı kapatıyorsam ve sesimi çıkarabiliyorsam siyasette dinin etkisi var. fazla olmasın mı dersin daha onu bilemem. önceki senelerde veliler başını aç diyorlardı sesimi çıkaramıyordum okul harici yani bi gösteri falan yaptığımızda. ama şimdi farklı sesimi de soluğumu da özgürce çıkarabiliyorum . ben buna bakarım. yazacak çok şey var aslında.

Bu işin sonu AYM'ye gidilecekmiş sanırım.Ysk'dan bir sonuç çıkmayacagı konusuluyor.
Demedi demeyin.

dinine bu kadar bağlıysan neden okulu bırakmadın? sonuçta böyle bi kararın çıkabileceğini bilmiyordun bu karar alınmasaydı salına salına okuycam diye açarmıydın saçını... bana böyle bi bahaneyle gelmeyin hepimizin içinde var o şeytan okul dininden önemli basıyordu demekki o zamanlar derim size... bende farklı bi halt değildim inanın bana ben daha yeni yeni kendimi bulduğumu söyleyebilirim 14 yaşından beri kapalıyım ben az gezmedim saçımı fönleyip fönleyip... ne garip demi serbest olduktan sonra bi müslüman olduk bi müslüman olduk sormayın.. namaz desen yok abdest desen yok kol açık toto açık bi baş örtülü aha müslüman... bu mudur yani... baş örtmekle müslüman olunmuyor canım önce kalbindeki şüpheleri örtmelisin...

gelelim bunun siyasetle ilişkisine bitek başımı örtmeme izin verdiği için oy veremem ben kimseye yalanla hile ile iş yapan birini vatanını karış karış satan birini kendi insanını birbirinden ayrıştıran birini lider sayamam ben... ben o istediği için değil içimden geldiği için örtüyorum başımı bu gün bu aklımla bu şekilde buraya giremessin deseler döner sırtımı giderim genede dinimi bırakmam ne dinimiz ne vatanımız bu kadar ucuz din başka vatan sevgisi başka... ben dinimi yaşar vatanımı severim.. en çokta dinimi vatanımda yaşamayı severim..

Bu işin sonu AYM'ye gidilecekmiş sanırım.Ysk'dan bir sonuç çıkmayacagı konusuluyor.
Demedi demeyin.

Ankara burası ve kolay kolay vermezler ysk da devletin bir kurumu sonuçta şu günlerde kurumların tarafsızlığını sorgularken tam manasıyla ysk ya güvenmek çok güç.Onlarda hemen itirazı red edip içinden çıkmak isteyebilirler.Görecez bakalım az kaldı.Melih Gökçek de demedimi +10 bin oyumuz daha var diye bu da tekrar sayım yapılması gerektiği fikrini destekliyor.İtirazı red etme gibi bir gaflete düşmezler umarım..

içimden bi ses bunun kendini temize çıkarmak için yapılan bi itiraz olduğunu söylüyor... hadi bismillah...

ben kızılaya geçiyorum ordan duruma gore ya yenimahalleye yada cankayaya gecicem topik size emanet umarım akşama ıyı haberlerle donerım

Hak verilmez alınır ve bu başörtüsü olayında da öyle oldu.
Bu hakkı alabilmek için bizler de sizlerle imzalar verdik, sizler de zaten yönetmeliğe geçmeden önce baş örtülü bir halde kamuya, okula giderek tepkinizi gösterdiniz.
Kendisi bir anda alın bu da hak demiş değil bunun için sendikalarca da bireysel olarak da eylemlerin, dilekçelerin arkası kesilmedi ve bu özgürlük de 12 yıldır var değil. Baş kapatmak serbest olalı ne oldu da şurada?

Halk tv de chp myk sonrası açıklama yapılıyor..

içimden bi ses bunun kendini temize çıkarmak için yapılan bi itiraz olduğunu söylüyor... hadi bismillah...

bizde mağduruz demek istedi..
sayılırsa siz zararlı çıkarsınız 10 bin daha artar oyumuz dedi
bir sürüde tehdit mahkemeye veririm demeler vs...
Ankarada adım gibi eminim sonuç bu şekilde değil temennim bu olduğu için değil tespit edilmiş somut hatalar(hileler) var.
Ve o gece olanların mantıklı bir açıklamasını yapamazlar..

Demedi demeyin.

YSK gereken neyse yapıcaz merak etmeyin demiş. Mansur bu bizim için teminattır demiş ayrıca başka gerekçelerimizde var tekrar sayılması için demiş. Gökçek hala devlet tarafından yasak olan twitterden konuşmaya, karalamaya devam ediyor. Mansur ise sessiz sakin yolunda, savaşında ilerliyor sonuç alınacak olsa da olmasa da hakkını aradığı için kutluyoruz. Gökçek hiçbir zaman halkın içinden olamadı, onları kucaklayamadı, bibebir içlerine giremedi hep tepeden baktı. Söylemleri hiçbir zaman halka uygun olmadı ancak Mansur hep halkın içindeydi çektirdiği resimler, gençlerle samimiyeti, halkı dinlemesi kulak vermesi ve en önemlisi sakinliği, ağırbaşlılığı gerçekten Ankaraya'da Chp'nin başına da böyle bir adam lazım.

Bence İstanbul'u alamayacağını biliyordu zaten.E yerine aday gösterecek başka alternatif de yoktu.İnsanlar mecbur oy verdi..Seçim sonrası pasif kalarak bunu daha da perçinledi.

Son düzenleme:
Mansur Yavaş:'' İtirazlar dışında
elimizde yeni belgeler var. Seçimin
rengini değiştirebilecek şeyler bunlar."

Mansur Yavaş:'' İtirazlar dışında
elimizde yeni belgeler var. Seçimin
rengini değiştirebilecek şeyler bunlar."

Sanırım Mansur Yavas sundan bahsettı üstü kapalı.Arkadas baska bır forumda yazdı.Bu resmen çok adice bişey.Oyların geçersiz sayılmasının en büyük gerekçesi budur genelgede yazan.

Mansur Başkan'ın güçlü olduğu ilçeler olan Çankaya, Yenimahalle ve Mamak'da bir çok yerde muhtarlık ve Belediye seçimleri için 2 ayrı kabin açılması ve 2 farklı zarf dağıtılması gerekirken 1 kabin ve tek zarf dağıtılmış, sonucunda muhtarlık için kullanılan oylar da mavi zarfın içine atıldığı için geçersiz durumuna düşen binlerce CHP oyu var. Buna da itiraz edileceği söylendi ancak sonuç ne olur bilemiyoruz.

Kimse fark etmemiş mi peki? Sonuçta sandık başlarında her partiden insan var. Bir okul, iki okul olur tamam, ama durum 3 ilçeyi, birçok okulu kapsıyorsa kimsenin fark etmemesi tüm gün boyunca nasıl mümkün olabilir ben anlayamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…