- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Kucukcekmecede de oylara itiraz etseler aslında iyi olurdu. Arkadaşlarım sandık görevlileriydi farklı bölgelerde. Çok şaşırdılar seçim sonucuna çekmecede kendi sandik sonuclarini görünce çekmeceyi aliriz diyorlardi.
Üsküdar da itiraz oldu mu? Orası da karısık bence.
Uyumadım canım benim kronik uyku problemim var zaten
Uyumadım canım benim kronik uyku problemim var zaten
Üsküdar 1. bölgenin yaptığı itiraz reddedildi. 2. ve 3. bölgelerde bugün belli olacak oy sayımı var hala
Anladım canim insallah hlvarsa bir şey çıkar ortaya.
Peki diyelim epey yanlış oy girilmis. Bunları yapanlar sorusturulup ceza alacaklar mı?
Bir de bu itirazlara olan itirazı da anlamiyorum. Madem böyle bir hak verilmiş kullanilmasinda ki sakınca ne? Neden rahatsız olunuyor. Sanki bir chp itiraz ediyor. Akp de birçok sonuca itiraz etti.
geçmiş sayfalara göz attım biraz baktım değişik saatlerde haberler vermişsin bu hatun ne ara uyudu dedim..
twitter a bakmadım hiç ankara için yeni gelişmeler varmı?
Ankara da itirazların sonucu bekliyor gece gençlik kollarından bir arkadaşımla konuştum o da bilmiyorum, aradaki fark tam olarak nedir kestiremiyoruz dedi tutanakları yetiştirmeye çalışmaktan, karışıklıktan, uykusuzlukla adam akıllı bir hesap yapamadım dedi
Anladım canim insallah hlvarsa bir şey çıkar ortaya.
Peki diyelim epey yanlış oy girilmis. Bunları yapanlar sorusturulup ceza alacaklar mı?
Bir de bu itirazlara olan itirazı da anlamiyorum. Madem böyle bir hak verilmiş kullanilmasinda ki sakınca ne? Neden rahatsız olunuyor. Sanki bir chp itiraz ediyor. Akp de birçok sonuca itiraz etti.
Allah doğrunun yanındadır. Yarına bırakır yanina bırakmaz.
Yalova için çok sevindim.
İstanbul Kadir Topbaş'ındır bana göre.İtirazlar pek bir şey değiştirmeyecek.Sarıgül CHP genel başkanlığını istiyor ama alamayacak.Seçimden sonra ortada görünmemesi bu yüzden.Mansur Yavaş'ın yanında oy bekçiliği yapmalıydı.
Genel başkanlığı istiyor olabilir tabi de o da sabahlara kadar tutanak, sandık peşinde koşmuş zaten dün belgelerle çıktI. Aylin Kotil de çok uğraşıyor İstanbul da
Çıktı da ne zaman sonra.İstanbul'un gittiği belli.Direkt Ankara'ya yoğunlaşmalıydı
Bir şey değiştireceğini sanmıyorum İstanbul'da malesef.O saate kadar sessiz kalması zaten siyasi itibarını zedeledi... Ankaraya bir sürü milletvekili gitti zaten ayrıca İstanbul gitmiş olabilir de bir çok ilçeden itirazlar var hem Akp tarafından hem de Chp tarafından
Bir şey değiştireceğini sanmıyorum İstanbul'da malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?