Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

İnsanlar kul hakkı yiyenlere alıştığı için hak aramanın onlara anormal gelmesi normal, anlamalarını beklemek hata

Üsküdar 1. bölgenin yaptığı itiraz reddedildi. 2. ve 3. bölgelerde bugün belli olacak oy sayımı var hala

Uyumadım canım benim kronik uyku problemim var zaten

geçmiş sayfalara göz attım biraz baktım değişik saatlerde haberler vermişsin bu hatun ne ara uyudu dedim..
twitter a bakmadım hiç ankara için yeni gelişmeler varmı?

Üsküdar 1. bölgenin yaptığı itiraz reddedildi. 2. ve 3. bölgelerde bugün belli olacak oy sayımı var hala

Anladım canim insallah hlvarsa bir şey çıkar ortaya.

Peki diyelim epey yanlış oy girilmis. Bunları yapanlar sorusturulup ceza alacaklar mı?

Bir de bu itirazlara olan itirazı da anlamiyorum. Madem böyle bir hak verilmiş kullanilmasinda ki sakınca ne? Neden rahatsız olunuyor. Sanki bir chp itiraz ediyor. Akp de birçok sonuca itiraz etti.

Onların büyük mutluluk bizlerin ki küçük mutluluk çünkü
İnsanları önüne ne gelirse muahakeme yapmadan araştırmadan soruşturmadan koşulsuz şartsız kabule alıştırdıkları için bir hak arama mücadelesi insanlar için boşuna çırpınış olarak görüyorlar.Oysaki mücadele vermenin insanda yarattığı huzur hiçbir şeye değişilmez.Ama kalkıp çocuklarına okullarında kendini ezdirme hakkını ara demesini biliyorlar.Pek yaman çelişki ama durum bu.

geçmiş sayfalara göz attım biraz baktım değişik saatlerde haberler vermişsin bu hatun ne ara uyudu dedim..
twitter a bakmadım hiç ankara için yeni gelişmeler varmı?

Ankara da itirazların sonucu bekliyor gece gençlik kollarından bir arkadaşımla konuştum o da bilmiyorum, aradaki fark tam olarak nedir kestiremiyoruz dedi tutanakları yetiştirmeye çalışmaktan, karışıklıktan, uykusuzlukla adam akıllı bir hesap yapamadım dedi

Isparta merkez Sav Belde Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Mustafa Uysal’ın 3 oy farkla kazanması üzerine MHP’li aday Mustafa Avşar il ve merkez ilçe seçim kurullarına itiraz etti.

Oyların yeniden sayılması üzerine MHP’li aday Mustafa Avşar 4 oy farkıyla belediye başkanı seçildi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyi kuzenimde dedi ben ısrarla bana toplam oy sayısı ver dediğimde aceleden telaştan geleni girdik hesap yapamadık dedi...

Üsküdar da problem zarflar da olmuş yanlış zarflara konulmuş pusulalar bu da oyu geçersiz yapar ama bazı bölgelerde sandık başkanları bunları saymış ne olacak bilmiyorum. Milletvekilli Melda Onur gittiydi en son haberler gelir birkaç saate

Allah doğrunun yanındadır. Yarına bırakır yanina bırakmaz.

Yalova için çok sevindim.

Yalova'ya bende çok sevindim. Bu kadar değişen şey varken Ankara'da hakkımızı aramamızı neden garipserler anlamadım. Oylar sayılıyor hep chp aleyhine sayılmış çıkıyor nasıl inanalım ki biz şimdi. Ama Gökçek bu bir yolunu bulmuştur elbet.

İstanbul Kadir Topbaş'ındır bana göre.İtirazlar pek bir şey değiştirmeyecek.Sarıgül CHP genel başkanlığını istiyor ama alamayacak.Seçimden sonra ortada görünmemesi bu yüzden.Mansur Yavaş'ın yanında oy bekçiliği yapmalıydı.

Genel başkanlığı istiyor olabilir tabi de o da sabahlara kadar tutanak, sandık peşinde koşmuş zaten dün belgelerle çıktI. Aylin Kotil de çok uğraşıyor İstanbul da

Genel başkanlığı istiyor olabilir tabi de o da sabahlara kadar tutanak, sandık peşinde koşmuş zaten dün belgelerle çıktI. Aylin Kotil de çok uğraşıyor İstanbul da

Çıktı da ne zaman sonra.İstanbul'un gittiği belli.Direkt Ankara'ya yoğunlaşmalıydı

Çıktı da ne zaman sonra.İstanbul'un gittiği belli.Direkt Ankara'ya yoğunlaşmalıydı

O saate kadar sessiz kalması zaten siyasi itibarını zedeledi... Ankaraya bir sürü milletvekili gitti zaten ayrıca İstanbul gitmiş olabilir de bir çok ilçeden itirazlar var hem Akp tarafından hem de Chp tarafından

Son düzenleme:
O saate kadar sessiz kalması zaten siyasi itibarını zedeledi... Ankaraya bir sürü milletvekili gitti zaten ayrıca İstanbul gitmiş olabilir de bir çok ilçeden itirazlar var hem Akp tarafından hem de Chp tarafından
Bir şey değiştireceğini sanmıyorum İstanbul'da malesef.

Biliyorlar,
Güçlü olan haklı değil.
Haklı olan güçlüdür.

Yılmaz ÖZDİL

Son düzenleme:
Bir şey değiştireceğini sanmıyorum İstanbul'da malesef.

bende takip ettim twitterdan sarıgül bu konuda çok tepki aldı Ankaranın bütün seçim tutanakları toplanırken İstanbulda sadece bazı yerlerin seçim tutanakları için koşturuldu sarıgül binevi kendi kendini zora soktu bi sonraki seçimlerde hangi yüzle oy istiycek halktan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…