Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Bunu bir yerde okudum ama kendi açıklamadığı için yalan haber olabilirmi diye düşündüm malum çok fazla bilgi kirliliği oluyor.
Böyle birşey yapıldıysa oy verenler bunu nasıl anlamadılar ses çıkaran olmadımı diye düşünüyorum..
Bir yandan da kendim napardım diyorum..
Sandık başında duranlar bu işte yetkili olanlardır pusulaları onlar veriyorlar zarfları vs..demekki böyle olacak diye düşünür veririm oyumu bilinçli olmama rağmen sorgulamayabilirdim ..Bir zarfa 3 pusula konuyorsa muhtarın sadece isminin yazdığı kağıtta konulabilir tuhaf gelmediğinden itiraz edecek birşey görmemişlerdir..Sandık yetkilileri ne diyorsa onu yapıyoruz.Şahsen ben kaç kabin olacak bilmiyordum aynı hataya düşebilirdim çok rahat...
ve kendime hayret ettim çok şey bildiğimi düşünürken bu durumda hata yapabileceğim ihtimali için şaşkınım

Bu arada dün gündeme gelen bir konu vardı..
Mansur Yavaş ın oy kullandığı sandıktan chp ye 0 oy çıkmış haberini konuşmuştuk..
Mansur Yavaş a dün soruldu bu soru gülümseyerek sanmıyorum dedi..
Öyle birşey olsa sanırım dile getirirdi..

Mansur Yavaş: Bugün basın açıklamasıyla kamuoyunu gelişmeler hakkında bilgilendireceğim. Ankaralılar müsterih olsun çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Cidden mi egu bu hataya düşebilir miydin ki sen bilinçli bir seçmensin.
Ozaman hayret etmeyeyim eger iznin olursa yani böyle bir üçkağıdın olabilitesi vardır diyebileyim :26: Tamam bazı mavi zarflardan muhtarlık pusulası çıktı kabul etmedik ama hepsini böyle kullanacaksınız demek seçmene çok büyük bir sahtekarlık.Bu görevlilerin çoğu öğretmen.Hiç mi korkmuyorlar memuriyetlerini yakacaklar diye.Ya gözlerini karartmışlar ya da arkalarındaki güce çok güveniyorlar.

Kızlar takip etmedim bugün hiç, sizi de sosyal medyayı da..Son durum nedir Ankara için?

Usulsüzlüklerin düzeltilmesi için bir umut var mı?

Yalova CHP nin mis
Oylar tekrar sayilinca 5oy farkla aldi

Ahahahaha resmen asılmış
Ama ne kadar sakin soyadı gibi yavaş yavaş konuşuyor.

Bende face'te şu fotografı gordum.Helal olsun bin defa dedim Muharrem İnceye.Kaç gün uyumadan sandalye tepesinde peşinden koştu hakkının.Böyle insanlara ihtiyacımız çok var.

Bende tv de gordum valla gozlerim doldu :/

onlar yapar bacım her türlü açıklama mevcut onlarda rahat ol bak ayakkabı kutuları bağış oldu elektirik kesintisi kedi oldu bunada bi kılıf uydururlar eh olmadı suriyeye üç dört adam gönderir yedi sekiz füze attırır yok ederler o tutanakları nolcak.. adamlar asenadan iyi kıvırıyor vallahi..

ilk okuduğumda dedim ki nasıl farketmezler bir tuhaflık olduğunu sonra empati yaptım oy verdiğim gün geldi aklıma..
içeri girdim önce mavi zarf ve 3 pusula verdiler buyrun şu kabine dediler ve girdim gerekeni yaptım sonra mor zarfı verdiler bu kez farklı bir kabin gösterdiler ve o kabinde muhtar kağıtları olduğunu onlardan seçim yapıp mor zarfa koymamı istediler bende robot gibi ne derlerse yaptım
tabiki tuhaflık hissetsem sorardım ama içerde 2 kabin olacağı ve her zarfa bir kabin gibi düşünmedim ...sebebide önceki yerel seçimlerde sınıfta yine 2 kabin vardı ama içeri 2 şer 2 şer alıyorlardı bir kabin bana ait diğer kabin başkasına ait oluyordu ve hep aynı kabinde git gel bir kaç oy kullanıyorduk tek kabinde muhtar adaylarının kağıtlarıda o kabinde oluyordu ama zarfı başkaydı tabiki...bu kez muhtarlık için ayrı kabine girdik..hatta dedim ki kapının ağzında kocama seninle beraber gircez 2 kabin var birinde sen birinde ben oy kullancaz dedim Bu haberi okuyunca acaba bende aynı hataya düşermiydim dedim...tamamen sandık başındakilerin sahtekarlığı bu

Kızlar takip etmedim bugün hiç, sizi de sosyal medyayı da..Son durum nedir Ankara için?

Usulsüzlüklerin düzeltilmesi için bir umut var mı?

246 sandık için ilçe seçim kurullarına itirazlar yapıldı onlardan haber bekleniyor 246 sandık 70 bin civarı oy demek...
yarın saat 17.00 a kadar açıklanacak..
çok şey söyleniyor ama ortak olanı yazayım sana her şartta almamız gerekiyor tespit edilen hatalarla...
melih de, bizde itiraz ettik sayılsın +10 bin daha fazla oy alırız diyor dünkü basın toplantısını izledinmi bilmiyorum her zaman ki gibi çok seviyeliydi
ilçe seçim kurulları itirazları reddederse ysk ya başvurulacak merkeze yani..
orasıda kabul etmezse anayasa mahkemesine gidecek..
mansur yavaş bunların dışında henüz açıklamadığı bir durumun seçimi başka boyuta taşıyacağını söyledi..

bu ke kılıfına uydurulmasın artık hak yerini bulsun hak olmayanı istemiyoruz zaten..

Adana Karaisalı'da 12 oyla seçimi kazanan MHP'ye AKP itiraz etti. Oylar sayıldı. MHP bu kez 30 oyla yeniden kazandı

Mansur Yavaşün gerekirse Anayasa Mahkemesi'ne kadar gideceğimizi ifade etmiştim. Bugün Melih Gökçek soluğu AYM'de almış

bu ke kılıfına uydurulmasın artık hak yerini bulsun hak olmayanı istemiyoruz zaten..

hepimizin tek duası bu zaten bugünlerde inşallah bu kez amaçlarına ulaşamayacaklar istedikleri kadar kıvırsınlar acıtasyon yapsınlar sonunda doğruluk kazanacak Allahın izniyle... :)

Bu yerel seçimler çok heyecanlı geçiyor.
Genel seçimlerde 1 haftalık mısır,cips, kola ile Tv başında yatıp kalkıcam gibi
Dizi gibi mübarek her gün yeni bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…